Кулінарія

Печіночний торт з печерицями

— 12 лютого 2014 —

Для печіночних коржів: печінка (куряча або яловича) - 600 г; сметана - 100 г; яйце; борошно - 50-60 г; сіль. 
Для начинки: печериці - 300-400 г; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; сир (типу «Російського») - 200 г; часник - 2-3 зубки; зелень кропу - 2-3 гілочки; зелена цибуля (для прикраси) - 2-3 пера; майонез; вершкове + рослинне масло для смаження; сіль, свіжомелений перець.


Прикрашаємо торт мастикою

— 12 лютого 2014 —

Кулінарна мастика - прекрасний декоративний та їстівний матеріал не тільки для тортів, але й для простих пирогів і кексів. Здобні вироби, прикрашені мастикою, перетворюються на витвори мистецтва, які і їсти іноді шкода!


Салат з оселедця й буряка

— 5 лютого 2014 —

Апельсин - 1 шт., філе 1 оселедця, невеликий буряк, житній хліб - 2 шматки, салатний мікс - 2 жмені, маслинова олія Extra Virgin - 1,5 ст. л., цукор - 1 ч. л., гірчиця -  0,5 ч. л., чорний перець  - 1 щіпка, морська сіль - 1 щіпка.


Тефтельки в картопляних кошичках

— 5 лютого 2014 —

Картопля - 5 шт., борошно - 2 ст. л., фарш - 300 г, цибуля - 1 шт., рис - 2 ст. л., яйця - 2 шт., сир - 100 г, сіль, спеції.


Гречаники з томатним соусом

— 5 лютого 2014 —

500 г м'яса, 150 г гречаної крупи, 2 яйця, 2 цибулини, 200 г томату, сіль, перець - за смаком, борошно, рослинна олія. 


Усе під «шубу»

— 5 лютого 2014 —

Якщо вам набридли звичайні страви і вам хочеться спробувати щось нове, тоді давайте разом приготуємо страви в сирній шубі.


Салат з гострої моркви

— 29 січня 2014 —

Рослинна олія - 5 ст. л., оцет 9% - 3 ст. л., сіль - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., мелений червоний перець - 0,5 ч. л., цибуля ріпчаста - 1 шт., куряча грудинка - 400 г, болгарський перець - 1 шт., кріп - 5 г, мелений чорний перець  - 0,5 ч. л., морква - 1 кг.


Куряча грудинка з сиром у сухарях

— 29 січня 2014 —

Куряча грудинка - 1 шт., сир, травички сухі, сіль - за смаком, для панірування: сухарно- цукрова суміш - співвідношення 4:1, яйце - 1 шт., борошно, червоний мелений перець - за смаком. 


Короп, фарширований горіхами

— 29 січня 2014 —

1 короп, вагою близько 1 кг. 
Для фаршу: 2 головки ріпчастої цибулі, рослинна олія, 1 склянка товчених ядер волоських горіхів, 1 ст. л. томатного пюре або 1/2 лимона, кориця, сіль, перець - за смаком.


Кошики для оформлення салатів

— 29 січня 2014 —

Готуємо тісто для млинців, за вашим улюбленим рецептом. Випікаємо тоненькі невеликі млинчики, чим тонше, тим краще.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...