Сад-город

Арахіс на дачі: як виростити земляний горіх

— 9 серпня 2017 —

Улюблений багатьма земляний горіх можна виростити на садовій ділянці! Потрібно тільки посіяти підходящий скоростиглий сорт і виконувати всі рекомендовані агротехнічні заходи.


Боротьба з фітофторою томатів: народні методи й засоби

— 9 серпня 2017 —

Серед хвороб томатів однією з найпоширеніших вважається фітофтороз або фітофтора. З появою цього грибкового захворювання на томатних кущах можна відразу помітити його ознаки – дрібні плями темного кольору на листях, буре листя, що підсихає, а також почорніння окремих ділянок стебла. Згодом починають чорніти й самі плоди, а кущ в'яне й засихає.


Захист капусти від шкідників народними засобами

— 2 серпня 2017 —

Дуже кривдно буває, коли міцна, здорова, молода капуста раптом виявляється дірявою. А виїдає її потомство метеликів капусниць. Досвідом ефективної боротьби із цим шкідником діляться городники-аматори.


Чи потрібно обривати нижнє листя у томатів?

— 2 серпня 2017 —

Томати — це одна з найбільш популярних овочевих культур, тому вони досить часто зустрічаються на городах. І якщо вам вдається рік у рік вирощувати томати, одержуючи високі врожаї, мистецьки обходячи пастки у вигляді фітофтори та інших хвороб і шкідників, то ви – справжній городник.


Жовтіє листя в огірків

— 26 липня 2017 —

Пожовтіння листя огірків - проблема, з якою зустрічається майже кожний городник. В одних жовтіє або покривається плямами нижнє листя, в інших огірки жовтіють, в'януть і засихають, у третіх — листя жовтіє по краях, утворюючи свого роду облямівку.


Полуниця: догляд після збору врожаю

— 26 липня 2017 —

Звідки береться гарний урожай полуниці? Він закладається в липні – вересні попереднього року. Догляд за полуницею після збору врожаю, у липні та серпні – основа врожаю майбутнього року.


Вирощування броколі: правила й агротехніка

— 19 липня 2017 —

Капусту броколі не даремно рекомендують людству дієтологи всього світу: цей овоч містить велику кількість вітамінів, мінералів, мікроелементів і цукрів.


Незвичайна підпірка-чатала для дерева

— 19 липня 2017 —

При багатому урожаї великі гілки дерев звичайно підпирають знизу підпірками-чаталами різної конструкції.


Сім cекретів гарного врожаю чорної смородини

— 12 липня 2017 —

Смородина - ягода, яка користується незмінною популярністю в наших краях. На дачних ділянках можна зустріти й білу, і червону, і чорну смородину. Але чорну - частіше за інші. Вона легко розмножується; добре переносить морози, навіть сильні; швидко вступає в період плодоносіння й при гарному догляді може приносити прекрасний урожай.


Як одержати багатий урожай винограду якомога раніше

— 12 липня 2017 —

Бажаєте одержати багатий урожай винограду і якомога раніше? Але не знаєте, що для цього необхідно? Тоді ця стаття, у якій фахівці діляться секретами як правильно прискорити дозрівання винограду, для вас! 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс