Кулінарія

Простий сирний десерт

— 22 грудня 2016 —

Сир - 400 г, сметана - 200 г, консервовані ананаси - 1 банка, ананасовий сік - 500 мл, желатин - 25 г, згущене молоко - 1/2 банки, ванілін, ізюм - за смаком.


Безе "новорічні ялинки"

— 22 грудня 2016 —

4 яєчних білки, 300 г цукру, 1/2 ч.л. зеленого чаю матчу або щіпка харчового барвника, різнобарвні посипання для прикраси.


Фарширований буряк

— 22 грудня 2016 —

Запечений буряк - 3 шт., сир твердих сортів - 100-150 г, печериці - 250 г, цибуля - 1 головка, вершки - 3 ст. л., сіль і перець - пару щіпок і на кінчику ножа відповідно, зелень будь-яка - 2 ст. л.


Зимова святкова випічка

— 22 грудня 2016 —

Зимова святкова випічка


Сендвічі з гарбуза із сиром

— 19 грудня 2016 —

400 г жовтогарячого гарбуза, 100 г сиру чедер, 8 смужок бекону, олія рослинна.


Горіховий торт з меренгою

— 19 грудня 2016 —

Для тіста: 200 г борошна, щіпка солі, 150 г охолодженого вершкового масла, 50 г цукру, 2 жовтки, 50 мл холодної води;
для горіхової начинки: 200 г волоських горіхів, 60 г цукру;
меренга: 200 г яєчних білків, 300 г цукру, щіпка солі.


Шурпа

— 19 грудня 2016 —

Баранина, шийка - 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 1 шт., перець солодкий червоний - 1 шт., морква - 2 шт., картопля - 6 шт., часник часточки - 2 шт., кинза - 10 г, кріп - 10 г, помідор свіжий - 2 шт.


Рецептів готування квашеної капусти багато!

— 19 грудня 2016 —

Рецептів готування квашеної капусти багато!


Як приготувати "миколайчики"

— 16 грудня 2016 —

Традиційно на День Святого Миколая (19 грудня) мами готують "миколайчиків". Можна приготувати будь-яке сухе розсипчасте печиво, розписати його глазур'ю - і ваші частування на свято готові.  


Готуємо омлет - ідеальна страва для сніданку

— 16 грудня 2016 —

Омлет - це найкращий сніданок, адже що може бути простіше і смачніше? Незважаючи на таку простоту в готуванні, існує безліч оригінальних рецептів омлетів, класичний рецепт якого можна сильно різноманітити додаванням тертого сиру, бекону, зелені і так далі, все залежить від вашої фантазії!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...