Кулінарія

Салат з перцю і помідорів у медовому заливанні

— 20 серпня 2015 —

1,5 кг солодкого перцю, 1,5 кг спілих помідорів, 1/2 ст. л. солі, 100 мл яблучного, виноградного або ягідного оцту, 100 г мeду, 10 горошин чорного перцю.


Суп з цвітної капусти з вершками

— 20 серпня 2015 —

Капуста цвітна - 250 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., морква - 1 шт., часник - 3 зубки, маслинова олія - 3 ст. л., бульйон - 1,2 л, вершки 15-20% - 150 мл, петрушка - 1 пучок.


Виноградний пиріг

— 20 серпня 2015 —

4 яйця, 270 г цукру, 180 г вершкового масла (розм'якшеного кімнатної температури), 100 мл маслинової олії, 150 мл молока, 1 стручок ванілі (або 1 г ваніліну, або 1 пакетик ванільного цукру), приблизно 400 г борошна, 1,5 ч. л. розпушувача, цедра 2 апельсинів, цедра 2 лимонів, 500 г винограду без кісточок (відокремити від гілочок, помити й обсушити).


Яка користь сушених яблук?

— 20 серпня 2015 —

Сушені яблука, як і свіжі, дуже корисні. Вживають їх, як правило, узимку, тому що влітку і без того повно свіжих фруктів. З них роблять компоти, додають у каші або просто їдять.


Суп з цвітною капустою

— 20 серпня 2015 —

Легкий, ніжний і смачний, літній суп з цвітною капустою - ідеальна перша страва для спекотного дня. Цей дієтичний, але живильний супчик буде корисний навіть любителям наваристих бульйонів - особливо влітку, коли організм вимагає неважкої їжі.


Мариновані солодко-гострі помідори

— 12 серпня 2015 —

2 кг свіжих помідорів (спілих і пружних), 1 червоний гострий перець, 2-3 зубки часнику, 1 болгарський перець, перець запашний горошком, гвоздика, цукор, сіль, 9%-й оцет.


Запечені помідори з фаршем

— 12 серпня 2015 —

750 г м'ясного фаршу, 2 кг великих помідорів, 1 терта цибулина, 3 зелених перці, 2 червоних перці, 1 ст. л. томатної пасти, сіль, чорний перець - за смаком, зіра, олія.


Терин з баклажанів

— 12 серпня 2015 —

Баклажани, перець болгарський, помідори, часник (за бажанням), петрушка, фіолетовий базилік (реган), сир адигейський домашній м'який (можна замінити бринзою).


Медовий, Яблучний, Горіховий: готуємо смачні десерти в дні трьох Спасів

— 12 серпня 2015 —

Серпень - особливий літній місяць. Місяць, наповнений ароматом дозрілих яблук і меду, радістю від вирощеного гарного врожаю, замилуванням від яскравої зрілої краси нашої природи. Багатий серпень і на вбрання світлих, наповнених особливим значенням, православних свят.


Оладки з кабачків із сиром

— 6 серпня 2015 —

Кабачок (середній) - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; яйце - 1 шт.; сир твердий - 50-60 г; часник - 1-2 зубки; зелень кропу - 0,5 пучка; борошно - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком; олія рослинна - для смаження.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...