Кулінарія

Пиріжки дріжджові

— 6 жовтня 2019 —

Тісто: 100 мл вершків від 10%, 200 мл молока, 500 г борошна, 1 ч. л. солі, 20 г цукру, 40 г вершкового масла, 2 жовтка, 14 г сухих дріжджів.


Цвітна капуста в сирному соусі

— 28 вересня 2019 —

Цвітна капуста – 800 г, лимонний сік - 1 ст. л., сир гауда – 100 г, борошно й масло - 1 ст. л., молоко - 1/2 ст., овочевий бульйон - 1/2 ст., сіль - 1/2 ч. л., мускатний горіх – щіпка, яйце (жовток) - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., панірувальні сухарі - 2 ст. л., петрушка - за смаком.


Паста з курячим філе

— 28 вересня 2019 —

Макарони - 500 г, куряче філе - 500 г, помідори - 3 шт., солодкий перець - 3 шт., петрушка, базилік - кілька гілочок, часник - 2-3 часточки, оливкова олія - за смаком, сіль, перець – за смаком, сметана або вершки - 200 мл.


Картопляні зрази в духовці

— 28 вересня 2019 —

Картопля – 700 г, вершкове масло – 60 г, молоко – 50 мл, твердий сир – 200 г, кріп – 50 г, свинячий фарш – 350 г, яйце – 2 шт., цибуля – 1 шт., часник – 2 зуб., сіль, чорний перець (мелений) - за смаком.


Готуємо м’ясо кролика

— 28 вересня 2019 —

М’ясо кролика - це не тільки смачно, але й надзвичайно корисно. Але не всі вміють його готувати, а насправді це просто. Основний спосіб зробити дієтичне м’ясо кролика ніжним і ароматним - тушкування з різними добавками.


Минтай із сиром і помідорами в духовці

— 20 вересня 2019 —

Минтай, філе - 600 г, помідор - 2 шт., сир - 100 г, сметана - 2 ст. л., лимонний сік - 2 ст. л., сіль, перець чорний мелений - за смаком.


Бастурма по-вірменському

— 20 вересня 2019 —

М’ясо – 1 кг; лавровий лист – 3 шт.; сіль – 2 ст. л.; чорний перець – 1/3 ч. л.; чаман – 3-4 ст. л. ; коріандр – 1 ст. л.; паприка – 1 ст. л.; перець чилі – 1/2 ст. л.; кмин – 2 ст. л.; часник - за смаком.


Горіхові булочки до чаю

— 20 вересня 2019 —

Для тіста: 1 кг звичайного борошна, 130 г цукру, 2 ч. л. солі без гірки, 20 г сухих дріжджів або 42 г свіжих дріжджів, 500 мл ледве теплого молока, 150 г м’якого вершкового масла, 2 ст. л. соняшникової олії без запаху, 2 яйця, ваніль.


Як приготувати макарони

— 20 вересня 2019 —

Три смачних рецепта.


Як законсервувати або заквасити кавуни?

— 20 вересня 2019 —

Як відомо, кавуни - це джерело вітамінів. Тому сьогодні ми пропонуємо поповнити свої комори цим чудовим продуктом на зиму, за допомогою квашення й соління.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс