Кулінарія
Випічка в Різдвяний піст
— 14 грудня 2017 —
Пісна кухня має велику кількість рецептів випічки, що не вимагає яєць, молочних продуктів, вершкового масла або маргарину. Єдиним недоліком пісних печених виробів є те, що вони швидко черствіють. Але його легко усунути. Достатньо спекти стільки, щоб можна було з'їсти все відразу.
Домашня ковбаса
— 7 грудня 2017 —
1,5 кг яловичини, 2 кг оброблених курячих стегон без кісточок, 75 г солі, 350 мл бульйону, 1 ст. л. меду, 2 ст. л. паприки, 1 ст. л. чорного крупно меленого перцю, 0,5 ст. л. мускатного горіха, 1 ст. л. сушеного часнику, 1 ст. л. сушеного кропу, 1 ст. л. сушеного базиліка, чорний перець горошком для бульйону, оболонка для ковбас (наприклад, поліамідна товщиною 60 мм).
Пісна гречана каша з печерицями
— 7 грудня 2017 —
Гречка – 250 г, печериці – 200 г, ріпчаста цибуля – 1 шт., сухий часник – за смаком, сіль, перець – за смаком, рослинна олія – для смаження.
Салат з курки із грибами й ананасом
— 7 грудня 2017 —
Печериці - 300 г, куряче філе - 300 г, сметана - 150 г, сир твердий - 100 г, яйця - 3 шт., маленька банка ананасів - 1 шт., ківі - 1 шт., цибулина - 1 шт., майонез - 1 банка.
Печена картопля з оселедцевим соусом
— 7 грудня 2017 —
6 великих картоплин, сіль - за смаком, 400 г філе оселедця, 1 маленька червона або біла салатна цибулина, 2 зубки часнику, 100 г корнішонів, невеликий пучок кропу, 600 г сметани (від 25% жирності).
Заварні тістечка «Сирне кільце»
— 7 грудня 2017 —
Для заварного тіста: 125 мл води, 125 мл молока, 100 г вершкового масла, 150 г борошна, 4 яйця, щіпка солі.
Для сирного крему: 300 г сиру, 50 г вершкового масла, 120 г цукру, 1 пакетик ванільного цукру, цукрова пудра для прикраси.
Секрети готування курчати табака
— 7 грудня 2017 —
Однією з найвідоміших страв кавказької кухні є курча табака. Цю дуже ароматну, ніжну і смачну страву багато хто намагається приготувати самостійно в домашніх умовах, однак далеко не у всіх це виходить. Так що вчимося правильно готувати курча табака своїми руками.
Медовий пісний кекс із курагою
— 30 листопада 2017 —
Вода - 250 мл, мед - 2 ст. л., цукор - 1/2 скл., рослинна олія - 1/2 скл., борошно - 2 скл., сода або розпушувач - 1,5 ч. л., сіль - щіпка, курага - 50 г, цукрова пудра для прикраси.
Пісний грибний плов
— 30 листопада 2017 —
Рис - 500 г, печериці - 300-400 г, морква - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., рослинна олія - 100-150 г, сіль, перець - за смаком, свіжа зелень - за смаком.
Пісний суп із квасолею та горіхами
— 30 листопада 2017 —
Квасоля - 1 скл., картопля середнього розміру - 3-4 шт., цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., волоські горіхи - 4 шт., рослинна олія - 3 ст. л., перець чорний мелений - за смаком, сіль - за смаком, лавровий лист, кріп.
1 | ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | ... | 202 |