Кулінарія

Бісквітний торт із полуничним кремом

— 10 травня 2017 —

Для бісквіта: 1 ч. л. ванільного цукру, 120 г борошна, 6 яєць, 45+60 г цукру. Вершкове масло і борошно для форми.
Для крему та прикраси: 700-750 г полуниці, 750 мл вершків для збивання, 100-120 г цукрової пудри, листя м'яти.
Для просочення: 1 ст. л. води, 50 мл ягідного сиропу.


Десять секретів пишного бісквіта

— 10 травня 2017 —

Напевно, кожна господарка стикалася із ситуацією, коли бісквіт ніяк не виходив пишним. Навіть коли все робиш як ведеться, за рецептом, часом потрібного результату домогтися не вдається.


Курячі оладки

— 4 травня 2017 —

1 куряче філе; 2 середніх (або 1 велика) цибулини; сіль; перець; 1 яйце; 1 ст. л. майонезу; 1 ст. л. борошна; олія рослинна для смаження.


Вершково-сирний суп із шинкою

— 4 травня 2017 —

2 л води, плавлений сир - 3 шт., картопля - 1-2 шт., дрібні макаронні вироби - 2-3 ст. л., вершки 10-15% - 100 мл, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., вершкове масло - 1 ст. л., шинка - 100 г, 2-3 скибочки білого хліба, сіль, перець, лавровий лист, зелень - за смаком.


Швидка запіканка

— 4 травня 2017 —

Картопля - 400 г, грудинка індички - 300 г, яйця - 3 шт., майонез - 2 ст. л., сіль, перець - за смаком.


Салат з тунцем

— 4 травня 2017 —

Біла квасоля - 1 банка, тунець- 1 банка, червона цибуля - 1 шт., яйце - 2-3 шт., маслинова олія - 1-2 ст. л., лимон - 1/2 шт., сіль, перець - за смаком, петрушка і/або зелена цибуля нарізані - 1 жменя, кунжут, кмин, чилі-перець - 1 ст. л.


Як приготувати еклери: секрети й тонкощі

— 4 травня 2017 —

Апетитні еклери — французькі ласощі, які під силу приготувати і вдома. Це не так складно, якщо знати певні правила, яких слід дотримуватися.  І тоді ви зможете порадувати своїх близьких по-справжньому смачними, м'якими і хрусткими тістечками.


Оладки з зеленою цибулею

— 28 квітня 2017 —

250 мл кефіру, 250 г борошна, 1 яйце, 2 ст. л. рослинної олії (+ рослинна олія для смаження), 2 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі, 0,5 ч. л. соди, пучок зеленої цибулі.


Шоколадний лікер для просочення торта

— 28 квітня 2017 —

Згущенка – 1 банка (300 г), кава розчинна – 1 ст. л., шоколад чорний – 100 г, ваніль (екстракт) – 1 ч. л., горілка — 2 чашки.


Риба під маринадом

— 28 квітня 2017 —

1-2 шт. свіжомороженої нежирної морської риби (хек, тріска, минтай), 4-5 ст. л. борошна, 3-5 морквин, 2-3 середні цибулини, 2-3 ст. л. томатної пасти (можна замінити свіжими помідорами або томатним соком), 1 скл. води, сіль – приблизно 0,5 ст. л., чорний перець горошок – 10-15 шт., лавровий лист 1-2 шт., соняшникова олія.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...