Кулінарія

Торт «Ведмедик»

— 8 жовтня 2014 —

Тісто: 1 банка згущеного молока (350 г), 300 г сметани, 1 ч. л. соди, 3 яйця, 2 ст. л. какао, 300 г борошна.
Крем: 200 г вершкового масла, 1 банка згущенки (вареної), щіпка ваніліну.
Глазур: 2 ч. л. какао-порошку, 3. ч. л. з верхом цукру, 2 ст. л. густої сметани високої жирності, 1 ст. л. вершкового масла. 


Соковиті зрази

— 8 жовтня 2014 —

700 г фаршу, 1 картопля велика, 1 яйце, сіль, перець, борошно для панірування, рослинна олія.
Для начинки: 3 яйця, 1/4 скл. молока, зелень.
Для грибної начинки: 500 г грибів, 2 цибулини.
Для соусу: 3 ст. л. сметани, 2 зубки часнику, 100 г сиру.


Рецепти готування чорноплідної горобини

— 8 жовтня 2014 —

Рецепти готування чорноплідної горобини


10 жовтня - Всесвітній день яйця

— 8 жовтня 2014 —

У багатьох країнах світу в другу п'ятницю жовтня відзначають Всесвітній день яйця - свято всіх любителів яєць, омлетів, запіканок і яєчні.


М'ясо по-грузинськи

— 1 жовтня 2014 —

1 кг свинини, 2 ст. л. меду,  1 ст. л. соку лимона, 1 ст. л. сметани жирності 20-25%, сіль, спеції, перець чорний, зелень (петрушка, кріп, кинза), рослинна олія.


Закуска з оселедця з яблуками і сметанним соусом

— 1 жовтня 2014 —

500 г слабосолоного оселедця (філе), 1-2 невеликих кисло-солодких яблука, 1 середня червона цибулина, 2-3 маленьких маринованих огірочки, 300 г сметани (20-30%), 2 ст. л. майонеза, 1 ст. л. білого винного оцту, петрушка, зелена цибуля, кріп.


Куряча грудинка з зеленим горошком

— 1 жовтня 2014 —

4 філе курячих грудинок (по 250 г), 100 г вершкового масла, 1/2 ч. л. суміші перців, сіль - за смаком, 2-3 зубки часнику, 300 г зеленого горошку, 1 середня цибулина, 150 г копченої грудинки.


Пироги з яблуками

— 1 жовтня 2014 —

Рецепти яблучних пирогів нескінченно різноманітні. Щоб довго не стояти біля плити, коли сад так і кличе на прогулянку, ми підібрали найпростіші та смачні рецепти десертів з яблуками. Не тільки шарлотки, штруделі, ватрушки, відкриті літні пироги - навіть яблучна піца у будь-якої господарки за нашими порадами вийде легко і швидко.


Кекс із чорним виноградом

— 24 вересня 2014 —

2 великі яйця кімнатної температури, 135 г цукру, 4 ст. л. несолоного вершкового масла  і ще трохи для змазування, 1/4  скл. маслинової олії, 1/3 скл. молока, 1/2 ч. л. екстракту ванілі, 200 г борошна, 3/4 ч. л. розпушувача, щіпка морської солі,  цедра 1 великого або 2 маленьких лимонів, цедра 1 великого апельсина, 300 г чорного винограду, посипаного цукром, цукрова пудра - за бажанням.


Тефтельки у вершково-грибному соусі

— 24 вересня 2014 —

Яйце - 1 шт., цибуля ріпчаста (1 шт. у фарш, 1 шт. у соус) - 2 шт., гриби (будь-які) - 200 г, перець чорний, сіль, рис - 200 г, олія рослинна - 4 ст. л., фарш м'ясний - 500 г, сир твердий - 50 г, вершки (жирність 10-20%) - 200 мл.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...