Кулінарія

Мафіни до сніданку

— 7 червня 2018 —

Черствий хліб, яйце - 3 шт., молоко - 1 скл. (200 мл), сіль - щіпка, тертий сир - 1 скл., помідори.


Кабачки, запечені в сметані

— 31 травня 2018 —

Кабачок - 1 шт. (чим крупніше, тим краще), сметана - 1 скл., гірчиця - 1 ст. л., цибуля - 1 шт., оцет яблучний - 2 ч. л., мед - 2 ч. л., сухарі панірувальні - 0.5 скл., сир тертий - 0,5 скл., спеції - за смаком.


Салат весняний із сиром

— 31 травня 2018 —

Редис - 400 г, огірок - 300 г, помідори солодкі - 300 г, салатне листя - велика жменя, адигейський сир - 200 г;
для заправлення: маслинова олія - 6 ст. л., винний оцет білий - 2 ст. л., сіль, перець.


Сирне печиво з яблучною начинкою

— 31 травня 2018 —

Сир - 250 г, кефір (натуральний йогурт) - 100 г, борошно - 250 г, яблуко - 1-2 шт., цукор - 10 ч. л., сіль - 0,5 г, кориця, цукрова пудра.


Відкритий пиріг з цибулею, яйцем і сиром

— 31 травня 2018 —

Цибуля зелена - 0,5 пучка, цибуля-порей - 1 шт., олія соняшникова рафінована - 3 ст. л., масло вершкове - 50 г, перець чорний мелений - 2 щіпки, сіль - 0,5 ч. л., сир твердий -  200 г, тісто листкове дріжджове - 500 г, яйця курячі - 4 шт.


Готуємо незвичайне варення з полуниці

— 31 травня 2018 —

Починається ягідний сезон, так чому б вам не побалувати своїх рідних і близьких незвичайним частуванням - варенням з полуниці? «Що ж отут незвичайного?» - запитаєте ви. Звичайно нічого, якщо просто приготувати його з ягід і цукру. А от якщо підійти до цього процесу з фантазією, то результат буде досить оригінальним.


Шашлички із фрикадельок і листкового тіста

— 24 травня 2018 —

Фарш м'ясний або курячий - 400 г, дріжджове листкове тісто - 250 г, твердий сир - 70 г, панірувальні сухарі - 2 ст. л., куряче яйце, сіль, перець, зелень петрушки, кропу.


Рибна запіканка з картоплею

— 24 травня 2018 —

1 кг картоплі, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г печериць, 700 г рибного філе (тріска, хек), рослинна олія.
Заливання: 1 яйце, 150 мл молока, 100 г твердого сиру (ементаль, масдаам), сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки.


Картопля на шампурі

— 24 травня 2018 —

1 кг картоплі.
Для маринаду: маслинова олія, лимонний сік, гірчиця, часник, паприка, чебрець, розмарин, орегано, петрушка.


Пляцок вишнева фантазія

— 24 травня 2018 —

Для бісквіта: 5 яєць, 1 скл. цукру, 1/2 чашки маку, 1 скл. борошна, 2 ч. л. олії рослинної, 2 ч. л. розпушувача, 2 ч. л. гарячої води. 
Крем: 5 яєчних жовтків, 250 г вершкового масла, 1/2 л молока, 1/2 скл. цукру, 16 г ванільного цукру, 1/2 скл. борошна. 
Вишневе желе: 1 чашка вишневого соку, 1,5 скл. води, 2 шт. вишневих желе, вишні з компоту (близько 1 чашки). 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс