Кулінарія

Помідори в сирному клярі

— 29 жовтня 2014 —

2 яйця, 2 ст. л.крохмалю, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. сметани, 50 г тертого сиру, по 1/4 ч. л. солі, білого перцю, базиліка, соди, на таку кількість кляру - 3 помідори середнього розміру.


Оселедчик домашнього засолу

— 29 жовтня 2014 —

На 2 рибки: 250 мл кип'яченої прохолодної води, гвоздика - 3 шт., коріандр зерна - 0,5 ч. л., сіль - 1,5-2 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., лавр. лист - 2 шт., перець чорн. горошок - 6 шт.


Бразильський шоколадний торт «Brigadeiro»

— 29 жовтня 2014 —

Мабуть, найвідоміший бразильський торт, що представлений практично у всіх місцевих кондитерських, а також дуже популярний у домашній кулінарії, серед звичайних домогосподарок.


Квашення капусти

— 29 жовтня 2014 —

Квашена капуста - це не просто традиційна закуска або компонент багатьох страв на нашому столі, але й природний лікар. Вона містить вітаміни С і К, вітаміни групи В, калій, залізо та багато інших корисних речовин.


Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре

— 22 жовтня 2014 —

Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре


Як маринувати часник на зиму

— 22 жовтня 2014 —

Часник маринований - смачна й ароматна закуска, особливо якщо ви любитель чого-небудь гостренького. А ще це прекрасний спосіб зберегти врожай, особливо якщо він був щедрим.


Фаршировані курячі рулетики

— 22 жовтня 2014 —

Відбиваємо куряче філе (у цьому випадку червоне куряче м'ясо), трохи солимо, перчимо.


Салат «Хмарка»

— 22 жовтня 2014 —

Куряче філе - 400 г, яйця - 3 шт., огірки свіжі - 2 шт., яблуко - 1 шт., сир - 150 г, майонез - 300 г, сіль - за смаком, кріп - пучок.


Чебуреки з картоплею і сиром

— 22 жовтня 2014 —

Для тіста: 300 г кефіру, 2 ст. л. сметани, 100 г вершкового масла або маргарину (розтопити), 2 яйця, 1/2 ч. л. солі, 800-900 г борошна.
Начинка: близько 1 кг картоплі, шматочок вершкового масла, 100-150 г твердого сиру, пучок кропу, сіль, перець - за смаком.


Курка стир-фрай з кисло-солодким соусом

— 22 жовтня 2014 —

800 г курячого філе, 2 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю, 2 солодких перці, 2 ст. л. дрібно нарубаного імбиру, 1/2 невеликого ананаса (близько 350 г у чистому вигляді).
Для соусу: 2 ст. л. рисового або яблучного оцту, 6 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. цукру.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...