Кулінарія

Кілька причин поласувати виноградом

— 18 вересня 2014 —

Виноград - одні з найсмачніших ласощів кінця літа -початку осені. У чому ж користь винограду для здоров'я людини? Скільки можна їсти винограду без шкоди для талії? Який виноград корисніший? Спробуємо розібратися.


Сирна запіканочка з дитинства

— 10 вересня 2014 —

Сир - 0,5 кг, сметана - 4 ст. ложки, манка - 0,5 склянки, цукор-2 ст. ложки, яйце - 1 шт., масло вершкове (розтоплене) - 3 ст. л., ваніль - щіпка, ізюм.


Торт «Паризький коктейль»

— 10 вересня 2014 —

3 ст. л. меду, 150 г цукру, 3 ст. л. рослинної олії, 180 мл гарячої води, 500 г борошна, 1 ч. л. соди.
Крем: 250 г вершкового масла, 600 мл молока, 3 яйця, 1 ст. л. борошна, 1 скл. цукру, ванілін, 100 г лісових горіхів або мигдалю, подрібнити.


Тісто для кошичків

— 10 вересня 2014 —

0,5 скл. цукру, 1 яйце, 100 г вершкового масла (м'якого), 100 г маргарину (м'якого), 0,5 ст. л. майонезу, 0,5 ч. л. гашеної соди, 2 скл. борошна (450 г).


Українська національна кухня. Готуємо разом

— 10 вересня 2014 —

Українська кухня, нарівні з італійською, французькою, японською, індійською та будь-якою іншою кухнею світу, цілком може змагатися за першість смаку! 


Середземноморські хлібні коржі

— 3 вересня 2014 —

50 г свіжих дріжджів, 4 1/4 склянки теплого молока, 1 ч. л. цукру, 500 г борошна, 1 ч. л. солі, 1 ст. л. маслинової олії.
Для посипання: кунжут, кмин або мак, 1 яйце, 2 столові ложки молока.


Баклажани по-корейськи

— 3 вересня 2014 —

Баклажан - 2 шт., перець болгарський - 3 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 1 шт., часник - 5-6 зубків, цукор - 1 ч. л., соєвий соус - 2 ст. л., оцет 9% - 30 мл, кунжут - 1 ст. л.


Бограч - ідеальна страва для пікніка

— 3 вересня 2014 —

1 кг яловичини, 4 помідори (зняти шкірку), 3 болгарських перці, картопля, 1 гострий перець, 4 ріпчасті цибулини (півкільцями), 2-3 морквини (кружечками), квасоля в томатній пасті (не обов'язково), олія для смаження, бульйон або вода. Паприка , сіль, перець, часник, петрушка.


Суп, салат, сорбет. П'ять незвичайних страв з кавуном

— 3 вересня 2014 —

Варто спробувати активніше додавати кавун у щоденне меню, поки сезон дозволяє. Ця велика ягода з легким освіжаючим смаком підходить не тільки для десертів. Як не дивно, кавун прекрасно сполучається з солоними продуктами.


Огірковий салатик

— 14 серпня 2014 —

2 кг огірків, 200-300 г цибулі, великий пучок кропу.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...