Кулінарія

Пісні пироги з яблуками, варенням, капустою, картоплею й не тільки

— 12 квітня 2019 —

Різноманітна солодка й несолодка випічка з начинками й без. Вам вона прийдеться до смаку й ви будете готувати її не тільки під час посту.


Сирна панна котта

— 29 березня 2019 —

Сир кисломолочний - 340 г, ряжанка - 200 мл, вершки - 220 мл, желатин - 15 г, банан - 1 шт., мед - 1 ст. л.


Курка в цибульно-сметаному соусі

— 29 березня 2019 —

Курка - 800 г, сіль - 1/2 ч. л., чорний перець - за смаком, вода - 50 мл. Для соусу: цибуля -2 шт., сметана - 200 мл, вода - 100 мл, сіль - 1/3 ч. л., чорний перець - за смаком, кріп, петрушка - 1 ч. л., свіжа зелень - за смаком.


Лимонник

— 29 березня 2019 —

Тісто: вершкове масло - 200 г, борошно - 3 ст. (обсяг склянки - 200 мл), вода - 125 мл, сухі дріжджі - 1 ст. л., цукор  1 ч. л., сіль - щіпка, борошно для підсипання при замісі тіста. Начинка: лимон - 1 шт., цукор - 1 склянка.


Готуємо макарони

— 29 березня 2019 —

Немає нічого смачнішого за страву, приготовлену власними руками й, хоча кулінаром треба народитися, кожний може блиснути талантом у приготуванні макаронів. Треба тільки запам’ятати кілька простих правил - і вперед!


Кордон блю з курки

— 23 березня 2019 —

6 невеликих курячих грудок (або 3 великі), 6 скибочок твердого сиру, 6 скибочок шинки, 3 ст. л. борошна, 2 яйця, 2 ст. л. гірчиці, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.


Мариновані печериці

— 23 березня 2019 —

Свіжі печериці - 500 г, часник - 2-3 зубчика, рослинна олія рафінована - 2 ст. л., столовий оцет 9% - 2 ст. л., свіжий кріп - кілька гілочок, гвоздика - 5 шт., духмяний перець горошком - 5 шт., горошини коріандру - 10 шт., прованські трави - 1 ч. л., сіль поварена - 1 ч. л. без гірки, цукор - 2 ч. л., лавровий лист - 2-3 шт.


Слойки-равлики із сиром сулугуні й зеленню

— 23 березня 2019 —

Листкове дріжджове тісто - 500 г, сир сулугуні - 200 г, куряче яйце - 1 шт., молоко - 2 ст. л., свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 великий пучок, пшеничне борошно - 2 ст. л. для підпорошення, мелена паприка - 1 ч. л., насіння кунжуту - 1 ч. л. для прикраси.


Рецепти страв для тих, хто дотримується поста

— 23 березня 2019 —

Що можно приготувати під час Великого посту, який у 2019 році пройде з 11 березня по 28 квітня.


Картопляні палюшки з сиром

— 22 березня 2019 —

1 кг картоплі, 400 г кисломолочного сиру, 2 яйця, 1 скл. борошно, свиняче сало, цибуля, сметана, сіль, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс