Кулінарія

Закусочний торт із гарбуза

— 22 березня 2019 —

Гарбуз - 600 г; яйце куряче - 2 шт.; борошно - 5 ст. л.; сіль - 1 ч. л.; часник - 3 зубчика; перець чорний (мелений) - за смаком.


Сирно-ягідні тістечка

— 22 березня 2019 —

Масло вершкове - 30 г, вершковий сир - 70 г, сир кисломолочний - 250 г, печиво піскове (наприклад, «Ювілейне») - 80 г, вершки 10-20% - 50 г, яйце - 1 шт., ягоди (заморожені або свіжі) - 100 г, крохмаль - 1 ч. л., цукор - 70 г.


Як приготувати минтай?

— 22 березня 2019 —

Минтай приваблює домогосподарок своєю ціною й можливістю придбання цілий рік. В Японії блюда з його додаванням популярні, оскільки із усього сімейства тріскових він найбільше поєднується з розширеним списком продуктів і містить найбільшу кількість вітаміну А. Що вже говорити про корисні властивості минтая.


Курячі рулетики із сиром

— 10 березня 2019 —

Філе курячих грудок - 4 шт., сир - 200 г, борошно - для панірування, сіль, перець – за смаком, оливкова олія - для жаркі, зелень - за смаком.


Булочки з курячим філе й кунжутом.

— 9 березня 2019 —

Філе куряче - 500 г, тісто листкове бездріжджове - 500 г, сіль - за смаком, паприка солодка - за смаком, яйце куряче - 1 шт., кунжут - 2 ст. л.


Запечені банани

— 9 березня 2019 —

Банани - 5 шт., лайм або лимон - 1 шт., сир кисломолочний - 200 г, йогурт натуральний - 100 г,  мед - 30-50 г, яйце - 1 шт.


Печінковий торт із печерицями

— 9 березня 2019 —

Для печіночних коржів: печінка (куряча або яловича) - 600 г; сметана - 100 г; яйце; борошно - 50-60 г; сіль. Для начинки: печериці - 300-400 г; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; сир (типу «Російського») - 200 г; часник - 2-3 зубка; зелень кропу - 2-3 гілочки; зелена цибуля (для прикраси) - 2-3 пера; майонез; вершкове масло + рослинна олія для жаркі; сіль, свіжемелений перець.


Смачний напій і не тільки...

— 9 березня 2019 —

Мова йтиме про какао, як про цілющий напій, що допомагає збадьоритися, відновити сили, поліпшити настрій і, як це не дивно звучить, знизити артеріальний тиск. 


Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами

— 9 березня 2019 —

Свіже куряче філе - 350 г; консервовані ананаси - 150 г; червоний болгарський перець - 1 шт.; помідори - 1-2 шт.; куряче яйце - 1 шт.; томатна паста - 1 ст. л.; часник - 3-4 зубка; кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.; соєвий соус - 2 ст. л.; рисовий оцет - 1 ст. л.;  оливкова олія - 3 ст. л.; цукор - 1 ч. л.;  насіння кунжуту - 0,5 ч. л.;  сіль і чорний мелений перець - за смаком.


Як приготувати смачні та соковиті котлети. Молодій хазяйці на замітку

— 9 березня 2019 —

Щоб котлети вийшли смачними, ароматними і соковитими, існує багато різних хитрощів. Сьогодні ми поділимося деякими з них.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс