Сад-город

Робимо грядку для огірків, не просту, а теплу

— 18 грудня 2013 —

Дачна ділянка без огірків? Такого бути не може, адже так? Але чи все ми знаємо про цей хрусткий овоч? Чому іноді врожай нас розчаровує? Грядка для огірків - ось секрет. Причому не проста грядка, а тепла.


Рослини-захисники

— 18 грудня 2013 —

До цього розряду належать не тільки ті рослини-супутники, які відлякують комах, але й ті, які, образно говорячи, збивають їх з пантелику, заплутують.


Домашній город - овочі на підвіконні

— 18 грудня 2013 —

Всі роботи на «великому» городі завершені. Тепер можна зайнятися «малим», городом на підвіконні. Однак для цього вам доведеться використати додаткове штучне освітлення.


Зелена цибуля на підвіконні

— 11 грудня 2013 —

Без цибулі - не смачно. Перші та другі страви до нашого столу фактично не готуються без цибулі, не говорячи вже про всіма улюблені закусочні салати. А головне, - вона приносить велику користь нашому організму. Адже про цілющі властивості цибулі та високий вміст у ній вітамінів знають усі. Рідше можна почути про цибулю як про косметичний засіб, адже її застосовують для зміцнення волосся (проти облисіння) і навіть для виведення ластовиння. 


Місцеві ківі значно смачніші заокеанських

— 11 грудня 2013 —

Вирощені на Закарпатті, вони витримують двадцятиградусні морози та користуються більшим попитом, чим привезені з-за океану.


Гливи на пеньках

— 11 грудня 2013 —

У саду можуть принести користь навіть дерева, що відслужили своє. Наприклад, для вирощування грибів гливи.


Вишня повстяна

— 11 грудня 2013 —

За своєю природою і біологічним особливостям повстяна вишня ближча до слив і схрещується зі сливою, персиком, аличею та навіть абрикосом, а от з «дійсними» вишнями - звичайною та степовою - вона несумісна.


Жовтий колір проти білокрилки

— 11 грудня 2013 —

Кожна людина, яка має садову ділянку, знає, як важко боротися з білокрилкою. Цей шкідливий метелик належить до найшкідливіших комах на території колишнього СНД.


Грунт краще гіпсувати, а не вапнувати

— 11 грудня 2013 —

Тобто замість вапна, поташу або деревного попілу для розкислення ґрунту використовувати гіпс, алебастр, крейду, доломіт, роздрібнений старий цемент, штукатурку, у тому числі й суху, або яєчну шкаралупу.


Грудень зиму починає

— 4 грудня 2013 —

Ось і знову зима. Наближається Новий рік. На вулицях міст і селищ - передсвяткова суєта, а в саду все застигло, чекаючи весни. Сплять під сніжним покривалом багаторічні трави та квіти. Гілки дерев і кущів, переплітаючись, створюють вигадливий графічний візерунок. А в морозний безвітряний день на стовбурах, гілках, сухих билинах іскриться на сонці, переливаючись усіма кольорами веселки, бахрома інею.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс