Кулінарія

Сирні пиріжки з яблуком і корицею

— 27 квітня 2016 —

Сир - 180 г, яйце куряче - 1 шт., масло вершкове -  30 г (2 ст. л.), борошно - 11 ст. л., сіль - 1 щіпка, розпушувач тіста - 1 ч. л.
Для начинки: яблуко зелене (велике) - 1 шт., масло вершкове - 1 ст. л., цукор - 2 ст. л., вода - 2 ст. л., кориця мелена - за смаком.


М'ясні рулетики з чорносливом

— 27 квітня 2016 —

М'якоть свинини - 500 г, чорнослив - 100 г, сіль, перець - за смаком, рослинна олія - 2 ст. л.


Великоднє меню

— 27 квітня 2016 —

До свята Великодня, за звичаєм, що встановився з давніх часів, готується особливий святковий стіл, називаний "великоднім". Меню на Великдень - найрізноманітніше. Основу його складають фарбовані яйця і паска, але крім цього, великодні традиції дозволяють вживати різноманітні салати, закуски, страви з м'яса, риби. Так що ж подати до великоднього столу?


Мариновані кальмари

— 20 квітня 2016 —

800 г кальмарів, 2 великі морквини, 1 велика цибулина. Маринад: 2 ст. л. рослинної олії, 4 ст. л. цукру, 60 мл білого винного оцту, по 8 горошин чорного й запашного перцю, 4 бутони гвоздики, 1 ч. л. паприки, 2 ч. л. солі.


Сирний суп з фрикадельками

— 20 квітня 2016 —

400-500 г яловичого фаршу, 1 яйце, 2 цибулини, 1 морква, 3 плавлених сирки по 100 г, 5-6 середніх картоплин, сіль, спеції, лавровий лист, зелень, рослинна олія.


Куряча шинка в банці

— 20 квітня 2016 —

М'ясо курки (не тільки філе) - 600 г, желатин - 1 ст. л. (з верхом), італійські сухі трави - 1 ч. л., часник - 1 зубок, спеції для гриля - 1 ч. л., перець свіжомелений, сіль.


Готуємося до Великодня. Перевірені рецепти великодніх пасок

— 20 квітня 2016 —

Великодня паска - це особливий, "святковий" вид хліба. Його печуть із дріжджового тіста з додаванням великої кількості вершкового масла, яєць і цукру.


Печіночні котлетки

— 14 квітня 2016 —

Свиняча печінка - 600 г, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., картопля - 2-3 шт., часник - 1-2 зубки, сіль, чорний перець, мускатний горіх - за смаком, борошно - 2-3 ст. л.


Кекси на кефірі

— 14 квітня 2016 —

Кефір - 1 скл., яйце - 2 шт., цукор - 1/4 скл., борошно - 2,5 скл., розпушувач - 1/2 ч. л.


Запечені банани з йогуртом і сиром

— 14 квітня 2016 —

Беремо банани, скільки не шкода. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...