Кулінарія

Котлети «Пташине молоко»

— 21 січня 2015 —

Для фаршу: 500-700 г філе індички або курки, 1 цибулина, 2-3 зубки часнику, булка, 1 яйце, сіль, перець.
Для начинки: 100-150 г сиру і 2 варені яйця натерти на дрібній тертці, петрушку та кріп дрібно нарізати, 2 ст. л. м'якого вершкового масла, приправа суміш перців - за смаком.
Для кляра: 2 яйця, 3-4 ст. л. сметани або майонезу, 1/2 ч. л. розпушувача, сіль, борошно (тісто має вийти як на оладки).


Свинина - книжка з ананасом і морквою

— 21 січня 2015 —

Cвиняча грудинка, ананас (консервований), морква, майонез, гірчиця, базилік (сухий), орегано (сухе), сіль, перець.


Медовик із заварним кремом

— 21 січня 2015 —

Для тіста: 2 яйця, 1 скл. цукру, 50 г масла вершкового, 2 ст. л. меду, 2 ч. л. соди, 3 скл. борошна.
Для крему: 2 яйця, 2 скл. цукру, 3 ст. л. борошна, 350 г масла вершкового, 0,5 л молока.


Ідеальний сніданок - який він

— 21 січня 2015 —

На сніданок можна порадувати себе не тільки вівсяною кашею, але й шматочком торта. Тільки на сніданок можна дозволити собі таке свято живота. В інші прийоми їжі робити цього не варто, якщо ви стежите за своєю фігурою. Але, якщо ви дійсно хочете мати гарну фігуру і при цьому повноцінно харчуватися смачною та здоровою їжею, то нижче ми розповімо, яким повинен бути сніданок.


Скумбрія домашнього засолення

— 14 січня 2015 —

1 скумбрія морожена, 1 літр води, 4 ст. л. солі без гірки, 2 ст. л. цукру без гірки, 2 ст. л. оцту, 3 шт. лаврового листа, 3 горошини чорного перцю, 2 горошини запашного перцю.


Деруни з грибною начинкою

— 14 січня 2015 —

Картопля - 800 г, печериці свіжі - 400 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., яйця – 2 шт., борошно - 2 ст. л., рослинна олія, сіль, перець - за смаком.


Німецький сирний пиріг

— 14 січня 2015 —

Для тіста: 250 г борошна, 50 г меленого мигдалю, 80 г цукру, ваніль, щіпка солі, 150 г вершкового масла, 2 яйця;
для начинки: 400 г сиру, 50 г білого шоколаду, 30 г вершкового масла, 2 яйця, 70 г цукру, ваніль, 75 мл молока, 1 ч. л. лимонного соку, 30 г борошна, 1,5 ч. л. крохмалю, 1/2 ч. л. розпушувача, 75 г ізюму;
для глазурі: 100 г молочного шоколаду, 50 г гіркого шоколаду, 100-150 мл жирних вершків.


Їжа, що нас зігріє холодною зимою

— 14 січня 2015 —

Зимове меню відрізняється від меню інших сезонів. Один зі способів зігрітися - це їжа, а особливо допомагає зігрітися жирна і гостра їжа.


Еклери з сирно-йогуртовим кремом

— 5 січня 2015 —

Тісто: 3 яйця, 1 склянка води, 1 склянка борошна, 100 г вершкового масла.


Лазанья по-українськи

— 5 січня 2015 —

Гриби свіжі - 500 г (печериці, гливи, білі гриби), масло вершкове - 50 г, приправа для грибів - за смаком, молоко - 200 мл, борошно - 1 ст. л., сир «янтар» - 200 г, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., сир ковбасний копчений - 150 г (можна взяти будь-який твердий сир), фарш змішаний - 500 г, томатна паста - 2 ст. л., рослинна олія - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком, перець червоний мелений (паприка) - 0,5 ч. л., мускатний горіх мелений - щіпка, зелень петрушки - 1 ст. л., капуста - 1 качан, сметана - 150 г, зелень кропу - 2 ст. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...