Кулінарія

Бограч - ідеальна страва для пікніка

— 3 вересня 2014 —

1 кг яловичини, 4 помідори (зняти шкірку), 3 болгарських перці, картопля, 1 гострий перець, 4 ріпчасті цибулини (півкільцями), 2-3 морквини (кружечками), квасоля в томатній пасті (не обов'язково), олія для смаження, бульйон або вода. Паприка , сіль, перець, часник, петрушка.


Суп, салат, сорбет. П'ять незвичайних страв з кавуном

— 3 вересня 2014 —

Варто спробувати активніше додавати кавун у щоденне меню, поки сезон дозволяє. Ця велика ягода з легким освіжаючим смаком підходить не тільки для десертів. Як не дивно, кавун прекрасно сполучається з солоними продуктами.


Огірковий салатик

— 14 серпня 2014 —

2 кг огірків, 200-300 г цибулі, великий пучок кропу.


Сосиска з картоплею в тісті

— 14 серпня 2014 —

Тісто дріжджове - 500 г, сосиски - 10 шт., картопляне пюре, борошно.


Пряниковий пиріг

— 14 серпня 2014 —

1 склянка меду, 114-125 г вершкового масла, 3 яйця, 2,5 склянки борошна, 1/2 ч. л. харчової соди, 1/2 ч. л. меленого сушеного імбиру, 1/2 ч. л. меленого кардамону, 1/2 ч. л. меленої кориці, 1/8 ч. л. запашного перцю, 1/8 ч. л. меленої гвоздики, 1/8 ч. л. меленого анісу (бад’яну) (спеції можна використовувати не всі, а за бажанням, інакше буде дуже пряний смак), 1/2-1 ч. л. меленої лимонної або апельсинової цедри (за бажанням), щіпка солі.
Для глазурі: 1 склянка цукру, 1/2 склянки води.


Яблука в карамелі

— 14 серпня 2014 —

180 г борошна, 1 яйце, 2 яблука, 400 мл рослинної олії, 35 мл кунжутної олії, 175 г цукру, 20 г кунжуту.


Наступила яблучна пора

— 14 серпня 2014 —

Ось уже й серпень за вікном. А з його приходом на наших столах з'являються апетитні яблука.


Помідори із сиром і часником

— 6 серпня 2014 —

100 г сиру, 2 ст. л. сметани, 50 г свіжого огірка, 50 г свіжого болгарського червоного перцю, 1 зубок часнику, 1 великий помідор, зелень кропу.


Курячі грудинки по - східному

— 6 серпня 2014 —

Курка (грудинки) - 500 г, соєвий соус (солоний) - 4 ст. л., мед - 2 -3 ст. л., олія рослинна (небагато), часник - 3-4 зубки, перець чорний мелений, каррі, імбир мелений.


Закрита піца кальцоне з овочами

— 6 серпня 2014 —

Борошно пшеничне - 500 г, дріжджі сухі швидкодіючі - 5 г, сіль - 1/2 ч. л., маслинова олія - 90 мл, цибуля ріпчаста - 1 шт., часник часточки - 3 шт., кабачки - 800 г, томати у власному соку - 800 г, базилік свіжий зелений - 30 г, каперси - 15 г, моцарела - 100 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...