Кулінарія

Фаршировані кальмари

— 15 січня 2014 —

Кальмар (тушка) - 4 шт., рис (варений) - 2 ст. л., перець болгарський (червоний і жовтий) - по 0,5 шт., сир (половина у фарш, половина в соус) - 60 г, майонез - 2 ст. л., сметана - 2 ст. л., петрушка - 0,5 пуч., морська сіль - за смаком, перець чорний мелений - за смаком, часник - 1 зуб., олія рослинна.


Трубочки з білковим кремом

— 15 січня 2014 —

2 квадратні пластини готового листкового тіста, 2 яйця для змазування, 50 мл води, 100 г цукру.


Що приготувати на вечерю?

— 15 січня 2014 —

Це питання хвилює багатьох жінок. Як правило, усі ми приходимо з роботи голодними та утомленими. І не завжди хочеться готувати щось складне та «витратне» за часом. Тому ми пропонуємо вам рецепти швидкої домашньої їжі, на готування якої  піде зовсім небагато часу, а  вечеря  вийде  смачною і ситною.


Яловичина «Веллінгтон»

— 15 січня 2014 —

1 кг яловичої вирізки, 2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, 2 ст. л. вершкового масла, 1 невелика цибулина, 300 г печериць, 100 г сушених білих грибів у розмоченому виді, 60 мл білого сухого вина, 400 г готового листкового тіста, 1 яйце.


Гарбузовий хліб з курагою

— 15 січня 2014 —

Борошно - 650-700 г + борошно для обсипання робочої поверхні та тіста, гарбуз - 250 г, гарбузовий відвар - 100 мл, 1 яйце, цукор - 5 ст. л. + 1 ч. л., сіль – 1/2 ч. л., курага – 150 г, рослинна олія – 3 ст. л. + рослинна олія для форми, дріжджі (свіжі) – 28 г.


Частування на Старий Новий рік

— 8 січня 2014 —

Частування на Старий Новий рік


Запечений камамбер з медом і горіхами

— 8 січня 2014 —

1 шайба камамбера (125 г), 2 ч. л. маслинової олії, 1 гілочка свіжого розмарину, 1-2 ч. л. рідкого меду, 2-3 ч. л. нарубаних волоських горіхів, багет, крекери або грінки для подачі.


Курячі грудки, фаршировані фетою

— 8 січня 2014 —

4 курячих філе, 120 г фети бринзи, 1 ч. л. сушеного орегано, сіль і перець - за смаком, 120 мл курячого бульйону, сік половини лимона, 2 ст. л. вершкового масла (приблизно 50 г).


Бефстроганів

— 8 січня 2014 —

Рецепт класичної і, можна сказати, легендарної страви російської кухні - бефстроганів, зі старої радянської книги.


Салат із капусти з апельсинами

— 8 січня 2014 —

2 великих апельсини, 300 г капусти (білокачанної або савойської), по невеликому пучку зеленого базиліка та петрушки, кілька пір'їн зеленої цибулі, 3 ст. л. яблучного або білого винного оцту, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...