Сад-город

Як підживлювати рослини курячим послідом

— 27 травня 2021 —

Курячий послід - це дуже живильне й швидкодіюче комплексне органічне добриво, що містить основні елементи живлення в легкодоступній для рослин формі.


Заходи боротьби з борошнистою росою на аґрусі

— 21 травня 2021 —

Сферотека або борошниста роса — це грибкове захворювання, здатне погубити дорослий здоровий кущ аґрусу. Дрібні спори грибка широко поширюються за допомогою вітру або комах, які переносять їх на своїх лапках.


Розсада огірків: чого категорично робити не можна, щоб не втратити врожай

— 21 травня 2021 —

Розсада огірків найбільш примхлива і вимагає більш ретельного догляду, порівняно, наприклад, з перцем або іншими культурами. Багато городників допускають помилки, які згодом позначаються на якості врожаю.


Капуста: посадка розсади у відкритий ґрунт і догляд за рослинами

— 12 травня 2021 —

Коли розсада ранньостиглої капусти дасть від 6-7 листів, і витягнеться до 13-18 см у висоту, можна її висаджувати у відкритий ґрунт. Зазвичай це відбувається на початку травня. Для середньо- і пізньостиглих сортів достатньо по 4 листа. Посадка проводиться із середини й до кінця травня.


Приручення дикої землі

— 12 травня 2021 —

Зараз усе більше городян купують сільські будинки з великими ділянками. Можливо, людям просто набридло купувати «пластмасові» помідори й «милоподібну» картоплю – хочеться виростити своє, справжнє. Як обробити запущену ділянку в один сезон і одержати врожай хоча б з однієї сотки?


Як боротися з яблуневим квіткоїдом?

— 7 травня 2021 —

Зазвичай садівники виявляють його черв’яка, який перебуває в молодій зав’язі, але «потяг уже пішов», зав’язь безнадійно зіпсована, яблучко з неї не виросте. Капостить жук-казарка бронзово-зеленого кольору, з хоботком, як у довгоносика.


Піживлення дріжджами для великого врожаю

— 7 травня 2021 —

Підгодівля дріжджами - відмінний недорогий стимулятор росту для розсади овочів, ягідників, фруктових дерев і квітів. На відміну від використання хімічних препаратів, це повністю безпечний, екологічно чистий продукт, який за ціною доступний усім.


Як вибрати гарну розсаду

— 7 травня 2021 —

Наступає час висадження розсади у відкритий ґрунт і ринки повняться розсадою овочевих, городніх, квіткових і інших культур.


Компостний чай: що це таке і як його зробити

— 30 квітня 2021 —

Компостний чай давно застосовується хліборобами в західних країнах, а в нас поки цей засіб уважається новим і не дуже відомим. Використовується він для відновлення стану ґрунту, а також для поліпшення якісних характеристик культури й збільшення врожаю.


Вирощування розсади капусти: прості хитрості великого врожаю

— 30 квітня 2021 —

Однією із самих популярних овочевих культур є капуста. Вирощувати цю рослину почали ще прадавні народи Рима, Єгипту й Греції. Уперше на наші землі овоч був завезений з Європи в часи Київської Русі, після чого став одним з улюблених продуктів, яким і залишається донині.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс