Кулінарія

Хачапурі по-аджарськи

— 28 січня 2016 —

Для тіста: 600 г борошна, 12 г сухих дріжджів, 1 ч. л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 400 мл молока, 1 яйце, 1 ст. л. рослинної олії.
Для начинки: 400-500 г сиру (сулугуні або твердий сир), 8 яєць, вершкове масло.


Який солодкий овоч

— 28 січня 2016 —

Буряк цінується як овочева культура завдяки вмісту цукрози, фосфору й кальцію. Найбільше цінується буряк темно-червоний, без білих і світлих кілець на зрізі, злегка приплющеної форми.


Печиво «Шоколадні тріщинки»

— 28 січня 2016 —

2 скл. борошна, 1 скл. цукру, 1 скл. цукрової пудри, 100 г вершкового масла, 50 г шоколаду, 3 яйця, 5 ст. л. какао, 10 г розпушувача, 10 г ванільного цукру, щіпка кориці. 


Гарбузова запіканка з сиром

— 28 січня 2016 —

Гарбуз невеликий - 1 шт., сир тертий - 250 г, вершки - 250 мл, сіль, перець - за смаком, мускатний горіх (порошок) - 1/2 ч. л., олія маслинова - 1 ст. л.


Сирні рецепти

— 28 січня 2016 —

Майже в усіх лікувальних меню, що пропонуються лікарями, одним з перших значиться сир. Але він корисний і здоровим людям будь-якого віку.


Ечпочмак (татарські пироги)

— 20 січня 2016 —

Тісто: борошно - 850 г, молоко - 500 мл, яйця - 2 шт., дріжджі (сухі) - 5 г, масло вершкове - 70 г, олія соняшникова - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л.
Начинка: яловичина - 800 г, картопля (велика) - 6 шт., цибуля ріпчаста - 4-5 шт., сіль, перець - за смаком, бульйон яловичий - 0,5 л., яйце  - 1 шт.


Вершковий сир зі сметани та кефіру

— 20 січня 2016 —

500 г сметани 20% жирності, 500 г кефіру 2,5 % жирності, 1 ч. л. солі.


Грибний суп-пюре з печериць

— 20 січня 2016 —

Печериці - 500 г, цибуля ріпчаста - 1 шт., картопля - 2 шт., часник - 2 зубки, бульйон м'ясний - 1 л, вершки - 1 склянка (жирні), сіль, перець - за смаком, олія рослинна - 3 ст. л.


Бостонський кремовий торт

— 20 січня 2016 —

Борошно - 125 г, яйце - 4 шт., цукор - 150 г, розпушувач - 1 ч. л., лимонний сік - 1 ч. л., рослинна олія - 3 ст. л., 
Для крему: молоко - 500 мл, яйце - 2 шт., цукор - 100 г, крохмаль - 30 г, ваніль, вершкове масло - 50 г.
Глазур: вершки - 50 мл, шоколад - 200 г.


Крутимо рулети

— 20 січня 2016 —

М'ясні рулети справедливо вважаються вершиною кулінарної вишуканості та майстерності. Але ніщо не зупинить істинного цінителя прекрасного від кулінарії. Уявіть, як будуть задоволені ваші домочадці, отримавши порцію не просто м'яса, а шматочок незвичайного, ніжного рулету.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...