Кулінарія

Ковбаски з баранини по-грецьки

— 4 грудня 2013 —

Для ковбасок: 500 г фаршу з баранини, 2 скибочки білого хліба без скоринки, 50 мл червоного вина, 1 середня цибулина, 3 зубочки часнику, 1 яйце, маленький пучок петрушки, 1 ч. л. меленої кориці, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Для соусу: 1 середня цибулина, 400 г томатів у власному соку, 2 зубочки часнику, 1/2 ч. л. меленої кориці, сіль і чорний перець - за смаком.


Рахат-лукум цитрусовий

— 27 листопада 2013 —

Цукор - 5 скл., вода - 2 скл., крохмаль - 0,5 скл., апельсин або лимон - 1 шт., олія лимонна або олія апельсинова - 2-3 краплі, пудра цукрова 4-5 ст. л.


Яблучний штрудель

— 27 листопада 2013 —

1 лист листкового тіста, 4-5 яблук, 4 ст. л. мелених горіхів, 2-3 ст. л. ізюму, 2 ст. л. лимонного соку, 3-5 ст. л. цукру, 1 ч. л. кориці, 2+2 ст. л. розтопленого масла, 1 яєчний жовток, 4 ст. л. молока, 1 ст. л. мигдальних пластівців.


Курячі ніжки зі сметаною і сиром

— 27 листопада 2013 —

10 курячих ніжок, 100 г сиру, 100-150 г сметани, 5 зубків часнику, приправа для курки, сіль, чорний перець.


Страви на Різдвяний піст

— 27 листопада 2013 —

Ми знаємо про те, що на Різдвяний піст багато чого не можна вживати в їжу. А як тоді різноманітити свій щоденний раціон, що можна приготувати, щоб це було не тільки смачно, але й ситно, і корисно. Наприклад, різні каші. У нашій статті ви легко підберете на Різдвяний піст меню та зможете його різноманітити.


Східний пиріг

— 27 листопада 2013 —

800 г борошна, 1 яйце, 2 склянки холодної води, 1/2 чайної ложки солі, 400 г очищених горіхів, 2 склянки родзинок, 300 г пряженого масла, 2 склянки цукру.


Свинячий окіст, запечений у беконі з розмарином

— 27 листопада 2013 —

600 г свинячого окосту цільним шматком, 2 ст. л. нарубаного свіжого розмарину + 3-4 цілі гілочки, 150 г бекону, 10 маленьких цибулин у лушпайці (зняти тільки верхній шар), 10 г вершкового масла, 1 ч. л. борошна, 250 мл курячого бульйону, сіль і мелений чорний перець - за смаком.


М'ясний кекс

— 20 листопада 2013 —

Копчене м'ясо (ковбаса) - 350 г, квасоля варена (або консервована) - 400 г, сир - 100 г, сметана - 100 г, майонез - 100 г, яйця - 3 шт., борошно - 1 скл., сода гашена - 1 ч.л., зелень.


Бісквітне печиво савоярді

— 20 листопада 2013 —

3 яйця, 100 г цукру, 90 г борошна, сіль, 20 г вершкового масла, 30 г цукрової пудри.


Тефтельки в духовці

— 20 листопада 2013 —

500 г фаршу, півсклянки рису, 1 невелика цибулина, 1 куряче яйце, борошно, сіль, спеції, перець - за смаком.
Для соусу: 3 ст. ложки сметани, 3 ст. ложки томатної пасти, 1 цибулина, 1 морквина, пара зубків часнику, рослинна олія, сіль, перець, спеції - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...