Кулінарія

Що приготувати на природі, крім шашликів

— 4 травня 2016 —

Листя, що ледь проклюнулося, свіже повітря, дружна компанія і багаття - ось типовий травневий пікнік. Головна страва на ньому, звичайно ж, шашлик. Але не варто обмежуватися лише смаженим на багатті м'ясом. Адже на вугіллях можна приготувати безліч смачних страв. Суп, гарніри та навіть десерти!


Супер-піца

— 27 квітня 2016 —

Тісто: 2/3 скл. теплої води; 1 ст. л. маслинової олії; 1 ч. л. цукру; 0,5 ч. л. солі; 6,5 г сухих дріжджів; 2-2,5 скл. борошна;


Сирні пиріжки з яблуком і корицею

— 27 квітня 2016 —

Сир - 180 г, яйце куряче - 1 шт., масло вершкове -  30 г (2 ст. л.), борошно - 11 ст. л., сіль - 1 щіпка, розпушувач тіста - 1 ч. л.
Для начинки: яблуко зелене (велике) - 1 шт., масло вершкове - 1 ст. л., цукор - 2 ст. л., вода - 2 ст. л., кориця мелена - за смаком.


М'ясні рулетики з чорносливом

— 27 квітня 2016 —

М'якоть свинини - 500 г, чорнослив - 100 г, сіль, перець - за смаком, рослинна олія - 2 ст. л.


Великоднє меню

— 27 квітня 2016 —

До свята Великодня, за звичаєм, що встановився з давніх часів, готується особливий святковий стіл, називаний "великоднім". Меню на Великдень - найрізноманітніше. Основу його складають фарбовані яйця і паска, але крім цього, великодні традиції дозволяють вживати різноманітні салати, закуски, страви з м'яса, риби. Так що ж подати до великоднього столу?


Мариновані кальмари

— 20 квітня 2016 —

800 г кальмарів, 2 великі морквини, 1 велика цибулина. Маринад: 2 ст. л. рослинної олії, 4 ст. л. цукру, 60 мл білого винного оцту, по 8 горошин чорного й запашного перцю, 4 бутони гвоздики, 1 ч. л. паприки, 2 ч. л. солі.


Сирний суп з фрикадельками

— 20 квітня 2016 —

400-500 г яловичого фаршу, 1 яйце, 2 цибулини, 1 морква, 3 плавлених сирки по 100 г, 5-6 середніх картоплин, сіль, спеції, лавровий лист, зелень, рослинна олія.


Куряча шинка в банці

— 20 квітня 2016 —

М'ясо курки (не тільки філе) - 600 г, желатин - 1 ст. л. (з верхом), італійські сухі трави - 1 ч. л., часник - 1 зубок, спеції для гриля - 1 ч. л., перець свіжомелений, сіль.


Готуємося до Великодня. Перевірені рецепти великодніх пасок

— 20 квітня 2016 —

Великодня паска - це особливий, "святковий" вид хліба. Його печуть із дріжджового тіста з додаванням великої кількості вершкового масла, яєць і цукру.


Печіночні котлетки

— 14 квітня 2016 —

Свиняча печінка - 600 г, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., картопля - 2-3 шт., часник - 1-2 зубки, сіль, чорний перець, мускатний горіх - за смаком, борошно - 2-3 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...