Сад-город

Правильне формування огірків у теплиці - застава високого врожаю

— 24 вересня 2014 —

Цього року вперше спробували вирощувати огірки в теплиці. Але врожай нас не порадував. У чому причини і які особливості вирощування огірків у закритому ґрунті?


Ріпа. Користь і вирощування

— 17 вересня 2014 —

Ріпа - одна з найбільш древніх культурних рослин. Вона була відома народам Вавилона, Ассирії кілька тисячоріч назад. В античний час ріпа проникла в Грецію та Рим. Там її широко вирощували. Потім ріпа відправилася в європейські країни.


Вирощуємо арахіс на городі

— 17 вересня 2014 —

Багато городників хочуть виростити незвичайний овоч або фрукт на своїй грядці. Бажання захопленого садівника отримати новий урожай екзотичних плодів цілком з'ясовне, головне, щоб воно приносило моральне задоволення. Арахіс є унікальною культурою для багатьох регіонів. Але спробувати виростити горіх все-таки варто.


Якщо тріскається капуста

— 17 вересня 2014 —

Дуже прикро, коли великі капустини без видимої причини починають тріскатися. Так ще й у тріщини заповзають слимаки й гусениці, остаточно псуючи врожай. Для зберігання такі качани не придатні, і в кулінарії їх використовувати незручно - доводиться зрізати багато листя.


Чим зайнятися на дачі у вересні?

— 10 вересня 2014 —

Чим зайнятися на дачі у вересні?


Перець чилі: особливості вирощування

— 10 вересня 2014 —

Гострий перець (пекучий, гіркий, червоний перець чилі) - ефектна багаторічна рослина, швидко зростаючий напівчагарник. Гострий перець легко та цікаво вирощувати вдома на вікні, на балконі, у теплиці або в горщику на городі.


Секрети планування винограднику

— 10 вересня 2014 —

Виноград є багаторічною рослиною, а також теплолюбною і світлолюбною, тому вибирати місце під виноградник необхідно ретельно. Якщо місце буде обрано вдало, то кущі вийдуть довговічними, зі смачними солодкими ягодами. 


Як виростити розмарин

— 3 вересня 2014 —

Розмарин є однією з нечисленних трав, які поєднують у собі чудові лікувальні, естетичні та кулінарні властивості. По-латинські він називається Rosmarinus officinalis, що в перекладі значить «морська роса». Для свого розвитку ця рослина не вимагає ніяких особливих умов. Він скоріше належить до того типу рослин, підвищена увага до яких може їм тільки нашкодити.


Декілька часто виникаючих проблем городників

— 3 вересня 2014 —

Декілька часто виникаючих проблем городників


Як боротися з совкою, або хто робить дірки в помідорах

— 27 серпня 2014 —

 В останні два роки найбільше помідорам досаждають гусениці бавовняної совки. Бавовняна совка стала основним ворогом не тільки помідорів. Вона дірявить ще й перці з баклажанами, а на бобах і у квасолі об'їдає листя та насіння, у кукурудзи згризає качан, у соняшника поїдає насіння.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс