Кулінарія

Закуска з кабачків із сиром

— 18 травня 2019 —

700 г кабачків; 3 курячих яйця; 50 г пшеничного борошна; 1 ч. л. солі; часник і чорний мелений перець – за смаком; 30 г сиру Пармезан; 120 г будь-якого твердого сиру; свіжі або сухі трави.


Вершковий суп з куркою й грінками

— 18 травня 2019 —

Куряче філе - 2 шт., картопля - 4 шт., червона сочевиця - 1 ст., вода - 2 л, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., солодкий жовтий перець - 1 шт., вершки - 50 мл, багет - 0,5 шт., рослинна олія - для обсмажування, зелень - за смаком, часник - 1 зубчик, сіль, перець - за смаком.


Торт «Наполеон». Класичний рецепт

— 18 травня 2019 —

Для тіста: 300 г вершкового масла, 450 г борошна, 1/2 ст. холодної води, 1 ч. л. лимонного соку або оцту 5%, сіль.
Для крему: 450 мл молока, 3 ч. л. картопляного крохмалю, 4 ч. л. борошна, 1 ст. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру, 300 г вершкового масла кімнатної температури.


Запечена риба по-шведські

— 10 травня 2019 —

Риба біла (філе) - 4 шт., Лимон (сік) - 1/2 шт., гірчиця дижонська - 2 ч. л., цукор - 1 ч. л., рукола (або інша зелень за смаком) - 100 г, каперси - 1 ст. л., помідори чері - 200 г, олія оливкова - 1 ст. л., кріп - 1 ст. л.


Як правильно маринувати різне м’ясо для шашлику

— 10 травня 2019 —

Весна й літо - час пікніків із шашликами й барбекю на природі, у багаття, з ароматом смаженого м’яса, з похідною романтикою й дачними посиденьками. Як правильно замаринувати м’ясо, щоб шашлики вийшли соковитими, апетитними й корисними?


Перловка з куркою

— 2 травня 2019 —

Перлова крупа - 300 г, сіль - 1/2 ч. л., чорний перець - за смаком, морква - 1-2 шт., цибуля -1-2 шт., вода - 600-700 мл; курка - 900 г, сіль - 1 ч. л., чорний перець - за смаком, солодка паприка - 1/2 ч. л., каррі - 1/3 ч. л., часник - 2-3 зуб., рослинна олія - 3-4 ст. л.


Паштет з печериць

— 2 травня 2019 —

400 г печериць; 2 цибулини; 1/3 ст. горіхів; зелень, рослинна олія, сіль, перець - за смаком.


Капустяні котлети

— 2 травня 2019 —

Капуста свіжа - 500 г, цибуля - 1 шт., яйце куряче - 1 шт., борошно пшеничне - 2 ст. л., італійські або прованські трави - 0,5 ч. л., сіль, перець - по смакові, олія рослинна - 2-3 ст. л.


Французький крем-суп з печериць

— 2 травня 2019 —

7 середніх картоплин, 300 г печериць, 1 ст. л. вершкового масла, 1 середня цибулина, 1 ст. вершків або жирної сметани, 1,5 л води.


Еклери: тістечка та закуска

— 2 травня 2019 —

Еклери смачні і як тістечка, і як закуски. А наповнювати їх можна кремом, розтопленим шоколадом, будь-яким джемом, м'ясним або рибним фаршем, сумішшю з обсмажених або тушкованих овочів тощо. А також можна зробити начинку з печінкового паштету класичного або з грибами. З грибів, смажених з цибулею, і вареного тертого яйця. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс