Сад-город

Яблука: чотири причини гнилі і як з цим боротися

— 4 грудня 2013 —

Яблука: чотири причини гнилі.


Овоч Петра Великого

— 4 грудня 2013 —

Знаменитий імператор розумівся на кулінарії. Та й на початку XX століття артишок ще залишався звичайною стравою на столах заможних людей. На жаль, за роки радянської влади культура його вирощування була забута й зараз він вкрай рідко зустрічається на наших городах. А даремно: це не тільки вишуканий делікатес і гарна декоративна рослина, але й цінна лікувальна сировина.


Вирощуємо розсаду огірків

— 4 грудня 2013 —

Цю трав'янисту рослину краще посадити в січні, але спочатку потрібно все для цього підготувати.


Передзимове мульчування грунту: стружки, кора і тирса

— 27 листопада 2013 —

Більшість культур, вирощуваних садівниками, прийшло до нас колись із лісу, де їхні корені у пристовбурному колі завжди були надійно вкриті теплою та м'якою подушкою з опалого листя і хвої.


Рудий лікар-гарбуз: виведе шлаки, додасть здоров'я

— 27 листопада 2013 —

М'якоть гарбуза виведе шлаки. Включіть гарбуз у своє меню - і вам нема чого боятися поганої екології. Пектини гарбуза виводять з організму всі шкідливі речовини, якими нас вантажать хлорована вода, вихлопні гази та інший бруд.


Їж хрін їдучий, будеш живучий

— 27 листопада 2013 —

Споконвіків почесним гостем на нашому столі був городній хрін.


Капустяна ріпка

— 27 листопада 2013 —

Хоча цей вид капусти не такий розповсюджений, як білокачанна та цвітна, але завдяки тому, що з'являється все більше інформації про користь кольрабі, вона поступово стає популярною.


Чергуємо посадки

— 20 листопада 2013 —

Кожному садівникові-любителю знайома ситуація, коли хочеться посадити на своїй ділянці щось новеньке. Але складність полягає в обмеженій території ділянки і, як не дивно, у широкому виборі культур. Щоб створити кожній рослині оптимальні умови зростання, необхідно суворо дотримуватися зміни культур і сортів.


Застосування деревного попелу

— 20 листопада 2013 —

Попіл від спалювання різних деревних порід є найкращим комплексним добривом, котрий містить фосфор, калій, кальцій і багато мікроелементів, необхідних рослинам. 


Порій - овоч цілющий

— 20 листопада 2013 —

Цибуля-порій цілком може суперничати з цибулею ріпчастою. Вона менш гостра, ніж ріпка, і до того ж в 2-3 рази більш врожайна. Виростити цибулю-порій легше, оскільки вона більш стійка до хвороб і шкідників, не така вимоглива до ґрунту.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс