Кулінарія

Котлети з капусти пісні

— 30 березня 2017 —

Капуста білокачанна - 1 кг, крупа манна - 1 скл. (200 мл), сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, олія рослинна - за бажанням.


Готуємо салати з рису

— 30 березня 2017 —

Відварений рис - ідеальний інгредієнт для салату теплого або холодного. Звісно, до рису потрібна правильна компанія - овочі, м'ясо, птиця, риба, субпродукти і морепродукти, а також сухофрукти, горіхи, сир і велика кількість свіжої зелені.


Самса

— 23 березня 2017 —

Вода (холодна) - 1 скл., борошно - 400 г, масло вершкове - 100 г, курячі грудинки - 200 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., яйце - 1 шт., кунжутне насіння - 1 ст. л., сіль - за смаком.


Морквяно-яблучні сирники у ванільному соусі

— 23 березня 2017 —

Сир - 250 г, крупа манна - 3-4 ст. л., цукор - 2-3 ст. л., морква - 1 велика, яблуко - 2 шт., яєчні білки - 2 шт., ванільний цукор, кориця мелена.


Грибний пиріг

— 23 березня 2017 —

Борошно - 250 г, сіль - 1 ч. л., вершкове масло - 255 г, холодна вода - 60 мл.
Начинка: рослинна олія - 1 ст. л., гриби - 950 г, сіль, мелений перець - за смаком, вершкове масло - 1 ст. л., зелена цибуля - 2 шт., чебрець - 1 ст. л., тертий сир - 70 г, молоко - 475 мл, жирні вершки - 475 мл, яйце - 6 шт., мускатний горіх - за смаком.


Курка, запечена з лимоном

— 23 березня 2017 —

Курка - 700 г, лимон - 0,5 шт., мед - 1-2 ст. л., сіль - за смаком, суміш перців - за смаком, сметана - 2 ст. л.


Салат з буряка, солоних огірків і горошку

— 23 березня 2017 —

2-3 невеликих солоних огірка; 1 банка консервованого горошку; 1 цибулина; 1 буряк; 1 морква; 3 ст. л. рослинної олії; 2-3 ст. л. яблучного оцту; 1 ст. л. дижонської гірчиці; сіль, перець - за смаком.


Без хліба немає обіду: як вибирати та зберігати

— 23 березня 2017 —

Хто здатний спокійно пройти повз булочну, коли туди тільки-но привезли свіжоспечений хліб? Навіть якщо ноги продовжують прямувати в потрібному напрямку, думки відразу закрутяться навколо хрусткого батона зі склянкою холодного молока або ароматного тосту зі скибочкою сиру. А якщо час наближається до обіду, то послужлива уява відразу намалює тарілку густого українського борщу й окраєць житнього бородінського хліба, щедро присмачений часником, потовченим із салом.


Печиво «Грибочки»

— 15 березня 2017 —

Борошно - 460 г, вершкове масло - 200 г, цукрова пудра - 150 г, ванільний цукор - 1 ч. л., яйця - 2 шт., крохмаль - 40 г, розпушувач - 10 г, какао - 1 ст. л.


Кубинські сендвічі

— 15 березня 2017 —

Розріжте навпіл уздовж, а потім на 4 частини 1 буханець французького хліба. Змішайте по 2 ст. л. майонезу й дижонської гірчиці й намажте цю суміш на хліб. Викладіть скибочки твердого сиру, нарізану тонкими скибочками шинку, запечену свинину, мариновані огірки і ще сир.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...