Кулінарія

Курка з гарбузом і перцем

— 18 грудня 2013 —

1 курка, розділена на частини, 1 кг гарбуза, 2-3 солодких перці, 2 зубки часнику + 1 ціла головка, 2 ст. л. маслинової олії, 1 ч. л. з гіркою суміші прованських трав, сіль і перець - за смаком.


Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею, травами і часником

— 18 грудня 2013 —

Кефір, курячі стегна, картопля, трави, сіль, перець, часник, томати.


Листковий салат з куркою та ананасами

— 18 грудня 2013 —

Куряча грудка - 150 г, печериці - 200 г, цибуля - 1 шт., сир - 100 г, яйце - 2 шт., консервовані ананаси - 1/2 банки, рослинна олія, майонез, зелень петрушки.


Різдвяний дрезденський штолен

— 18 грудня 2013 —

Для тіста: борошно пшеничне -1,300 кг, масло вершкове - 200 г,  цукор - 130 г, дріжджі свіжі - 50 г,  молоко - 400 мл,  ванільний цукор, сіль, цедра лимона - за смаком. Для начинки: 500 г ізюму, 200 г дрібних цукатів, 125 мл рому, 100 г рубаного смаженого мигдалю.


Різдвяні рецепти солодщів, які можна готувати з дітьми

— 18 грудня 2013 —

Грудень - час початку готування найтриваліших різдвяних солодощів: пряника, тісто якого вистоюється від 2 до 3 тижнів, або кексу з цукатами, що готується один день, зате потім вистоюється як мінімум 3 тижні. Це ідеальні рецепти для готування з дітьми - вони вчать терпінню та увазі.


Медяний торт «Лисеня»

— 18 грудня 2013 —

Тісто: 2 склянки борошна, 100 г вершкового масла, 3 ст. л. меду, 0,5 склянки цукрової пудри, 2 яйця, ванілін, 1 ч. л. без гірки соди, 0,5 ч. л. розпушувача.
Крем №1: 500 г жирної (30%) сметани, 100-130 г вершків (20%), 150 г згущеного молока.
Крем №2: 500 г жирної (30%) сметани, 100-130 г вершків (20%), 250 г вареного згущеного молока.


Курка з рисом у томаті

— 18 грудня 2013 —

6 курячих стегенець, 2 великі солодкі перці, 1 велика цибулина, 2-3 зубочки часнику, 250 г рису, 400 г томатів у власному соку, 2 ч. л. меленої солодкої паприки, 1/3 ч. л. червоного гострого перцю, 3 ст. л. рослинної олії, сіль - за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 11 грудня 2013 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани, 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра.


Кальмари в клярі

— 11 грудня 2013 —

Ніжні та смачні кальмари в різних клярах - найсмачніша закуска, що з’їдається моментально!


Англійський чизкейк

— 11 грудня 2013 —

500 г піскового печива, 150 г вершкового масла, 500 г сиру (можна навпіл з вершковим сиром), 100 г ізюму, 200 г 35%-вих вершків, фрукти, цукати для прикраси.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...