Кулінарія

Салат з буряком і квасолею

— 26 березня 2014 —

Банка квасолі у власному соку (200-250 г); мариновані огірочки - 2-3 шт.; цибулина - 1 велика; 1 середній буряк; пачка сухарів з будь-яким смаком; рослинна олія. 


М'ясо в горщиках у духовці

— 26 березня 2014 —

Свинина безкісткова - 0,9 кг, картопля - 6-8 шт., морква - 2 шт., цибуля - 3 шт., перець болгарський червоний - 1 шт., кріп - 1 пучок, сухий базилік - 1-2 ч. л., сумах - 0,5 ч. л., перець запашний мелений - 0,3 ч. л., сіль - за смаком, окріп, тісто за смаком і бажанням - 1 кг. 


Легка печеня з грибами

— 26 березня 2014 —

10-15 печериць, 4-5 картоплин, 1 морквина, 3-4 зубки часнику, сметана, паприка, чорний перець, сіль - за смаком.


Брецелі

— 26 березня 2014 —

Брецелі - це баварські кренделі, традиційна закуска до пива на народних гулянках і пивних фестивалях на кшталт Октоберфеста. Ці кренделі мають характерний рудувато-коричневий насичений колір - такий ефект досягається за рахунок занурення сирих брецелей у содовий розчин (лауге).


Рулет з лаваша в грецькому стилі

— 19 березня 2014 —

2 невеликих круглих лаваші, 1 велике куряче філе, близько 300 г, 1/2 червоної цибулини, 1 ст. л. чорних маслин, 60 г фети, 6 салатних листків, 4 ст. л. дзадзикі.


Соус маринара

— 19 березня 2014 —

Соус маринара - один з найпоширеніших і популярних італійських соусів. Без нього неможливо уявити італійську кухню. З соусом маринара готують піцу, пасту, рис, різні супи, овочі, м'ясо, рибу, курку і багато інших страв. Цей соус відрізняється особливим ніжним смаком, легким ароматом італійських трав, гарним насиченим кольором. Його можна робити в будь-який час року, влітку - зі свіжими помідорами, а взимку - з консервованими помідорами у власному соку. 


Горбуша з овочами в тісті

— 19 березня 2014 —

Горбуша (філе) - 400 г, 500г листкового тіста, овочі за смаком (морква, броколі, цвітна капуста, можна свіжі або заморожені), сіль, спеції.


Пісний суп: 5 простих рецептів

— 19 березня 2014 —

Пісний суп: 5 простих рецептів


Медово-лимонні курячі грудинки

— 12 березня 2014 —

4 курячих філе, близько 200 г кожне, 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Пиріг із сиром і сосисками

— 12 березня 2014 —

250 мл кефіру, 150 г борошна, 2 яйця, 200 г сиру, 200 г сосисок (або ковбаси), 1 ч. л. розпушувача, сіль.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...