Кулінарія

Біляші

— 10 травня 2017 —

1,5 скл. молока, 20 г свіжих дріжджів, 3 скл. борошна, 1 ст. л. з гіркою цукру, 1,5 ч. л. солі, 30 мл рослинної олії + 30 г вершкового масла, 500-600 г м'ясного фаршу, 1 середня цибулина, сіль, перець.


Картопля Сен-Флорентен

— 10 травня 2017 —

Вермішель дрібна яєчна - 70-100 г, борошно - 130-150 г, шинка сиров’ялена - 100 г, картопля крохмалиста - 1,5 кг, сухарі панірувальні - 80-100 г, перець чорний свіжомелений, олія для фритюру, сіль, масло вершкове - 50 г, яйце - 6 шт., горіх мускатний - 0,3 ч. л.


Бісквітний торт із полуничним кремом

— 10 травня 2017 —

Для бісквіта: 1 ч. л. ванільного цукру, 120 г борошна, 6 яєць, 45+60 г цукру. Вершкове масло і борошно для форми.
Для крему та прикраси: 700-750 г полуниці, 750 мл вершків для збивання, 100-120 г цукрової пудри, листя м'яти.
Для просочення: 1 ст. л. води, 50 мл ягідного сиропу.


Десять секретів пишного бісквіта

— 10 травня 2017 —

Напевно, кожна господарка стикалася із ситуацією, коли бісквіт ніяк не виходив пишним. Навіть коли все робиш як ведеться, за рецептом, часом потрібного результату домогтися не вдається.


Курячі оладки

— 4 травня 2017 —

1 куряче філе; 2 середніх (або 1 велика) цибулини; сіль; перець; 1 яйце; 1 ст. л. майонезу; 1 ст. л. борошна; олія рослинна для смаження.


Вершково-сирний суп із шинкою

— 4 травня 2017 —

2 л води, плавлений сир - 3 шт., картопля - 1-2 шт., дрібні макаронні вироби - 2-3 ст. л., вершки 10-15% - 100 мл, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., шинка - 100 г, 2-3 скибочки білого хліба, сіль, перець, лавровий лист, зелень - за смаком.


Швидка запіканка

— 4 травня 2017 —

Картопля - 400 г, грудинка індички - 300 г, яйця - 3 шт., майонез - 2 ст. л., сіль, перець - за смаком.


Салат з тунцем

— 4 травня 2017 —

Біла квасоля - 1 банка, тунець- 1 банка, червона цибуля - 1 шт., яйце - 2-3 шт., маслинова олія - 1-2 ст. л., лимон - 1/2 шт., сіль, перець - за смаком, петрушка і/або зелена цибуля нарізані - 1 жменя, кунжут, кмин, чилі-перець - 1 ст. л.


Як приготувати еклери: секрети й тонкощі

— 4 травня 2017 —

Апетитні еклери — французькі ласощі, які під силу приготувати і вдома. Це не так складно, якщо знати певні правила, яких слід дотримуватися.  І тоді ви зможете порадувати своїх близьких по-справжньому смачними, м'якими і хрусткими тістечками.


Оладки з зеленою цибулею

— 28 квітня 2017 —

250 мл кефіру, 250 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. рослинної олії (+ рослинна олія для смаження), 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди, пучок зеленої цибулі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...