Кулінарія

Салат «Старий мельник»

— 29 січня 2014 —

Печериці - 400-500 г, цибуля - 2 шт., картопля - 3 шт., курка - 350-400 г, огірок маринований - 2-3 шт., морква - 1-2 шт., сир - 150-200 г, яблуко - 1 шт., майонез - 250 г.


Морквяні мафіни з родзинками

— 29 січня 2014 —

150 г родзинок, 240 г борошна, 1,5 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. соди, 1/4 ч. л. солі, 1 ч. л. меленої кориці, 1 ч. л. меленого імбиру, 200 г цукру, 3 яйця, 120 мл рослинної олії, 6 середніх морквин.


Свинина в пиві

— 22 січня 2014 —

Свиняча вирізка - 800-900 г, пляшка пива (смачніше - нефільтроване), цибуля ріпчаста - 1 шт., сіль, перець - за смаком. 
Соус: 2 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки борошна, 1 склянка бульйону або води, 1 склянка пива, 4 ст. ложки сметани, сіль, цукор, кориця, лимонний сік, 2 яєчних жовтки.


Торт «Лимонник»

— 22 січня 2014 —

Тісто: 380 г борошна, 250 г вершкового масла, 200 г сметани, 1/2 ч. л. соди (погашеної оцтом). Начинка: 1,5 шт. лимона, 200 г цукру, 20 г кукурудзяного крохмалю.


Домашня ковбаска для бутербродиків

— 22 січня 2014 —

Куряче філе - 500 г, вершки 20% - 200 мл, білок курячий - 2 шт., часник - 1 зубок, сіль, перець, щіпка орегано, буряковий сік - 30 мл.


Як освітлити бульйон для заливної риби

— 22 січня 2014 —

Найважливіший показник, що характеризує майстерність приготування холодцю — це приготовлене прозоре желе. Якщо з якихось причин бульйон вийшов трохи мутним, його потрібно освітлити. Для цього зварений бульйон необхідно остудити (обов'язково охолоджують до 50°С) і освітлити одним з відомих способів.


Риба в духовці - три чудових рецепти

— 22 січня 2014 —

Запікання в духовці - один з найпопулярніших у російській кухні варіантів готування різних видів риби. Цей спосіб дозволяє не тільки прекрасно розкрити смак рибної страви, але й зберегти максимум корисних властивостей того або іншого сорту риби.


Курячі оладки з індійською ноткою

— 22 січня 2014 —

Філе курячої грудинки - 3 шт., банан - 3 шт., яйце - 3 шт., соус чилі солодкий - 1-2 ст. л., порошок каррі - 0,5 ч. л., листя шамбали (пажитник) - 0,5 ст. л., цибуля - 1-2 шт., кукурудзяний крохмаль - 3-4 ст. л., рослинна олія - 1 ст. л., сіль, перець, рослинна олія для смаження.


Пиріг з виноградом

— 22 січня 2014 —

Виноград без кісточок - 500-600 г, тісто дріжджове - 500 г, цукор - 0,5 склянки, картопляний крохмаль - 1 ст. л., масло вершкове - 40 г.


Яловича печінка з морквою і апельсином

— 22 січня 2014 —

Печінка яловича - 750 г, апельсин - 1 шт., цибуля - 300 г, морква - 400 г, херес - 60 мл, цукор - 1 ч. л., сіль, перець, борошно для обвалювання, рослинна олія для смаження.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...