Сад-город

Буряк цукровий: особливості вирощування

— 11 березня 2015 —

Урожай цієї високопродуктивної (одна сотка може дати до 500 кг коренеплодів), технічної та кормової культури прямо залежить від умов зростання. 


Як виростити розсаду: проблеми та рішення

— 11 березня 2015 —

Як виростити розсаду: проблеми та рішення


Опіки дерев - як з ними боротися

— 4 березня 2015 —

Як же не хочеться у сонячну днинку іти з вулиці! Здається, що й дерева повинні радуватися снігу й сонцю! Але огляньте стовбури з південного боку - помітили бурі ділянки мертвої кори?


Регулятори росту рослин

— 4 березня 2015 —

Регулятори росту рослин - це речовини, що стимулюють або, навпаки, гальмують процеси, пов'язані з ростом і розвитком. Бувають природні та штучно синтезовані. 


Березень на дачі. Основні роботи в саду та на городі

— 4 березня 2015 —

Березень зиму закінчує, весну починає. Він то плаче, то сміється, то снігом сяє, то сонцем гріє. Березень - спадкоємець лютого, він квітню пролітному дорогу-доріжку показує. У березні день із ніччю міряються, рівняються.


Пікіровка розсади: нюанси, поради, особливості процесу

— 25 лютого 2015 —

Наближається весна, а разом з нею й такі необхідні для городника процедури, як пікіровка розсади. Для чого необхідно пікірувати молоду розсаду? Щоб коренева система майбутнього овочу або квітки стала могутнішою, більш розгалуженою, сіянці необхідно розсаджувати в окремі горщики і як зробити це правильно, розповість дана стаття.


Як виконати омолоджувальну обрізку на старих яблунях

— 18 лютого 2015 —

Як виконати омолоджувальну обрізку на старих яблунях - їхній вік досяг 30 років? Чи можна відразу після цього прищепити на такі дерева нові сорти? Як краще це зробити? І поясніть; будь ласка, у чому відмінність щеплення від перещеплення?


Коли і як саджати баклажани на розсаду

— 18 лютого 2015 —

Уже давно канули в минуле ті часи, коли «ікра баклажанна» була «заморською». Сьогодні цей теплолюбний овоч із успіхом вирощується на наших дачних ділянках, головне тільки знати, коли і як саджати баклажани на розсаду і що з нею потім робити. Але є одне «але»: розсада баклажанів - особливо повільно зростаюча. 


Укорінення живців винограду

— 18 лютого 2015 —

З настанням лютого приходить час зайнятися вкоріненням задерев'янілих живців винограду для одержання нових саджанців.


Як вирощувати штамбову смородину

— 11 лютого 2015 —

Такий спосіб вирощування смородини має досить вагомі переваги у порівнянні з традиційним розведенням ягідного чагарнику.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс