Кулінарія

Що приготувати на Різдво: 12 рецептів смачних пісних страв

— 3 січня 2018 —

У суботу, 6 січня, Україна, як і увесь православний світ буде відзначати світле свято Різдва Христового. А значить, господарки вже почали складати пісне меню на Святий Вечір.


Рибні котлети з сиром

— 28 грудня 2017 —

Фарш із білої риби (наприклад, тріски) - 700 г, цибулина середня - 1 шт. часник - 1 зубок, панірувальні сухарі (у фарш) - 3 ст. л., яйця - 1 шт., сіль і перець за смаком, сир - 150 г, панірувальні сухарі додатково для панірування котлет.


Соковита, рум'яна й ароматна свиняча рулька

— 28 грудня 2017 —

Рулька свиняча - 800 - 1000 г, часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., мед - 1 ч. л., гірчиця - 1 ч. л., ароматні трави - за бажанням.


Млинцевий пиріг з печерицями

— 28 грудня 2017 —

10-12 тонких млинців, 1 кг свіжих печериць, 300 г сиру, 2-3 головки ріпчастої цибулі, 2 яйця, 3 зубки часнику, 2-3 ст. л. майонезу, 2 ст. л. рослинної олії, сіль і мелений перець - за смаком.


Новорічна закуска «Ялинкові кулі»

— 28 грудня 2017 —

Куряче філе - 300 г, сир - 200 г, зелень, волоські горіхи, часник, оливки (маслини), домашній майонез, сіль, перець, лавровий лист, перець горошком.


Десерти в меню на Новий рік

— 28 грудня 2017 —

Що ще має бути на святковому столі крім салатів, закусок і гарячих страв? Звичайно, десерти! Обов'язково слід спекти торт. Якщо вам не хочеться довго возитися з тортом, виберіть рецепт без випічки.


Риба в паніруванні з пармезаном

— 21 грудня 2017 —

Філе риби - 2 шт., пармезан - 50 г, паприка - 1 ст. л., зелень (за смаком) - 2-3 гілочки, маслинова олія - 2 ст. л., сіль.


Глазуровані сирки

— 21 грудня 2017 —

Сир - 400 г; для глазурі: какао - 2 ст. л., агар-агар - 2 ч. л., цукор - за смаком, молоко коров'яче - 300 г, яєчний жовток - 3 шт.


Полендвиця – cиров’ялене м'ясо

— 21 грудня 2017 —

Свинина (вирізка, шийна частина) - 1,2 кг, сіль - 4 ст. л., перець чорний горошок - 1 ч. л., коріандр, зерна - 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., часник - 2 зуб.


Тріска в медово-соєвому соусі

— 21 грудня 2017 —

Тріска - 800 г, мед - 250 г, соєвий соус - 120 мл, кунжутна олія - 60 мл, яблучний оцет - 60 мл, перець чорний мелений, 1,5 ч. л., імбир свіжий (корінь) - 1 ч. л.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...