Кулінарія

Куряча грудинка у фользі під соусом

— 26 листопада 2014 —

1 куряча грудинка, 2 ст. ложки маслинової олії, 50 г твердого сиру, сіль, перець, пряні трави, гірчиця зерниста - за смаком.


Курка з грибами у вершках

— 26 листопада 2014 —

1 кг курячого філе, 8 штук печериць, 350 г вершків 10% жирності, 300 г сиру, 1 зубок часнику, прованські трави та зелень за смаком.


Курка з броколі і морквою, тушкована у вершках

— 26 листопада 2014 —

300 г курячого філе, 200 г замороженої капусти броколі, 120 г моркви, 1 ст. ложка вершкового сиру, 1 ст. ложка соєвого соусу,  1 ст. ложка бальзамічного оцту, 1 зубок часнику, 120 г вершків 10% жирності, італійські трави, сіль і перець за смаком.


Як незвичайно приготувати картоплю

— 26 листопада 2014 —

Картопляні страви увійшли в раціон європейських народів порівняно недавно. Тільки після відкриття Колумбом Америки картопля разом з томатами та кукурудзою потрапила на європейські ринки. Перші записані рецепти з'явилися лише в 1604 році в кулінарній книзі, що належить перу Ланселота де Касто, кухаря князів-єпископів Льєжа.


Сирні пончики

— 19 листопада 2014 —

250 г сиру, 3 яйця, 8 ст. ложок борошна, 3 ст. ложки цукру, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки солі, цукрова пудра з ваніллю, рослинна рафінована олія без запаху.


Японський картопляний суп-пюре

— 19 листопада 2014 —

500 г картоплі, 500 г м'ясного бульйону, 2 ст. ложки соєвого соусу, 100 г сметани, 100 г вершків, 50 г верш. масла, сіль і перець, 300 г білого хліба.


Мексиканський квасолевий суп

— 19 листопада 2014 —

175 г червоної квасолі, 1,25 л води, 1 цибулина, 175 г моркви, 2 зубки часнику, зовсім трохи перцю чилі, 2 помідори, 1 л овочевого бульйону, 2 стебла селери, 1 ст. ложка рубаної петрушки або коріандру, сіль і перець за смаком.


Вірменський суп кололак

— 19 листопада 2014 —

300 г яловичини з кістками, 2 ст. ложки рису, 2 ст. ложки пшеничної крупи, 1 цибулина, 2 картоплини, 1 куряче яйце, 1 ст. ложка томатної пасти, 1 ст. ложка росл. олії, 2 лаврових листи, пучок петрушки, 5 шт. перцю горошком, сіль і паприка за смаком.


Як насправді готують м'ясо по-французьки

— 19 листопада 2014 —

Любите м'ясо по-французьки і часто готуєте його для родини? Тим часом страва з непривабливим зовнішнім виглядом і сумнівними живильними властивостями не має нічого спільного із французькою кухнею. Це така ж «французька» страва, як сучасний салат олів'є.


Картопляні зрази з грибами

— 12 листопада 2014 —

Для картопляного тіста: 5-7 середніх картоплин, 1 яйце, сіль, мелений чорний перець - за смаком, 4 ст. л. борошна + на обвалювання.
Для грибної начинки: 150 г свіжих печериць, 1 невелика цибулинка, сіль, перець - за смаком. 
Соняшникова олія для обсмажування.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...