Сад-город

Як доглядати за аґрусом після збору врожаю

— 22 липня 2020 —

Аґрус — рослина безпроблемна. Спеку переносить легко, дивно живучий і дає багатий урожай навіть без підгодівлі. Однак рано чи пізно при такому ставленні кущ видихається і виродиться. Тому важливо приділяти аґрусу хоч трохи уваги — і навесні, і влітку, але особливо важливий догляд за аґрусом після збору врожаю.


Ефективна підгодівля помідорів

— 10 липня 2020 —

Кожен сезон дачники й городники зайняті турботами на ділянці. Для когось це в задоволення, для когось - важка праця. Проте, і тим, і іншим хотілося б, щоб урожай виправдовував вкладені зусилля й був багатим.


Чи потрібно пасинкувати перець: плюси та мінуси, правила проведення процедури

— 10 липня 2020 —

Багато городників відмовляються пасинкувати перець, боячись нашкодити посадкам – і дарма. Видалення непотрібних елементів куща (пасинків) сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду, відновленню й підвищенню врожайності рослин. Головне – проводити процедуру правильно!


Полив огірків молочною сироваткою: Навіщо потрібний і як його проводити?

— 3 липня 2020 —

На прилавках спеціалізованих магазинів для садівників і городників препаратів для підгодівлі й лікування культурних рослин досить багато. Але прагнучи уникнути хімічних добрив, дачники все частіше звертаються до домашніх засобів.


Полуниця: Врожай зібраний, а який майбутній?

— 3 липня 2020 —

Відплодоносила полуниця. Але за літніми дачними турботами не варто забувати, що догляд за полуницею в липні й серпні – основа врожаю майбутнього року.


8 бур’янів на вашому городі, які дійсно можна їсти

— 3 липня 2020 —

Замість того, щоб обурюватися наявністю цих диких рослин у вашому саду, ви могли б додати їх у вашу їжу.


Краплинний полив із пляшок

— 3 липня 2020 —

У спекотну й суху погоду рослини приречені на боротьбу зі спрагою й виживання. Полив із цебра або поливалки не тільки трудомісткий, але ще й не завжди корисний для рослин: ґрунт після такого поливу стає щільним, береться кіркою. Досвід городників показує, що одним з найефективніших способів поливу є краплинний.


Поливаємо город без води: Сухий полив - важливий агротехнічний прийом

— 3 липня 2020 —

Коли довго немає дощів, особливо важливо зберегти в ґрунті вологу. Взагалі, з початку вегетації всі заходи повинні бути спрямовані на збереження зимових запасів води й ощадливої її витрати. Після танення снігу ми звичайно рихлимо ґрунт граблями. Часте, але не глибоке розпушування перешкоджає росту бур’янів і зберігає ґрунтову вологу. Недарма це прийом називають сухим поливом.


Поливайте у спеку рослини правильно!

— 26 червня 2020 —

У спекотну погоду рослинам замало тієї вологи, що є у ґрунті. Тому, аби мати гарний врожай, потрібне поливання. Однак навіть цей, здавалося б, простий агрозахід має певні свої нюанси та вимоги.


Дріжджова підгодівля рослин - дешево та ефективно

— 26 червня 2020 —

Кожна господиня та господар бажають, аби їх праця принесла хороший врожай. А для цього, рослини потрібно підгодовувати. Ефективним варіантом є добриво із дріжджів, яке можна зробити самостійно.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс