Кулінарія

Морквяна запіканка

— 24 березня 2016 —

Сир - 200 г., морква - 1 шт., яйце - 1 шт., кефір - 70 мл., манна крупа - 50 г., коричневий цукор - 2 ст. л., ванілін - за смаком.


М'ясо в імбирно-медовому соусі

— 24 березня 2016 —

500-700 г нежирної свинини, нарізаної поперек волокон скибами товщиною 2-2,5 см, 1/2 лимона, корінь імбиру, 2 зубки часнику, половина стручка зеленого гострого перцю, 100 мл коньяку, 1 ст. л. меду.


Рецепти бутербродів для неквапливих недільних сніданків

— 23 березня 2016 —

Виспатися і смачно поснідати - перший пункт планів на вихідні. Є особливе задоволення в тім, щоб не поспішаючи приготувати щось особливе, зварити чашечку ароматної кави й поснідати всією родиною.


Курка в медово-гірчичному маринаді

— 17 березня 2016 —

4 курячих стегенця, 3 ч. л. зернистої гірчиці, 3 ст. л. рідкого меду, 3 ст. л. рослинної олії, сік невеликого лимона, 2 ст. л. нарубаної зелені петрушки, 1 натертий зубок часнику, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


Рис з овочами та грибами

— 17 березня 2016 —

300 г рису, 1 морква, 2 цибулини, 300 г печериць, 100 г зеленого горошку, 100 г спаржевої квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, сіль, перець, рослинна олія для смаження.


Салат з квасолею "Хрусткий"

— 17 березня 2016 —

Червона квасоля - 1 банка (200 г), мариновані огірки - 100 г, мариновані опеньки - 100 г, помідори - 100 г, сметана (або майонез) - 2 ст. л., сухарики житні - 50 г, сіль - за смаком.


Сочники з дитинства

— 17 березня 2016 —

Вершкове масло (розм'якшене) - 70 г, сметана - 4 ст. л., борошно - 2-2,5 скл., цукор - 1/2 скл., сіль - щіпка, яйце - 1 шт., сода - 1/4 ч. л.
Для начинки: сир або сирна маса - 170 г, цукор - 2 ст. л., сметана - 1 ст. л., яєчний білок - 1 шт., борошно - 1 ст. л., яєчний жовток - 1 шт.


Що приготувати з готового листкового тіста

— 17 березня 2016 —

Готове листкове тісто - це справжня палочка-виручалочка. З ним можна приготувати безліч смачних і цікавих страв і при цьому затратити мінімум сил і часу.


Ледачі вареники з картоплею

— 10 березня 2016 —

Картопля (очищена) - 700 г, борошно - 100-140 г, вершкове масло - 50 г, ріпчаста цибуля - 1 шт., яйце - 2 шт., перець чорний мелений, сіль - за смаком, вершкове масло  для обсмажування.


Торт "Повітряний замок"

— 10 березня 2016 —

Для бісквіта: яйця - 6 шт., цукор - 1 скл., борошно - 1 скл.
Для безе: яєчні білки - 4 шт., цукор - 1 скл. (або 0,5 скл. цукру і 0,5 скл. цукрової пудри), ванільний цукор - 1-2 ч. л.
Для просочення: полуничне варення - 3 ст. л., кип'ячена вода - 1 ст. л., коньяк - 1 ч. л.
Для крему: вершкове масло - 200 г, варене згущене молоко - 1 банка. Для прикраси: шоколад гіркий - 100 г, волоські горіхи.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...