Сад-город

На початку травня вже буде до 30°С тепла

— 15 березня 2017 —

Хоч погода мінлива й у найближчі дні настане похолодання, уже 24-26 березня на всій території України встановиться майже літня погода.


Вирощування моркви: секрети від досвідчених дачників

— 15 березня 2017 —

Про вирощування моркви написано не мало статей і наведена ще більша кількість коментарів, де городники діляться своїм успішним досвідом вирощування цього незамінного овочу. Ми ж постараємося виділити в сьогоднішній статті найосновніше, що слід ураховувати при посадці й вирощуванні цієї рослини.


Залізний купорос – застосування в садівництві

— 15 березня 2017 —

Сульфат заліза, або залізо сірчанокисле, випускається промисловістю у вигляді кристалічного порошку гарного блакитнувато-зеленого кольору. Активна речовина становить у ньому близько 53%. У народі він відомий як залізний купорос. Застосування в садівництві цього препарату дуже різноманітне й заслуговує докладного розгляду.


Правильна обробка смородини навесні - щедрий урожай улітку

— 9 березня 2017 —

Кожний садівник знає, щоб одержати гідний урожай смородини, кущі потрібно не просто правильно посадити, але й доглядати за ними практично весь рік. На перший, трохи не досвідчений погляд, ця культура не примхлива, але деякі секрети допоможуть зібрати якісні, смачні, здоровіші ягоди, ще й у великій кількості.


Вирощуємо помідори чері: 5 відмінностей у догляді

— 9 березня 2017 —

Багато дачників останнім часом віддають перевагу маленьким витонченим томатам чері. І вони у своєму виборі праві! Смак у чері більш яскравий, насичений. Іноді з малиновим, чорничним або динячим відтінком. Вони солодші. У них більше вітамінів і антиоксидантів, які запобігають розвитку ракових пухлин і продовжують молодість.


Укорінення живців винограду

— 1 березня 2017 —

Прийшов час почати вирощування саджанців винограду для весняної посадки із заздалегідь заготовлених або придбаних живців. У статті мова йтиме про спосіб, найбільш підходящий для тих, хто вирощує невелику кількість саджанців винограду для себе в умовах квартири.


Скористайтеся погожими днями

— 1 березня 2017 —

Хоча зима остаточно ще не здала своїх позицій, скориставшись теплими днями, подбайте про посадки на дачі або присадибній ділянці.


Березень у саду й на городі

— 1 березня 2017 —

У першій половині місяця снігову кірку навколо молодих посадок деревних рослин руйнують садовими вилами. Роблять це обережно, щоб не ушкодити ті частини рослин, які перебувають під снігом і не видні. Злежаний сніг легше зруйнувати в другій половині дня, коли від променів сонця він стає пухким.


Що важливо врахувати при вирощуванні розсади перцю

— 22 лютого 2017 —

При вирощуванні розсади перцю варто врахувати, що ця культура вологолюбна, теплолюбна й дуже вимоглива до світла, а також ця рослина ніжна й не любить пересадження. Сьогодні розповімо про те, як виростити розсаду перцю, щоб у майбутньому одержати гарний урожай. Вирощування розсади перцю починається із процесу підготовки насіння і до висадження розсади на грядку. Отже, про все по черзі.


"Шкідливі" поради городникам і садівникам

— 15 лютого 2017 —

Дуже часто ми робимо те, що прийнято всіма. Ким, коли й, головне, навіщо прийнято - незрозуміло, але якщо сусід город уже скопав, то й нам треба копати, інакше "що ж люди подумають?" Ось так, від одного до іншого, переходять різні поради городникам і садівникам. Спробуємо спростувати кілька найпоширеніших стереотипів і запропонувати альтернативні, "шкідливі" поради.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс