Кулінарія

Корисні властивості сала

— 25 лютого 2015 —

Лікарі та дієтологи солідарні в думці, що корисні властивості сала воістину безмежні.


Цитрусово-імбирна настоянка

— 18 лютого 2015 —

Цедра двох апельсинів, цедра трьох лимонів, корінь імбиру - 3-4 см, горілка - 500 мл.


Картопляні деруни з м'ясом

— 18 лютого 2015 —

Вода - 2 ст. л., картопля - 1,2 кг, цибуля - 2 шт., борошно - 2 ст. л., сметана - 2 ст. л., фарш (свинячий, яловичий або курячий) - 200 г, яйце - 1 шт.


Слоєна картопляна запіканка

— 18 лютого 2015 —

Картопля - 1 кг, яйце - 2 шт., фарш свинячо-яловичий - 400 г, печериці консервовані - 250 г, морква - 1 шт., цибуля - 2 шт., вершкове масло - 20 г, сметана - 3 ст. л., сир - 30 г, сіль, перець - за смаком.


Пиріг з лаваша із сиром і зеленню

— 18 лютого 2015 —

2 тонких лаваші, 2 яйця, 250 мл кефіру, невеликий пучок зелені кропу й петрушки, 250 г будь-якого сиру.


Що можна і що не можна їсти у Великий піст

— 18 лютого 2015 —

Народне прислів'я говорить: «Не все коту масляна - буде й Великий піст». Це найсуворіший піст і триває він цього року з 23 лютого по 11 квітня.


Калинівка

— 11 лютого 2015 —

0,5 л горілки й 0,5 кг ягід калини (краще їх зібрати після перших заморозків).


Суп харчо

— 11 лютого 2015 —

Баранина або яловичина - 600 г, цибуля - 2 шт., морква - 1 шт., помідори - 4 шт., перець солодкий - 1-2 шт., часник - 3-5 зубків, рис - 4-5 ст. л., волоські горіхи - 0,5 скл., перець чорний горошком - 5-10 шт., лавровий лист - 2 шт., олія рослинна (жир для обсмажування) - 2 ст. л., сіль - 1,5 ч. л., зелень кінзи або петрушки - 0,5 пучки, перець гіркий - 1 шт.


Куряча грудинка під сметанно - часниковим соусом

— 11 лютого 2015 —

2 курячі грудинки, 300 г сметани, 3-4 зубки часнику, 150 г сиру, сіль, перець - за смаком.


Жюльєн у картоплі

— 11 лютого 2015 —

Кілька картоплин, 100 г вершкового масла, 400 г дрібно нарізаних печериць або інших грибів, 1 цибулина, 1/2 ст. л. борошна, 250 мл вершків або сметани, 100 г тертого сиру, сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...