Кулінарія

Смачні сирники

— 11 серпня 2016 —

500 г домашнього сиру жирністю 9%, 1 маленьке яйце + 1 жовток, 1 ст. л. з гіркою жирної сметани, 2-3 ст. л. цукру, 2 ст. л. манної крупи, 1 ст. л. борошна + борошно для обвалювання, пряжене масло.


Готуємо з кавуна

— 11 серпня 2016 —

Якщо вам раптом набридло їсти кавун просто так, можна приготувати з його м'якоті різні страви.


Фруктово-ягідне морозиво

— 11 серпня 2016 —

Кілька нюансів готування фруктово-ягідного морозива.


Баклажани з сиром і помідорами

— 3 серпня 2016 —

2 баклажани, 4-5 помідорів, 4-5 середніх зубків часнику, 200 г твердого сиру, рослинна олія для смаження, 2-3 ст. л. свіжої петрушки, сіль і спеції - за смаком.


Листковий салат

— 3 серпня 2016 —

Картопля - 3 шт., помідори черрі - 200 г, шинка - 150 г, сир твердий - 150 г, майонез, сметана - 2 ст. л., 2 зубки часнику, рослинна олія для фритюру.


Яєчні роли з начинкою на сніданок

— 3 серпня 2016 —

4 яйця, 50 мл сметани, 2 ст. л. панірувальних сухарів, 50 г твердого сиру, трохи рослинної олії, 1 ст. л. гірчиці, 1 великий помідор, 150 г ковбаси (шинки, вареного м'яса), свіжа зелень, сіль, спеції - за смаком.


Стромболі: піца в рулеті

— 3 серпня 2016 —

Тісто: 240 мл теплої води,1/4 ч. л. дріжджів, 1 ст. л. цукру, 2 ч. л. солі, 2 ст. л. маслинової олії, 420 г борошна.
Начинка: томати без шкірки, сир, салямі, шинка, в'ялені томати, пармезан, яйце для змащення.


Вершковий пломбір

— 3 серпня 2016 —

4 жовтки; 150 м цукрової пудри; вершки жирністю 10% - 200 мл; вершки 33-35% - 500 мл; 1/8 ч. л. ваніліну.


Як заморозити баклажани

— 3 серпня 2016 —

Перед заморожуванням баклажанів потрібно позбутися не тільки гіркоти, але й зайвої води. Для цього буде потрібна термічна обробка - бланшування, смаження, тушкування, запікання. Ідеально підійдуть молоденькі баклажани. Шкірочка в них не така щільна, як у добре дозрілих, а насіння світле і маленьке.


Рижики або боровики солоні

— 29 липня 2016 —

Для консервування зібрані гриби сортують за видами, розміром і якістю. Перед консервуванням відбраковують негідні гриби, червиві. Особливо звертають увагу на те, щоб для консервування не потрапили отрутні гриби. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...