Кулінарія

Салат «Новорічна куля»

— 28 грудня 2015 —

Крабові палички - упаковка, яблуко, зелена цибуля, три яйця, трохи кропу, 100 г сиру, майонез.


Качка в апельсиновому соусі

— 28 грудня 2015 —

Качка, 4 апельсини, чорний мелений перець, сіль, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки білого винного оцту, 40 г вершкового масла, зелень.


Картопля запечена з грибами

— 28 грудня 2015 —

Картопля - 5 шт., гливи - 100 г, по 1 пучку зелені петрушки, кропу та кинзи, сіль, перець чорний мелений - за смаком, маслинова олія.


Новорічний стіл для Вогненної Мавпи

— 28 грудня 2015 —

Новий рік - це не тільки веселе свято, але й привід для багатого застілля. І дійсно, жодне з наших свят не супроводжується такою кількістю випитого і з'їденого, як Новий рік. Багато господарок уже ламають голову над тим, як прикрасити новорічний стіл. Хочеться, як завжди, здивувати своїх близьких, порадувати їх кулінарними вишуканостями, а заодно й догодити господарці року - Червоній Вогненній Мавпі. Так що ж припаде до смаку заморській гості?


Запіканка по-селянськи

— 17 грудня 2015 —

Куряче серце - 500 г, картопля - 6 шт., цибуля - 1 головка, гриби - 6 шт., сир моцарела - 300 г, кріп, петрушка, яйце куряче - 3 шт., сметана - 2 ст. л., масло вершкове - 25 г, олія маслинова - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л.


Картопляні кошички з оселедцем

— 17 грудня 2015 —

Картопля - 6 шт., сир - 30 г, яйце сире - 1 шт., сіль.
Начинка: філе оселедця - 250 г, сир м’який - 150 г, яблуко - 1 шт., цибуля синя - 1 шт., корнішони, майонез - 1 ст. л., кріп, журавлина, буряк, петрушка для прикраси.


Шоколадний бісквіт

— 17 грудня 2015 —

150 г вершкового масла, 150 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, 150 г шоколаду, 2 яйця й 4 білки, 150 г борошна, 15-25 г какао, 1 ч. л. без верху розпушувача.


Курячі рулетики

— 17 грудня 2015 —

Листкове бездріжджове тісто - 500 г, філе курячих грудинок - 2 шт., кунжутне насіння, сіль, чорний мелений перець, рослинна олія для змазування.


Пісний апельсиновий кекс

— 17 грудня 2015 —

210 г пшеничного борошна, 250 мл апельсинового соку, 190 г цукру (можна зменшити 2 ст. л.) 80 г рослинної олії, 1 ст. л. тертої апельсинової цедри, 1 ст. л. яблучного оцту, 1 ч. л. питної соди, 1 ч. л. пекарського порошку, 1 ч. л. ванільного цукру, 1/2 ч. л. солі.


Зимові салати

— 17 грудня 2015 —

У холодні дні зовсім не хочеться похрустіти листиком салату або з'їсти освіжаючий салат зі свіжих огірків. Зимові салати більш щільні, ситні, теплі в прямому й у переносному значенні.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...