Сад-город

Вирощування полуниці без хімії

— 5 липня 2017 —

Вирощування полуниці без хімії та мінеральних добрив вигідне. Дехто може заперечити, мовляв, як виростити гарний урожай полуниці без цього? Але це можливо. Причому вирощування полуниці без хімії легше здійснити, чим застосовуючи всяку гидоту на своєму городі або ж розморюючи себе нікому не потрібною працею.


Ліки для рослин з вашої аптечки

— 5 липня 2017 —

Неймовірно, але - факт: препарати, які допомагають людям, приносять користь і рослинам! А значить - самий час провести ревізію в домашній аптечці й розібратися, що брати із собою на дачу.


Народні засоби від борошнистої роси на аґрусі

— 27 червня 2017 —

Якщо аґрус на вашій дачі росте давно, швидше за все проблема борошнистої роси знайома вам не з чуток. Це білястий наліт на листях і стеблах, коричневі плями на ягодах, які зчищаються, якщо постаратися, але приємного однаково мало.


Якщо перець не утворює зав'язі…

— 27 червня 2017 —

Відсутність цвітіння на перці, та й на багатьох інших овочевих культурах, найчастіше пов'язане з так званим «жируванням». Рослини інтенсивно нарощують зелену масу і при цьому «забувають» про своє дійсне призначення – формування плодів.


Як виростити цвітну капусту у відкритому ґрунті

— 21 червня 2017 —

У вирощуванні цвітної капусти присутня безліч нюансів, не дотримуючи які можна легко залишитися без урожаю.


Попіл-помічник

— 21 червня 2017 —

У кожному сільському будинку або на дачі є пічка, а значить, і попіл - найцінніше добриво, про яке знали ще наші прадіди, хоча й не підозрювали, чому ж воно таке коштовне.


Сухий полив - важливий агротехнічний прийом

— 21 червня 2017 —

Коли довго немає дощів, особливо важливо зберегти в ґрунті вологу. Взагалі, з початку вегетації всі заходи мають бути спрямовані на збереження зимових запасів води й ощадливу її витрату. Після танення снігу ми звичайно рихлимо ґрунт граблями. Часте, але не глибоке розпушування перешкоджає росту бур'янів і зберігає ґрунтову вологу. Недарма цей прийом називають сухим поливом.


Як сформувати кущі перців і баклажанів?

— 14 червня 2017 —

Для того щоб плоди одержували більше світла й краще дозрівали, кущі баклажанів і перців потрібно правильно формувати. Дізнайтеся, як це робиться.


Полив овочів: як, коли та скільки

— 14 червня 2017 —

З усіх форм догляду за овочевими рослинами найбільш трудомісткою, заморочливою, та й просто важкою роботою є полив городу. Як правильно поливати город, щоб ця важка робота була, принаймні, ефективною? Як і в будь-якій справі, тут є свої правила, тонкощі та секрети.


Попелиця - гроза садів і городів

— 7 червня 2017 —

Дуже часто на дачних ділянках попелиця ушкоджує багато дерев і кущів. Тим самим наносячи непоправний збиток садівникам. Ця дрібна комаха завдає шкоди не тільки садовим рослинам, але й кімнатним. Побачити її можна навіть неозброєним оком. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс