Кулінарія

Угорський гуляш

— 19 січня 2017 —

Яловича м'якоть - 500 г, червоний болгарський перець - 1 шт., рослинна олія - 50 мл, ріпчаста цибуля - 1 шт., помідор - 1 шт., перець чилі без насіння - 5 г, часник - 3 зубки, морква - 1 шт., середня картопля - 3 шт., солодка паприка - 1,5 ст. л., сіль - за смаком.


Соковита свиняча рулька

— 19 січня 2017 —

Рулька свиняча - 1 шт. (800-1000 г), часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., ароматні трави - за смаком, мед - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., гірчиця - 1 ч. л.


Зігрівальні страви з квасолі

— 19 січня 2017 —

Страви з квасолі ідеально підходять для холодної зими. Квасоля містить повільні вуглеводи й масу мікроелементів. Після тарілочки квасолевого супу на обід вам ще довго не захочеться перекусити і це якісне "паливо" дозволить провести день енергійно.


Рис із овочами та грибами

— 12 січня 2017 —

300 г пропареного рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, по 100 г замороженого зеленого горошку і спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, чорний мелений перець - за смаком, рослинна олія для смаження.


Медово-лимонні курячі грудинки

— 12 січня 2017 —

4 курячих філе (близько 200 г кожне), 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком. 


Картопляні кульки, фаршировані грибами

— 12 січня 2017 —

10 великих картоплин, 300 г печериць, 2 великі цибулини, 1 скл. сметани, 1 яйце, борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.


Тефтельки в картопляних кошичках

— 12 січня 2017 —

4-5 картоплин, 1-2 ст. л. борошна, 300 г змішаного фаршу, 1 цибулина, 2 ст. л. вареного рису, 2 яйця (1 - у картоплю, 1 - у фарш), 100 г тертого сиру, сіль, спеції, петрушка.


Щедра вечеря. Що приготувати на Старий Новий рік

— 12 січня 2017 —

За традицією Щедрий вечір зустрічають за щедрим столом, тобто з непісними 12 стравами. Обов'язкова страва на святковому столі ввечері 13 січня - щедра кутя, заправлена салом або смальцем. Крім куті, на Щедрий вечір господарки готують колоритні українські страви: печеню, домашню ковбаску, пироги й вареники із сиром, млинці тощо.


Груші, відварені в червоному вині

— 5 січня 2017 —

Різдво - сезон для зимових сортів груш. Ця страва ідеально підходить для різдвяного обіду, сполучаючи в собі традиційні аромати Різдва. Грушево-винний відвар смачний сам по собі як гарячий або холодний напій, а додавши до нього кукурудзяний крохмаль, одержимо соус до груш.


Маринований оселедець

— 5 січня 2017 —

Для маринаду: на 250 мл води - 2 лаврових листки, 1,5 ст. л. оцту, по 4 горошини чорного і запашного перцю, 1/2 ч. л. цукру. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...