Кулінарія

Прийшов час готувати аджику

— 16 вересня 2015 —

Як тільки на ринках з'являється яскравий пекучий перець, господарки починають готувати одну з найпопулярніших приправ - аджику.


Пиріг із фрикадельками

— 10 вересня 2015 —

3 яйця, 150 г борошна, 250 г сметани, 1 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. солі, 150 г сиру, 500 г фрикадельок.


Биточки з цвітної капусти з м'ясом

— 10 вересня 2015 —

Цвітна капуста - 500 г, варене м'ясо - 100 г, яйця курячі - 1 шт., цибуля - 1 шт., часник - 1 зубок, сіль, перець чорний мелений - за смаком, куркума - 1/3 ч. л., панірувальні сухарі.


Піта із шинкою й овочами

— 10 вересня 2015 —

Для піти: тепла вода - 1 скл., дріжджі - 1,5 ч. л., цукор - 1,5 ч. л., маслинова олія - 1 ст. л., борошно, сіль - 1 ч. л.
Для начинки: шинка - 200 г, помідор - 2 шт., кукурудза к/с - 3 ст. л., цибуля - 0,5 шт., морква - 0,5 шт., майонез, листя салату, сіль, спеції - за смаком.


Шоколадне меню: піднімаємо настрій

— 10 вересня 2015 —

Шоколад - один із кращих продуктів, що піднімають настрій, напевно, тому його так люблять в усьому світі. Багато ласунок не можуть уявити собі ні дня без цих ласощів, намагаючись готувати з ним різноманітні десерти.


Томати у власному соку

— 3 вересня 2015 —

На дві 0,5 л і одну 0,7 л банки знадобилося приблизно: 1 кг маленьких помідорчиків; 1,2-1,5 кг великих; 1,5-2 ст. л. без верху солі; 1 ст. л. цукру.


Пиріг з яблуками

— 3 вересня 2015 —

Тісто: 100 г вершкового масла, 200 г борошна, щіпка солі, 6 ст. л. крижаної води.
Начинка: 75 г цукру, 4 яблука солодких, 50 г вершкового масла, півстручка ванілі, 1 банка вареної згущенки, 2 яйця, жменя волоських горіхів.


Торт «Поль-Робсон»

— 3 вересня 2015 —

Тісто: 50 г вершкового масла, 1 скл. цукру, 1 скл. сметани, 1,5 ч. л. соди (гашеної оцтом або лимонним соком), борошно (приблизно 4 скл.), 2 ст. л. какао. 
Крем: 1 скл. цукру, 1,5 скл. сметани, 100-150 г волоських горіхів, 1 пакетик ванільного цукру. 
Шоколадна глазур: 2 ст. л. молока, 4 ст. л. цукру, 50 г вершкового масла, 3 ч. л. какао.  


Рататуй: ефектна, барвиста, цікава страва з овочів

— 3 вересня 2015 —

Спробувавши наш сьогоднішній рецепт рататуя, ви здивуєтеся - невже страва з одних лише овочів може бути настільки смачною?! Може, і ще як! І до того ж - ефектною, барвистою, цікавою. Запропонуйте своїм домашнім або гостям до вечері справжній французький рататуй родом з Ніцци.


Сирна запіканка за п'ять хвилин

— 26 серпня 2015 —

5 ст. л. манки, 4 ст. л. цукру, 3 яйця, 2 пачки сиру, 1 банка (200 г) сметани, щіпка солі, 0,5 ч. л. соди, гашеної оцтом, ізюм - за бажанням.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...