Кулінарія
Піта швидкого готування
— 30 серпня 2018 —
Борошно - 2 скл., дріжджі - 15 г, цукор - 1 ч. л., сіль - 1 ч. л., вода - 200 мл.
М'який сир домашнього готування
— 30 серпня 2018 —
Сир домашнього готування - натуральний, корисний і смачний продукт. Тверді пористі сорти сиру виготовляються на спеціальному устаткуванні й вимагають довгого часу для повного визрівання. А от м'які сири, приміром, адигейський або бринзу, у домашніх умовах приготувати дуже легко.
Листкове дріжджове тісто від П’єра Ерме
— 30 серпня 2018 —
Борошно - 210 г, масло вершкове - 125 + 15 г, вода при 20°С - 80 - 85 мл, молоко сухе - 5 г (1 ст. л. без гірки), цукор - 30 г, сіль дрібна - 4 г (1 ч. л.), дріжджі сухі - 5 г.
Картопляні рогалики
— 23 серпня 2018 —
Картопля - 3 шт., борошно - 450-500 г, масло вершкове - 100-125 г, розпушувач - 1 пакетик, яйце - 1 шт.(білок - у тісто, а жовток - для змазування рогаликів).
Для начинки: сир - 100 г, ковбаса варена - 150 г, зелень - петрушка, сіль, перець - за смаком.
Курка стир-фрай у кисло-солодкому соусі
— 23 серпня 2018 —
800 г курячого філе (грудки, можна за бажанням використовувати темне м'ясо), 2 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю, 2 солодких перці, 2 ст. л. дрібно нарубаного імбиру, 1/2 невеликого ананаса (близько 350 г у чистому виді).
Для соусу: 2 ст. л. рисового або яблучного оцту, 6 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. цукру.
Як приготувати рисовий оцет?
— 23 серпня 2018 —
Готування рисового оцту – справа заморочлива, але оскільки в результаті можна буде одержати корисний і смачний продукт, варто спробувати зробити його самотужки.
Запіканка з фрикадельок і овочів під сирно-чіпсовою скоринкою
— 23 серпня 2018 —
Фарш - 500 г, трохи білого хліба, яйце - 1 шт., цибуля ріпчаста - 3 шт., перець солодкий - 2 шт., часник - 2 часточки, квасоля консервована - 1 банка, кукурудза - 1 банка, томати у власному соку - 1 банка, помідор - 2-3 шт., чіпси - 50-75 г, сир - 75 г, сіль, перець, сіль, перчик чилі, зелень.
Пальчики зі свинини з огірком і сиром
— 16 серпня 2018 —
Свинина - 500 г, мариновані огірки - 2-3 шт., твердий сир - 100-130 г, лимонний сік - 2 ст. л., сіль - за смаком, чорний перець (мелений) - за смаком.
Пиріг з баклажанами та помідорами
— 16 серпня 2018 —
100 г вершкового масла; 5 ст. л. кефіру будь-якої жирності; 1,5 скл. борошна; 0,5 ч. л. солі.
Начинка: 300 г будь-якого фаршу; головка ріпчастої цибулі; зубок часнику (за смаком); баклажани й помідори; сіль і чорний мелений перець - за смаком; шматочок твердого сиру; рослинна олія (кілька ложок) - для смаження.
Заправлення: 1 яйце; 200 г сметани; 80 г твердого сиру.
1 | ... | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | ... | 203 |