Сад-город

Як зібрати гарний урожай на невеликій ділянці

— 27 квітня 2016 —

Для одержання здорового та багатого врожаю важливо вчасно спланувати схеми посівів.


Нехитрий і корисний овоч селера

— 27 квітня 2016 —

Дуже багатьом знайома ця рослина. Хтось регулярно вживає її в їжу, а хтось з різних причин зовсім не їсть. І дарма. Адже селера - це не тільки корисний продукт, але й лікувальний засіб. 


Морквяні секрети

— 20 квітня 2016 —

Морквяні секрети


Посадка й догляд за черешнею

— 20 квітня 2016 —

Улюблениця всієї родини, соковита й солодка черешня, не належить до невибагливих дерев. Вона вимагає м'якого клімату, регулярного підживлення і догляду. Але дотримання нехитрих правил вибору саджанців і місця посадки, догляду за підростаючими деревами й захисту від шкідників допоможе вам одержувати багаті врожаї без особливих зусиль.


Правильна розсада. Загартовування та висадження в ґрунт

— 20 квітня 2016 —

Час біжить стрімко, здається, що ми тільки-но посадили насіння, яке проклюнулося, і пораділи першим сходам, а вже незабаром потрібно замислитися і про переселення вирощеної розсади з теплого, затишного підвіконня в теплицю або на відкриті грядки.


Картопля: обробка перед посадкою

— 13 квітня 2016 —

На початку кожного вегетаційного сезону перед садівником встає питання, чим захистити свої рослини від шкідників і хвороб. Причому замислюватися про це необхідно ще до того, як ви станете віч-на-віч із проблемою, оскільки легше не допустити цього лиха, чим потім боротися з нею.


Синьйор Помідор

— 13 квітня 2016 —

Щоб одержати гарний урожай помідорів, потрібно правильно вибрати сорт (що підходить під ґрунт), приготувати й посіяти насіння, виростити розсаду і тим більше доглядати за рослинами.


Приділіть увагу саду та городу

— 6 квітня 2016 —

Якщо ви ще не встигли упорядкувати сад і город, то поспішіть. Найголовніше зараз - упорядкувати грядки, підготувати ґрунт для подальших посадок і приділити основну увагу деревам і кущам. 


Черемша: перші весняні вітаміни

— 30 березня 2016 —

Уже з'явилася в продажі черемша (дикий часник, цибуля ведмежа) - багаторічна рослина, що містить масу корисних речовин. Листя черемші нагадує листя конвалії, а корені являють собою невелику цибулину.


Город без хімії або Рослини-помічники в боротьбі зі шкідниками саду та городу

— 30 березня 2016 —

Давно вже відомо, що будь-яка рослина виділяє в повітря біологічно активні речовини - фітонциди, що вбивають або придушують ріст і розвиток бактерій, мікроскопічних грибів, а також найпростіших, разом з тим вони приваблюють корисних для рослини комах, відлякуючи шкідливих.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс