Сад-город

Коли і де саджати часник навесні

— 15 квітня 2015 —

Плюсів посадки ярового (весняного) часнику маса. Найголовніше його достоїнство - зберігається він набагато краще часнику, посадженого восени, хоча за врожайністю трохи і відстає від озимого.


Правильно посадити капусту - просто!

— 8 квітня 2015 —

Для одержання гарного врожаю капусти є кілька основних правил.


Картопля: ділимо бульбу правильно

— 8 квітня 2015 —

Ні для кого не секрет, що основою високого врожаю є якісний насінний матеріал. Не є виключенням в даному правилі й картопля. 


Домашнє застосування мідного купоросу

— 1 квітня 2015 —

На поличках садових магазинів можна помітити пакети, на яких написано «мідний купорос». Цим стародавнім засобом з назвою мідний купорос, садівники найчастіше користуються на самому початку весни. Для яких же цілей його купують? Для чого на дачі він може придатися, яким чином його використовувати? А, може, можна замінити його більш сучасними засобами?


Посадка рослин у парник-короб

— 1 квітня 2015 —

Ось такий короб - парник! Відмінна ідея для тих, у кого ґрунт бідний на вміст гумусу! Дерев'яний каркас заповнений ґрунтом, багатим на мікроелементи та живильні речовини, дає гарні стабільні врожаї. Де і як можна використовувати дерев'яні короби?


Сіємо салат за правилами

— 1 квітня 2015 —

Рання зелень багата всіма необхідними вітамінами. У першу чергу, це стосується листяного і качанного салатів, які легко виростити на власній ділянці.


Логанбері - один з малино-ожинових гібридів

— 25 березня 2015 —

Генетики вважають такі гібриди дуже перспективним напрямком у селекції цих культур, думаючи, що від ожини нові сорти успадковують високу врожайність, невибагливість до ґрунту та умов вирощування, а від малини - її зимостійкість і незначну колючість стебел.


Цибуля із сівка або з насіння - що краще?

— 25 березня 2015 —

Цибулю зустрінеш на кожній дачі - хоч маленька грядка, але неодмінно є. Як краще її виростити: із сівка або з насіння? Давайте подумаємо разом.


Золотава смородина: особливості агротехніки

— 18 березня 2015 —

Золотава смородина родом з Америки. Мабуть, у свій час ця не дуже схожа на смородину рослина здійснила таке сильне враження на європейців, що ті не полінувалися привезти її додому. Спочатку її вирощували як декоративний чагарник, але пізніше людям сподобалися і ягоди.


Правила вирощування високорослих томатів

— 18 березня 2015 —

У теперішній час помідорів (у перекладі з італійської слово «помідорів» означає «золоте яблуко») є однією з найвідоміших овочевих культур. І це не випадково. Томати відрізняються не тільки приємним смаком, але й містять у собі величезну кількість вітамінів. Наприклад, один помідор містить добову норму вітаміну С. З цієї причини помідори іноді називають «дачним апельсином», адже за вмістом вітаміну С він не поступається цитрусовим.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс