Кулінарія

Салат «Прага»

— 26 січня 2017 —

200-250 г відвареного філе курки, консервований зелений горошок, нарізані соломкою мариновані огірки, обсмажена на рослинній олії нарізана соломкою морква, 3 варені яйця, чорнослив без кісточок - 10 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., майонез.


Куряче рагу з гарбузом

— 26 січня 2017 —

В усьому світі дуже популярні страви з гарбуза. На першу страву можна зварити смачний суп з гарбуза, на десерт приготувати млинці або спекти пиріг. Варення з гарбуза - найсмачніша зимова заготівля, із чим тільки його не комбінують. Найсмачніша друга страва із сонячного овочу, на наш погляд, - густе куряче рагу з гарбузом.  Вам не доведеться витрачати багато часу на його готування, потрібна тільки гарна товстостінна каструля або жаровня. Ви також можете готувати рагу з гарбузом за цим рецептом з телятиною або індичкою. Ніжні шматочки м'яса в густому бурштиновому соусі нікого не залишать байдужим.


Сирники із шоколадом

— 19 січня 2017 —

Яйця курячі - 2 шт. , сир - 400 г, сіль - 1/4 ч. л. , крупа манна - 3,5 ст. л. , шоколад молочний - 50 г, борошно - 50 г. 


Сосиски в тісті

— 19 січня 2017 —

Сосиски, готове бездріжджове тісто, яйце, олія.


Угорський гуляш

— 19 січня 2017 —

Яловича м'якоть - 500 г, червоний болгарський перець - 1 шт., рослинна олія - 50 мл, ріпчаста цибуля - 1 шт., помідор - 1 шт., перець чилі без насіння - 5 г, часник - 3 зубки, морква - 1 шт., середня картопля - 3 шт., солодка паприка - 1,5 ст. л., сіль - за смаком.


Соковита свиняча рулька

— 19 січня 2017 —

Рулька свиняча - 1 шт. (800-1000 г), часник - 5-6 зубків, сіль - 1 ст. л., перець мелений - 1 ч. л., ароматні трави - за смаком, мед - 1 ч. л., майонез - 1 ст. л., гірчиця - 1 ч. л.


Зігрівальні страви з квасолі

— 19 січня 2017 —

Страви з квасолі ідеально підходять для холодної зими. Квасоля містить повільні вуглеводи й масу мікроелементів. Після тарілочки квасолевого супу на обід вам ще довго не захочеться перекусити і це якісне "паливо" дозволить провести день енергійно.


Рис із овочами та грибами

— 12 січня 2017 —

300 г пропареного рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, по 100 г замороженого зеленого горошку і спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, чорний мелений перець - за смаком, рослинна олія для смаження.


Медово-лимонні курячі грудинки

— 12 січня 2017 —

4 курячих філе (близько 200 г кожне), 2 ст. л. рідкого меду, 2 лимони, 2 ст. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком. 


Картопляні кульки, фаршировані грибами

— 12 січня 2017 —

10 великих картоплин, 300 г печериць, 2 великі цибулини, 1 скл. сметани, 1 яйце, борошно, панірувальні сухарі, сіль, перець, рослинна олія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...