Кулінарія

Сирний салат з сухариками

— 15 квітня 2015 —

3 відварені яйця, 3 солоних огірочки, 250 г сиру, 100 г сухариків, 2-3 часточки часнику, майонез, невеликий пучок кропу, мелений перець (за бажанням).


Картопляні гнізда з грибами та сиром

— 15 квітня 2015 —

Для гніздечок: 1 кг картоплі, 2 яйця, 1 ст. л. вершкового масла, 100 мл теплого молока.
Для начинки: 200 г печериць, 1 велика цибулина, кілька столових ложок натертого твердого сиру, сіль - за смаком, чорний мелений перець - щіпка, італійські трави - щіпка.


Весна - час пікніків

— 15 квітня 2015 —

Багато хто з вас, швидше за все, смажать на пікніках винятково шашлики або інші м'ясні страви, однак є безліч інших смачних і корисних страв на грилі. Наприклад, дуже смачними виходять овочі на грилі: кабачки, баклажани, помідори, солодкий перець, а також гриби.


Великодній стіл

— 9 квітня 2015 —

Коли пекти паски та святити їх у церкві? У який колір краще фарбувати яйця? Ми постараємося розповісти, що ж необхідно знати й робити в останній перед Великоднем тиждень, що називається Страсним, щоб як слід зустріти Світле Воскресіння.


Монастирська сирна паска

— 9 квітня 2015 —

На 1 кг сиру: 10 жовтків, 300 г цукру, 300 г масла, горіхи, ізюм, ваніль - за смаком.


Глазур для прикраси пасок

— 9 квітня 2015 —

Пудра цукрова - 1 склянка, білок яєчний - 1 шт., сік лимона - за смаком.


Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибним кремом

— 9 квітня 2015 —

1 упаковка листкового бездріжджового тіста, 4 невеликі картоплини, 150 мл вершків, 1 велика цибулина, 100 г сиру, 300 г грибів, пучок зелені, сіль, перець, 2 ст. л. рослинної олії.


Печеня по-домашньому

— 9 квітня 2015 —

1 кг яловичини, 1,5-2 кг картоплі, 2 великі цибулинки, 3 морквини.


Риба в сметані

— 8 квітня 2015 —

Філе риби - 800 г, цибуля - 2 шт., вершкове масло - 1 ст. л., сік половини лимона, сіль, перець білий (мелений) - за смаком, сметана - 250 мл, борошно - 1 ст. л., кріп - 1/2 пучки.


Пиріг з грибами

— 1 квітня 2015 —

Для тіста: 200 г борошна, 100 г вершкового масла, щіпка солі, 2 яєчних жовтки.
Для начинки: 300 г грибів, 200 г сиру "гауда", 2 червоні цибулини, 1 ст. л. крохмалю, 1 яйце, 100 г вершків жирність 33%, 100 г сметани, сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...