Кулінарія

Пиріг до чаю "Ноктюрн"

— 31 березня 2016 —

Борошно - 1,75 скл., сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., яйце - 1 шт., цукор - 2 ст. л., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: масло вершкове - 100 г, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., яйця - 3 шт., цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.


Салат «Корида»

— 31 березня 2016 —

Помідори - 3-4 шт., крабові палички - 1 упаковка, кукурудза консервована - 1 банка, сухарики з білого хліба, сир - 200 г, часник - 2 зубки, майонез, сіль.


Страви з рисом

— 31 березня 2016 —

Рис - це не тільки азіатська кухня й не обов'язково плов. Навіть звичайний рис може стати істинним делікатесом, якщо його правильно приготувати: він виливає чудесний аромат, має неповторний смак і виглядає просто разюче. А ще це дуже корисний продукт.


М'яка нуга з горіхами

— 24 березня 2016 —

Мед - 2/3 скл., яєчні білки - 2 шт., горіхи (мигдаль, волоські - за смаком) - 1 скл., курага - 1/2 скл., цедра лимона - 1/2 фрукта.


Морквяна запіканка

— 24 березня 2016 —

Сир - 200 г., морква - 1 шт., яйце - 1 шт., кефір - 70 мл., манна крупа - 50 г., коричневий цукор - 2 ст. л., ванілін - за смаком.


М'ясо в імбирно-медовому соусі

— 24 березня 2016 —

500-700 г нежирної свинини, нарізаної поперек волокон скибами товщиною 2-2,5 см, 1/2 лимона, корінь імбиру, 2 зубки часнику, половина стручка зеленого гострого перцю, 100 мл коньяку, 1 ст. л. меду.


Рецепти бутербродів для неквапливих недільних сніданків

— 23 березня 2016 —

Виспатися і смачно поснідати - перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тім, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашечку ароматної кави й поснідати всією родиною.


Курка в медово-гірчичному маринаді

— 17 березня 2016 —

4 курячих стегенця, 3 ч. л. зернистої гірчиці, 3 ст. л. рідкого меду, 3 ст. л. рослинної олії, сік невеликого лимона, 2 ст. л. нарубаної зелені петрушки, 1 натертий зубок часнику, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Рис з овочами та грибами

— 17 березня 2016 —

300 г рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, 100 г зеленого горошку, 100 г спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, перець, рослинна олія для смаження.


Салат з квасолею "Хрусткий"

— 17 березня 2016 —

Червона квасоля - 1 банка (200 г), мариновані огірки - 100 г, мариновані опеньки - 100 г, помідори - 100 г, сметана (або майонез) - 2 ст. л., сухарики житні - 50 г, сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...