Кулінарія

Курка в паніруванні маринована в соєвому соусі

— 2 серпня 2018 —

Куряче філе - 500 г, соєвий соус - 2-3 ст. л., перець і приправи - за смаком, рослинна олія для обсмажування, борошно пшеничне - 3 ст. л., панірувальні сухарі - 4 ст. л.


Торт «Ведмедик на півночі»

— 2 серпня 2018 —

Для тіста: 50 г масла, 1 скл. цукру, 1 скл. жирної сметани (30% жирності), щіпка солі, 500 г борошна, 1 пачка розпушувача (10-12 г).
Для крему: 600 г сметани (20% жирності), 400 г вершків (38% жирності), цукор - 250-300 г.


Булочки для сніданку

— 2 серпня 2018 —

Краще в цьому рецепті - відсутність брудного посуду! Максимум, що вам доведеться помити - це ніж.


Літо в банці

— 2 серпня 2018 —

Літо є часом року, під час якого потрібно не тільки відпочивати, але й старанно трудитися, готуючись до настання зими. Господаркам потрібно приготувати варення та іншу консервацію на зиму, щоб у холодну пору радувати свою родину смачненьким.


Картопля по-княжому

— 26 липня 2018 —

Картопля молода - 400 г, масло вершкове - 100 г, молоко - 100 мл, петрушка свіжа - 3 гілочки, сіль - 2 г, сир - 300 г, жовтки - 3 шт.


Мусака з баклажанами

— 26 липня 2018 —

Баклажани - 1 кг, картопля - 450 г (прибл. 5 середніх картоплин), пармезан - 100 г, панірувальні сухарі - 2-3 ст. л., маслинова олія.
Для м'ясної начинки: яловичий фарш - 500 г, баранячий фарш (можна замінити на свинячий) - 250 г, помідори - 400 г, цибуля - 2 середні, часник - 4-5 зубкоі, петрушка, томатна паста - 1 ст. л., біле вино - 1/2 скл., 1 ч. л. цукру, 1 паличка кориці, 1/2 ч. л. мускатного горіха, 1 лавровий лист, запашний перець, сіль.
Для соусу Бешамель: вершкове масло - 5 ст. л., борошно - 5 ст. л., мускатний горіх - 1/2 ч. л., сир (твердий, що легко плавиться) - 150 г, молоко - 1 л, сіль - 1/2 ч. л.


Піскові смужки

— 26 липня 2018 —

Для тіста: 300-370 г борошна (залежить від борошна), 170 г розм'якшеного вершкового масла, 100 г цукру, 50 г меду (~3 ст. л.), 1/4 ч. л. соди, щіпка солі, дрібно терта цедра 1 апельсина або лимона, 2 ч. л. екстракту ванілі, 4 яєчних жовтки.


Готуємо з солодкого перцю

— 26 липня 2018 —

Чого тільки не приготуєш із солодкого перцю, барвистого, соковитого, смачного й корисного! Його їдять сирим, просто нарізавши довгими шматочками або додавши в салат, фарширують фаршем, овочами, грибами й крупами. Запікають у духовці або на відкритому вогні, одержуючи зовсім новий продукт.


Котлети з плавленим сиром

— 19 липня 2018 —

Курячі грудки - 650 г, 2 курячих стегна, 200 г жирної свинячої м'якоті, часник, цибуля, спеції - за смаком, плавлений сирок - 100 г, 2 шматки будь-якого хліба, 3 ст. л. майонезу, 2 ст. л. крохмалю, олія рослинна, 1 яйце, 1/2 скл. борошна.


Чудо-диня на зиму

— 19 липня 2018 —

Диня- 2-2,5 кг, цукор - 2 скл., лимонна кислота - 1 ч. л., вода - 1 л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс