Кулінарія

Картопляні гнізда з грибами

— 15 вересня 2016 —

Картопля -10-11 шт., молоко - 50 мл, печериці - 100 г, морква - 1 шт., цибуля - 2-3 шт., часник 2-3 зубки, яйце - 1 шт., сметана - 2-3 ст. л., сіль, спеції - за смаком.


Домашнє в'ялене м'ясо

— 15 вересня 2016 —

1 кг м'яса, 40 г морської солі, 30 г цукру, 4 г меленої кави, 10 г крупно змолотого чорного перцю, 10 г ягід ялівця, розбити, 5-6 шт. лаврового листа.


Яблучний крамбл

— 15 вересня 2016 —

Крихта: 100 г борошна, 100 г цукру, 100 г мигдального борошна (тут  можна просто подрібнити мигдаль), 1 ч. л. кориці, щіпка солі, 100 г масла.
Начинка: 1,5 кг яблук (можна навіть 2 кг), 1 ч. л. кориці, 50 г цукру, 50 г вершкового масла.


Ніжні заварні млинчики

— 15 вересня 2016 —

Окріп - 1 скл., молоко - 1 скл., борошно - 2 скл., рослинна олія - 3 ст. л., цукор - 2/3 скл., сода - 1 ч. л., яйця - 2 шт.


Готуємо правильний сніданок

— 15 вересня 2016 —

Сніданок - самий час настроїтися на гарний, удалий день, упорядкувати думки й почуття. І одержати від їжі насолоду та користь. Добре ж, коли ранок починається із задоволення, а після сніданку почуваєш підйом енергії, а не важкість у шлунку й нудоту.


Капустяні котлети

— 8 вересня 2016 —

1 кг капусти, 1 цибулина, 0,5 скл. манної крупи, 0,5 скл. борошна, 2 зуб. часнику, зелень - за смаком, рослинна олія для смаження, панірувальні сухарі, сіль і спеції - за смаком.


Шоколадно-банановий рулет

— 8 вересня 2016 —

Тісто: 6 яєць, 6 ст. л. цукру, 3 ст. л. какао, 1/2 ч. л. соди.
Начинка: 200 мл молока, 2 ст. л. борошна, 250 г вершкового масла кімнатної температури, 1 яйце, 8 г ванільного цукру, 2 ст. л. какао, 4 ст. л. цукрової пудри, 2 банани (довгих і прямих).
Масло для змащення листів, какао для посипання.


Паста з креветками в часниково-вершковому соусі

— 8 вересня 2016 —

Макаронні вироби - 250 г, креветки - 200 г, вершки - 150 мл, масло вершкове - 20 г, цибуля ріпчаста - 50 г, часник - 2 зубки, петрушка - 20 г, сіль і суміш перців - за смаком.


Солянка: готуємо ресторанну страву вдома

— 8 вересня 2016 —

Солянка - густий суп, рецепт якого передбачає його готування на крутому м'ясному, рибному або грибному бульйоні. Різновиди солянки бувають настільки густими, що дехто їх відносить не до перших страв, а до других. Крім того, солянкою також називають тушковану капусту з різними наповнювачами.


Млинці по-французьки

— 1 вересня 2016 —

Для тіста - 300 г борошна; 3 яйця; 3 ст. л. цукру; 1 ч. л. солі; 2 ст. л. рослинної олії; 50 г вершкового масла; 1 л молока навпіл з водою; 2-3 ст. л. лікеру (фруктового або вершкового).



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...