Кулінарія

Вершкове масло з вершків

— 9 червня 2019 —

Із чого складається справжнє вершкове масло? А складається воно всього з одного компонента - вершків. Проте таке натуральне масло, зроблене з одних тільки вершків, практично неможливо знайти в наших магазинах. Незважаючи на те, що на прилавках великих супермаркетів, як правило, можна зустріти десяток і більш сортів масла від різних виробників, буває, що жодного натурального серед них і немає.


Закусочні часникові гриби гливи

— 31 травня 2019 —

Гливи - 1/2 кг, часник молодий - 1 шт., петрушка зелень - 1 пучок, оцет 9% - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 ч. л., рослинна олія для жаркі - 30 мл.


Абхазька аджика з горіхами й базиліком

— 31 травня 2019 —

Перець червоний пекучий - 200 г, насіння коріандру мелене - 1 ст. л., горіхи волоські - 50 г, хмелі-сунелі - 1/2 ст. л., часник - 1 велика голівка, сіль - 1 дес. л., зелень кропу - 5 г, зелень кінзи - 50 г, зелень базиліка - 10 г.


Піца з салямі, грибами й помідорами

— 31 травня 2019 —

Для тіста: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 7 г сухих дріжджів, 3 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі. Для начинки: 200 г ковбаси (салямі), 50 г печериць (консервованих), 100 г помідорів чері, 250 г твердого сиру, 50 г маслин, 3 ст. л. томатного соусу.


Соковиті м'ясні рулетики

— 31 травня 2019 —

Яловичина або телятина (вирізка чи філейна частина), свіже сало, часник.


Риба, запечена в духовці

— 31 травня 2019 —

Багато людей люблять страви з риби. І не даремно, адже в ній багато кальцію, вона корисна для мозку й судин, добре перетравлюється, більшість різновидів дешевше м’яса. Ще одною з переваг, є те, що у всіх дієтах присутній цей продукт.


Черешневий пиріг​

— 24 травня 2019 —

Починається сезон черешні і саме зараз час скуштувати різні смаколики з цією ягодою.


Торт-суфле

— 23 травня 2019 —

Для бісквіту: яєць - 4 шт.; цукру -1 ст.; борошна -1 ст.; розпушувача - 0,5 ч.л.; сіль. 


Грибний кіш

— 23 травня 2019 —

250 г борошна; 75 г вершкового масла; 1 щіпка солі; 3 ст. л. води; 4 яйця; 400 г печериць; 1 цибулина; 1 ст. л. вершкового масла; 125 г сметани; 1 ст. л. петрушки; сіль і перець - за смаком.


Соуси світу: креативний підхід до заправлення літніх салатів

— 23 травня 2019 —

Літо, пора приємного сонечка, яке допомагає більшості овочів і фруктів дозрівати й радувати нас дивним смаком. Як зробити салат з овочів смачніше й не звичніше? Додайте в нього соус. Зрозуміло, звичне й банальне заправлення з оливкової олії й бальзамічного оцту - ідеальний варіант до салатів, але погодьтеся, цей соус уже якось набрид. Майонез і кетчуп зі свіжими овочами не занадто в’яжуться, а настільки популярний нині «Бешамель» вимагає надмірної уваги до своєї персони, щоб бути щоденним. Тому, пропонуємо спробувати три соуси, які скорили світ простотою приготування й здатністю освіжати смак навіть самого звичного салату.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс