Кулінарія

Гарбузовий суп-пюре з запеченим солодким перцем

— 30 вересня 2015 —

1 гарбуз (приблизно 1 кг), 2 солодких перці, головка часнику, 1 цибулина, 100 г кураги, 600 мл овочевого бульйону, перець чилі, маслинова олія, сіль, свіжомелений чорний перець, кинза.


Аджика з баклажанами

— 24 вересня 2015 —

На 0,5 кг помідорів - 3 солодких перці, 2 баклажани, 2-3 стручки гострого перцю, 2 головки часнику, 1 ст. л. солі, 2 ст. л. хмелі-сунелі, 3 ст. л. оцту, півсклянки рослинної олії, 2 гілочки кропу.


Салат з кавуна з фетою

— 24 вересня 2015 —

На одну порцію: 250 г кавуна, 40 г сиру фети, 2 г м'яти.
Для соусу: 200 г цукру, 100 мл води, 1/2 лимона, 1 зірочка бадьяна.


П'яна свиняча рулька

— 24 вересня 2015 —

Рулька свиняча - 1,5 кг, морква - 1 шт., зубок часнику - 5 шт., олія соняшникова без запаху, суміш перців, сіль, приправи - за смаком, гірчиця гостра, пиво світле - 500 мл.


Страви з гарбуза на вашому столі

— 24 вересня 2015 —

Гарбуз - майже настільки ж популярний овоч як, наприклад, картопля, і побачити його можна практично на кожному городі. Завдяки своїй кулінарній універсальності та корисності він споконвіків вирощується в нашій країні і не тільки, причому, всіма верствами населення - від забезпечених людей до найбідніших.


Гречка по-купецьки

— 16 вересня 2015 —

Гречана крупа - 150 г, фарш м'ясний - 250-300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., томатна паста - 2 ст. л., часник - 2 зубки, морква - 1 шт. (невелика), олія рослинна - 2-3 ст. л.


Cметанник з фруктами

— 16 вересня 2015 —

Для тіста: 150 г борошна, 1 яйце, 75 г цукру, 75 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача.
Для начинки: 200 г густої некислої сметани 20-25% жирності, 250 мл молока, 30 г крохмалю, 3 г ванільного цукру, 75 г цукру, 10-12 абрикосів (або 7-8 мандаринів), лимонна цедра (за смаком).


Франкфуртський зелений соус

— 16 вересня 2015 —

Маслинова олія - 3 ст. л., зварені вкруту яйця - 4 шт., натуральний йогурт - 250 г, сметана - 250 г, сіль, перець - за смаком, винний оцет - 1 ч. л., суміш свіжого шпинату, петрушки, зеленої цибулі, кропу, крес-салата, естрагону й т.д. (або будь-яка інша суміш трав - за смаком) - 300 г.


Прийшов час готувати аджику

— 16 вересня 2015 —

Як тільки на ринках з'являється яскравий пекучий перець, господарки починають готувати одну з найпопулярніших приправ - аджику.


Пиріг із фрикадельками

— 10 вересня 2015 —

3 яйця, 150 г борошна, 250 г сметани, 1 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. солі, 150 г сиру, 500 г фрикадельок.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...