Кулінарія

Салат з пекінської капусти з шинкою

— 19 листопада 2015 —

Пекінська капуста - 1/2 качана, шинка - 200 г, консервований зелений горошок - 1/2 банки, свіжа зелень (кріп і петрушка), сіль - за смаком;
для заправлення: сметана - 2 ст. л., гірчиця - 0,5-2 ч. л., чорний мелений перець.


Про капусту, тільки квашену

— 19 листопада 2015 —

Сьогодні, як і багато років тому, вона займає важливе місце в нашому раціоні. Капуста відмінно підходить і як закуска, і як універсальний гарнір до м'ясних страв, і як ароматна начинка для пирогів. Справжня квашена капуста - хрустка, запашна. І смак у неї повинен бути ніжний, пряний, а не кислий, оцтовий. Такою вона вийде, якщо пригадати, як її готували за старих часів. Тоді це був цілий ритуал.


Салат з морською капустою

— 11 листопада 2015 —

250 г морської капусти, 150 г вареної ковбаси, 2 яйця, 3 шт. картоплі, 1 плавлений сирок, 1 цибулина, 2 зубки часнику, сіль, 100 г майонезу.


Свинина по-сербськи

— 11 листопада 2015 —

На 1 порцію: свинина - 250 г, сервелат - 1 кружок, сир бринза (сулугуні) - за смаком, гірчиця солодка - 2 ч. л., часник - за смаком, паприка мелена - 1 ч. л., сіль і спеції - за смаком, печериці - 1 шт., цибуля - 1 головка, помідор черрі - 1 шт., болгарський перець - 0,5 шт., коньяк (або віскі) - 30 мл.


Салат з печерицями і куркою

— 11 листопада 2015 —

Варена куряча грудинка, 2 великих твердих помідори, сир Російський тертий - 200 г, 1 молода цибулина, свіжі печериці - 200 г, майонез, сіль - за смаком, маслинова олія для смаження.


Сирно-манна запіканка

— 11 листопада 2015 —

Манка - 1/2 скл. (90 г), кефір (1%) - 1 скл. (240 мл), яйце - 5 шт., свіжовижатий сік лимона - 1 ст. л., цукор - 0,5 скл. (100 г), сир 500 г, розпушувач - 1,5 ст. л., ванільний цукор - 2 ч. л., сіль - щіпка.


Чудова картопля на гарнір

— 11 листопада 2015 —

2 кг червоної картоплі, 5-6 смужок копченої грудинки - порізати шматочками, 5 ст. л. маслинової олії, 2 ч. л. свіжого лимонного соку, 10 зубків часнику розім'яти часникодавкою, 1-2 ст. л. (додатково) маслинової олії, 3 гілочки чебрецю, сіль і чорний перець.


10 незвичайних рецептів чаю для теплого осіннього ранку

— 11 листопада 2015 —

Коли на вулиці прохолодно, корисно пити смачний чай. Дозвольте собі експеримент, і спробуйте починати кожний ранок з нового чаю. Ось побачите, вам сподобається.


Як правильно заварювати чай

— 6 листопада 2015 —

Усі вміють заварювати чай. Але багато хто не враховує важливих деталей, від яких дуже залежить смак.


Куряче філе з часником і сиром

— 5 листопада 2015 —

Філе - 350-400 г; сметана - 2 ст. л.; сир твердий (тертий) - 1,5 ст. л.; петрушка - 0,5 пучка; часник - 1 зубок; олія маслинова або рослинна (рафінована) - 3-4 ст. л.; сіль, перець - за смаком. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...