Кулінарія

Мандариновий пиріг

— 3 листопада 2016 —

Для масляного бісквіта: 250 г пшеничного борошна, 250 г вершкового масла, 4 яйця, 200 г цукру, 1,5 ч. л. розпушувача для тіста, 1 ч. л. ванільного цукру.
Для глазурі: 150 г цукрової пудри, 3 ст. л. мандаринового соку.
Для начинки: 7-8 солодких мандаринів.


Мочені яблука: секрети готування

— 3 листопада 2016 —

Мочені яблука - універсальна найсмачніша заготівля. Вони стануть освіжаючим соковитим десертом узимку і прекрасно відтінять смак м'ясних страв оригінальною кислинкою.


Нудлі по-українськи

— 28 жовтня 2016 —

Яловичина - 500 г, картопля - 1 кг, цибуля, морква, сіль, перець.
Для нудлей: кефір - 0,5 скл., сода - 1/4 ч. л., сіль, борошно - скільки візьме, часник - 3 зубки, кріп.


Бублики з фаршем у духовці

— 28 жовтня 2016 —

Бублики - 250 г, фарш - 150 г, сир твердий - 100 г, молоко - 500 мл, сіль - за смаком, перець чорний мелений - за смаком, цибуля - 0,5 шт., сметана - 1 ч. л., часник - 1 зубок (за бажанням).


Картопля, запечена в рукаві

— 28 жовтня 2016 —

1 кг картоплі (середньої), 2-3 зубки часнику, 3 ст. л. рослинної олії, зелень (кріп, петрушка), приправа для картоплі, сіль.


Швидкий паштет з курячої печінки із бренді

— 27 жовтня 2016 —

На 8 порцій: 500 г курячої печінки, промити, 1 зубок часнику, роздавлений, 125 г вершкового масла, розтопленого, 2 гілочки чебрецю, тільки листя, 1 ст. л. бренді.


Різнобарвна випічка: натуральні барвники на вашій кухні

— 27 жовтня 2016 —

У приготовлених стравах важливий не тільки смак, але й зовнішній вигляд. Саме тому кожна господарка приділяє особливу увагу їхній прикрасі. Звичайно, найбільше кулінари стараються над десертами і солодкостями. Гарні завитушки крему, візерунки з посипок досить просто відтворити в домашніх умовах, так само як і офарбити коржі й креми.


Закусочні профітролі

— 20 жовтня 2016 —

Для профітролей: 150 г вершкового масла, 200 мл води, 1/4 ч. л. солі, 4 яйця, 120 г борошна.
Для начинки: 200 г філе оселедця, 200 г вершкового сиру, 4-5 гілочок кропу.


Мафіни з варенням

— 20 жовтня 2016 —

Манка - 100 г, борошно - 50 г, розпушувач - 1/2 ч. л., цукрова пудра - 60 г, 1 яйце, олія рослинна - 70 г, молоко - 100 мл, джем або варення.


Минтай у яєчно-сметанному соусі

— 20 жовтня 2016 —

1 кг філе минтая, 1 цибулина, лавровий лист, запашний перець, пряності для риби, зелень петрушки й кропу, 1 ст. л. яблучного оцту, 50 г вершкового масла, 2 ст. л. борошна, 0,5 скл. сметани, 1 ст. л. здрібненого хрону, 2 жовтки, перець чорний, цукор і сіль.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...