Кулінарія

Найледачіші голубці

— 19 березня 2015 —

1 середня цибулина, 1 середня морквина, 2 ст. л. томатної пасти, 800 г м'ясного фаршу, невеликий качанчик капусти, 2 зубки часнику, 100 г сухого рису, 250 мл томатного соку, сіль і цукор - за смаком.


Сирні рогалики із джемом

— 19 березня 2015 —

Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 250 г, розпушувач - 8 г, олія рослинна - 100 г, борошно - 300- 350 г, джем для начинки, жовток для змазування.


Смажені гриби з часником і лимонним соком

— 19 березня 2015 —

Печериці свіжі - 680 г, олія маслинова - 3 ст. л., часник - 4 зубки, перець червоний пластівцями - щіпка, вода -  1/2 скл., цибуля зелена із цибулиною - 3 шт., петрушка рубана - 1 ст. л., сіль крупна - за смаком, сік лимонний - 2 ст. л., перець чорний свіжомелений – за смаком.


Швидкі десерти з мікрохвильовки

— 19 березня 2015 —

Напевно ви чули про новий кулінарний тренд - десерти в кружках. З кожним днем усе більше людей у світі віддають перевагу саме цим ласощам. Усе просто: такі десерти виходять дуже смачними, а приготувати їх зможе кожний. Адже, у середньому, щоб зробити такий кулінарний шедевр, буде потрібно не більше двох хвилин!


Ідеальний сирний сендвіч

— 12 березня 2015 —

1 ст. л. вершкового масла, 2 скибочки хліба, не дуже свіжого, 85 г тертого сиру.


Шоколадний пиріг у чашці

— 12 березня 2015 —

4 ст. л. борошна, 4 ст. л. цукру, 2 ст. л. какао, 3 ст. л. молока, 3 ст. л. рослинної олії, 1 яйце.


Гречка по-купецьки

— 12 березня 2015 —

Гречана крупа - 150 г, фарш м'ясний - 250-300 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., томатна паста - 2 ст. л., часник - 2 зубки, морква - 1 шт., олія рослинна - 2-3 ст. л. 


Сирний омлет у лаваші

— 12 березня 2015 —

На 1 порцію: лаваш тонкий - шматок розміром трохи більше сковороди, яйце - 1 шт., сир - 30-50 г, сіль - за смаком, шинка, ковбаса, м'ясо і т.п. - за бажанням, масло вершкове або рослинне для смаження.


Швидка квашена капуста

— 12 березня 2015 —

Звичайну білокачанну капусту (качан вагою приблизно 2 кг) тонко шаткуєте, моркву (2-3 великих) трете на великій тертці.


Що можна приготувати з листкового тіста

— 11 березня 2015 —

У попередньому номері ми говорили про те, як приготувати домашнє листкове тісто. Як виявилося, це зовсім не складно, а тісто виходить набагато смачніше та краще магазинного. Сьогодні пропонуємо вам кілька чудових рецептів з листкового тіста.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...