Кулінарія

Риба, смажена в картопляній сорочці

— 27 жовтня 2017 —

Будь-яку рибу (за смаком) нарізати порціонними скибочками, скласти в миску, збризкати лимонним соком, посолити, поперчити, посипати рубаною зеленню й залишити на годину.


Лимонний пиріг

— 27 жовтня 2017 —

Лимон (можна замінити апельсином) - 1,5 шт., жовток 1 яйця, цукор (пісок) - 200 г, вершкове масло - 110 г, борошно - 1,5 + 0,5 скл., сметана (середньої жирності) - 250 г, сода - 0,5 ч. л., цукрова пудра (для посипання пирога).


Гарбуз у духовці по-італійськи

— 27 жовтня 2017 —

Гарбуз, маслинова олія - 3 ст. л., гілочка розмарину, маленька цибулина або шматочок порею, часник, петрушка, чорний перець - за смаком.


Киш лорен і ще 3 класичних пироги

— 27 жовтня 2017 —

Що може бути краще в холодну осінню погоду, чим шматочок знаменитого французького пирога? Зробити цей божественно смачний пиріг дуже просто. А результат вам сподобається настільки, що ви не зупинитеся, поки не перепробуєте їх усі.


Картопляні зрази

— 20 жовтня 2017 —

500 г нежирної свинини, 1,5 кг картоплі, 1 цибулина, 50 г вершкового масла, 1/2 скл. борошна, 100 г рослинної олії для смаження, сіль, перець - за смаком.


Соковиті грибочки на закуску

— 20 жовтня 2017 —

Печериці - 1 кг, цибуля ріпчаста - 2 головки, олія рослинна - 2 ст. л., приправа по-корейськи - 1,5 ст. л., цукор - 1 ст. л., сіль - 1 ст. л., часник - 2-6 зубків, оцет - 1 ч. л.


Cливовий соус Ткемалі

— 20 жовтня 2017 —

Сливи - 2 кг, вода - 150 мл, часник - 2 зубки, сушений кріп - 2 ст. л., сушена м'ята - 1 ст. л., мелений коріандр - 3 ст. л., червоний мелений перець - 1 ч. л., сіль - за смаком.


Торт без випічки зі згущенкою

— 20 жовтня 2017 —

Для крему: 200 г печива, 3 яйця, 250 г згущеного молока, 400 мл молока, 1/2 ч. л. ванільного цукру, 200 г вершкового масла.
Для глазурі: 4 ст. л. цукру, 4 ст. л. какао, 12 ст. л. молока.


Фруктові батончики своїми руками

— 20 жовтня 2017 —

Якщо ви пробували солодкі дієтичні батончики і серйозно полюбили ці ласощі, то для вас є відмінний рецепт готування таких батончиків.


Готуємо разом: білі гриби

— 20 жовтня 2017 —

Осіння пора є ідеальною порою року для збору грибів, тому що в нічний час доби утворюється більше роси, відбувається зволоження ґрунтового шару. При таких сприятливих умовах у величезній кількості починають рости з-під землі білі гриби, польські, красноголовці, підберезники... Саме восени можна зібрати багатий урожай лісових дарунків, зробити заготовки на зиму.  



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...