Кулінарія

Салат з курячою грудинкою

— 20 травня 2015 —

Пекінська капуста - 300 г, - перець солодкий червоний - 1 шт., яблука - 2 шт., рослинна олія - 20 мл, часник часточки - 1 шт., куряче філе - 200 г, сіль - 3/4 ч. л., перець чорний мелений - 1/2 ч. л., йогурт натуральний - 125 мл, гірчиця діжонська - 2 ч. л., лимонний сік - 5 мл, мед - 15 г, кріп.


Смачні рецепти м'ясних рулетів

— 20 травня 2015 —

М'ясні рулети - страва, з якою можна експериментувати нескінченно, вибираючи будь-яку начинку та способи готування. Вони можуть бути приготовлені з великого цілого шматка м'яса, а можуть бути маленькі, порціонні. М'ясні рулети завжди займають гідне місце на святкуваннях, радуючи всіх ніжним і соковитим смаком. Пропонуємо вам кілька варіантів, а ви вибирайте і пробуйте.


Пончики з лимонним кремом

— 18 травня 2015 —

Молоко - 1/2 скл., тепла вода - 1/4 скл., дріжджі - 2,5 ч. л., борошно - 3,5 скл. + 2 ст. л., цукор - 1,5 скл., сіль - 1,5 ч. л., яйце - 3 шт., вершкове масло - 8 ст. л., рослинна олія для смаження.
Начинка: жовток - 6 шт., цукор - 1 скл. + 1/2 скл., сік лимона - 1/2 скл., вершкове масло - 110 г, цедра 2 лимонів.


Киш лорен

— 13 травня 2015 —

Для тіста: маргарин - 125 г, яйце - 1 шт., вода - 3 ст. л, борошно - 250 г, сіль - 1/3 ч. л.
Для начинки: куряче філе - 330 г, печериці - 250 г, цибуля ріпчаста - 180 г, помідори чері - 14 шт., сіль, чорний мелений перець.
Для заливання: сир твердий - 150 г, вершки (33%) - 300 мл.


Салат з печерицями і морквою

— 13 травня 2015 —

Печериці свіжі - 150 г;  морква (середня) - 1 шт.; яйця - 1-2 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; олія рослинна (для обсмажування овочів і грибів) - 3 ст. л.; майонез - 2 ст. л.; сіль, перець чорний мелений - за смаком. 


Хрусткі курячі палички

— 13 травня 2015 —

2 курячі грудинки, 1/2 скл. борошна, 2 яйця, 125 г панірувальних сухарів, 60 мл рослинної олії, сіль і перець.


Готування домашньої настоянки

— 13 травня 2015 —

Для готування настоянок використовується, як правило, якісна горілка міцністю 40° або коньяк, які настоюють на різних травах і коріннях, ягодах і насінні.


Холодні супи – смак літа

— 13 травня 2015 —

У спекотну пору року на зміну гарячим наваристим супам приходять легкі прохолодні холодники, холодні борщі та гаспачо.


Сирний соус

— 7 травня 2015 —

300 мл молока, 1 маленька цибулина, 1 лавровий лист, 15 г вершкового масла, 15 г борошна, 100г сиру, 20 г пармезану, сіль, перець, мускатний горіх.


Печиво «Торчетті»

— 7 травня 2015 —

250 г борошна, 90 г розм'якшеного вершкового масла, 4 г сухих дріжджів, 120 мл теплої води, 1/2 склянки цукрового піску, щіпка солі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...