Кулінарія

Єгипетський пиріг

— 1 вересня 2016 —

Дріжджі сухі швидкодіючі - 1/2 ч. л., борошно пшеничне - 3 скл., масло вершкове - 200 г, цукор - 1 скл., молоко - 3 скл., яйця - 2 шт., сіль - 1 щіпка, картопляний крохмаль - 3 ст. л., цукрова пудра і ванільний цукор - за смаком.


Рулет м'ясний з грибами

— 1 вересня 2016 —

500 г філе яловичини, 3-4 варених яєць, 150 г варених грибів; 3-4 зубки часнику; 2-3 ст. ложки томатного пюре, сіль і перець за смаком, олія для смаження.


Що приготувати з груші

— 1 вересня 2016 —

Груші використовують не тільки в десертах. Як не дивно, із цього фрукта набагато частіше готують несолодкі, ніж солодкі страви: частіше її можна зустріти в закусці або в м'ясній страві, чим у десерті.


Гречка з грибами

— 25 серпня 2016 —

75 г крупи гречаної, 25 г цибулі, 5 г часнику, 20 г олії рослинної, 300-400 г овочевого бульйону, 65 г білих грибів, 50 г печериць, 5 г зелені (кріп, петрушка).


Фарширований багет

— 25 серпня 2016 —

Багет - 2 шт., куряче філе - 1 куряча грудинка, печериці - 200 г, помідори - 3 шт., цибуля - 1 шт., зелень - за смаком, сметана - 250 г, сир - за смаком, сіль, перець - за смаком.


Карамельні млинчики з яблуками

— 25 серпня 2016 —

6 яблук, 120 г борошна, 250 мл молока, 125 мл води, 150 г цукру, 2 яйця, 1 лимон, 1/2 ч. л. кориці, 2 ст. л. вершкового масла, 250 мл сметани, 3 ст. л. цукрової пудри, сіль.


Листковий пиріг з лаваша із сиром

— 25 серпня 2016 —

Лаваш тонкий - 2 листи (великі), домашній сир - 300 г, бринза - 150 г, сир твердий - 150 г, яйце - 3 шт., кріп - 1 невеликий пучок, масло вершкове - 50 г, сіль і перець - за смаком.


Грушеве варення з маком і ваніллю

— 25 серпня 2016 —

400 г груш, 100 г цукру, 2 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. маку, 0,5 стручка ванілі.


І знову - картопля

— 25 серпня 2016 —

Страви з картоплі не мають потреби в рекламі, усі господарки люблять і цінують картоплю. У будь-якому будинку вона займає на столі почесне місце. Картопля чудово сполучається з будь-яким продуктом: з рибою, м'ясом, грибами, молоком, овочами, травами. Картоплю смажать, варять, тушкують, запікають, печуть, роблять пюре, котлети, оладки, рагу. Картопля - другий хліб, а страви з картоплі - незамінні на кожному столі.


Сливова галета

— 17 серпня 2016 —

3-4 сливи, 1/3 чашки* і 2 ст. л. цукру, корінець свіжого імбиру (для 2 ч. л. імбирного соку), 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю. Тісто: 1 1/4 чашки борошна, 110 г холодного вершкового масла, 1/4 ч. л. солі, 1/4 чашки крижаної води, 1 яйце злегка збите для обмазування, цукор для посипання.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...