Кулінарія

Така корисна капуста

— 21 листопада 2020 —

Це одна з найпоширеніших у нас овочевих культур. Більша частина населення нашої країни частіше використовує білокачанну капусту, проте на території України вирощується ще червонокачанна, цвітна, савойська, кольрабі, брокколі (спаржева), брюссельська, пекінська… Вони усі різні за формою, хімічним складом, і невідомо, яка з них має бути визнана за “королеву овочів”.


Свинячі реберця по-канадськи

— 7 листопада 2020 —

Свинячі ребра - 1,2 кг, яблуко - 1 шт., кетчуп - 100 г, соєвий соус - 3-4 ст. л., часниковий порошок - 0,5 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., чорний перець (мелений) - 0,5 ч. л., кориця - 0,5 ч. л., коричневий цукор - 2 ст. л., лимон - 0,5 шт.


Незвичайна страва зі звичайної капусти

— 7 листопада 2020 —

Невеличку капустину розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно нашаткуйте.


Печінковий рулет

— 7 листопада 2020 —

Печінка - 1 кг (свиняча, яловича, куряча, індича), цибуля - 2 шт., морква - 2 шт., рослинна олія - 4 ст. л., плавлений сир - 200 г, вершкове масло - 150 г, сіль - за смаком, спеції - за смаком.


Гливи в клярі

— 7 листопада 2020 —

Гливи - 300 г, молоко - 200 мл, кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л. + 2 ст. л. для панірування, пшеничне борошно - 4 ст. л., куряче яйце - 1 шт., рафінована рослинна олія - 100 мл, сіль - за смаком, сушений часник - 0,25 ч. л., сушені італійські трави - 0,25 ч. л., свіжий кріп - кілька гілочок для прикраси.


Як приготувати курячі сердечка так, щоб захотілося добавки

— 7 листопада 2020 —

Курячі сердечка - це своєрідний делікатес, який ми, як правило, незаслужено обходимо стороною, оскільки не знаємо, як же смачно їх готовити. А тому сьогодні ми розповімо, із чим правильно поєднувати цей дивний інгредієнт і які страви найкраще підійдуть для тих, хто ніколи не пробував сердечка.


Глазуровані сирки

— 31 жовтня 2020 —

Сир кисломолочний (сухий, жирність 9%) - 200 г, молоко, згущене із цукром - 35 г, масло вершкове - 25 г, ванілін - за смаком. Глазур: шоколад темний - 100 г, какао-масло - 10 г, олія рослинна - 10 г.


Суп пюре із броколі

— 31 жовтня 2020 —

Вода - 1,5 л; броколі - 600 г; картопля - 3-4 бульби; біла цибуля - 1-2 голівки; часник - 1-2 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; суміш прованських трав - 1 ч. л.; свіжа петрушка - 1 пучок.


Печериці, фаршировані куркою й сиром

— 31 жовтня 2020 —

Свіжі печериці - 350 г; варене куряче філе - 150 г; сир фета - 75 г; в’ялені томати - 50 г; твердий сир - 100 г; оливкова олія - 25 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений часник - 0,25 ч. л.; копчена паприка - 0,25 ч. л.; свіжий кріп - 1 маленький пучок.


Як приготувати сало: 4 рецепта від класики до екзотики

— 31 жовтня 2020 —

Із приходом холодів усе частіше хочеться чогось ситного: смачної ковбаски, м’яса або ж шматочок ніжного пікантного сала на скибочці темного хліба, так під картопельку, з квашеною капусткою і огірком. Сьогодні в нашій добірці рецептів розкриваємо всі самі смачні рецепти засолювання сала в домашніх умовах.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс