Кулінарія
Скумбрія домашнього засолу
— 16 листопада 2017 —
1 кг мороженої скумбрії, крупна сіль, цибуля ріпчаста, часник, перець чорний і запашний, лавровий лист, нерафінована соняшникова олія.
Гарбузовий татин з яблуками
— 16 листопада 2017 —
2 великих яблука, 4 ст. л. цукру з гіркою, 30-40 г вершкового масла, 2 ст. л. коньяку.
Для тіста: 170-180 г гарбузового пюре, 120-130 г масла (збити з цукром), 120 г цукру, 2 яйця, 1 ч. л. розпушувача, 1 повна з гіркою склянка борошна (до густого тіста).
Курячий салат з ананасом
— 16 листопада 2017 —
Куряче філе (варене) - 200 г, консервовані ананаси - 150-200 г, твердий сир - 70 г, часник - 1 великий зубок, майонез, сіль, свіжомелений чорний перець.
Грибна локшина
— 16 листопада 2017 —
0,5 кг свіжих грибів, невелика цибулина, невелика морквина, 1 ст. л. вершкового масла, 1 склянка дрібної вермішелі або домашня локшина.
Пироги з варенням
— 16 листопада 2017 —
Пироги з варенням — це швидкий спосіб готування домашньої випічки до чаю. Вам необхідно лише підготувати тісто, сформувати пиріг і відправити його в духовку. Варення можна брати будь-яке за вашим смаком.
Пиріг з куркою
— 10 листопада 2017 —
Опара: 100 мл води, щіпка цукру, 1/2 ч. л. сухих дріжджів. Тісто: 1,5 чашки борошна, 2 ст. л. сметани, 1 яйце, 1/2 ч. л. солі, 50 г вершкового масла.
Начинка: 3 курячих філе, щіпка свіжої петрушки, чорний перець і сіль - за смаком, 1 склянка соусу бешамель.
Соус Бешамель
— 10 листопада 2017 —
1 скл. молока, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. борошна з великою гіркою, сіль, білий перець, трохи мускатного горіха.
Смажений фарш з овочами та рисом
— 10 листопада 2017 —
Цибулина середня - 1 шт., стебло селери - 1 шт., солодкий перець середній - 1 шт., баклажан середній - 1 шт., морква середня - 1 шт., часник - 3 зубки, яловичий фарш - 600 г, томатна паста - 1 ст. л., довгозерний рис - 150 г, вода - 360 мл, сіль - за смаком, консервована кукурудза - 200 г, невеликий пучок петрушки - 20 г.
Суп із червоної сочевиці
— 10 листопада 2017 —
Цибулина маленька - 2 шт., морква середня - 1 шт., велике стебло селери - 1 шт., гарбуз (в очищеному виді) - 250 г, часник - 3 зубки, мелена паприка - 1/2 ч. л., 2-3 гілочки свіжого чебрецю або 1/2 ч. л. сухого, суха червона сочевиця (попередньо замочувати на потрібно) - 200 г, томати у власному соку - 400 г, овочевий або м'ясний бульйон - 1 л, сіль - за смаком.
Паштет: просте готування й витончений смак
— 10 листопада 2017 —
Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір як його стали робити в промислових масштабах ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна спробувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте й відчуєте різницю.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 177 |