Сад-город

Ефективне органічне добриво для помідорів із дріжджів і кропиви

— 3 квітня 2020 —

Щоб одержати багатий урожай помідорів, бажано поліпшувати родючість ґрунту кілька разів протягом дачного сезону. Пропонуємо зробити для цієї цілі просте органічне добриво. Складові без особливих зусиль знайдуться в будь-якому господарстві, а ефект від такої підгодівлі буде просто чарівний!


Насіння сухе, намочене або проросле - як краще саджати

— 3 квітня 2020 —

Щороку ми чуємо від сусідів по садові, що морква, буряк, кріп або якісь інші овочі погано зійшли - ймовірно, насіння було погане..


Обробка полуниці навесні

— 3 квітня 2020 —

Тільки-но наступає весна, садівники вже поспішають подбати про свою ділянку. Якщо ж на ділянці росте полуниця - то таких турбот завжди багато. Починати роботу на грядках з полуницею потрібно відразу після танення снігу.


10 помилок при вирощуванні баклажанів, які не слід допускати

— 27 березня 2020 —

Виростити гарні баклажани буває досить важко. Тому не кожний вирішується посадити цю корисну рослину на своїй ділянці. З іншого боку, при правильному доглядові ви можете одержати гарний урожай смачних овочів і приготувати з них масу чудесних блюд і домашніх заготовок на зиму. При вирощуванні баклажанів головне - уникнути певних помилок, тоді вам гарантований відмінний урожай!


Розсада помідорів: вирощуємо з насіння

— 27 березня 2020 —

Як відомо помідори в наших широтах вирощуються з розсади, але як правильно виростити розсаду помідорів до висадження її у відкритий ґрунт? Про секрети вирощування розсади помідорів розкаже ця стаття.


Як правильно організувати сівозміну?

— 20 березня 2020 —

За вікном весна, і ми починаємо замислюватися над тим, що і де посадити, аби отримати оптимальний урожай. І тут не варто забувати про ту важливу роль, яку відіграє чергування овочевих культур. Якщо воно правильне, ми не лише захистимо рослини від хвороб і шкідників, але і значно збільшимо врожайність своєї ділянки.


Сидерати: використання навесні

— 20 березня 2020 —

У городника виробився «рефлекс» завершувати сезон посівом сидератів. Серпень-вересень - посів, жовтень-листопад - зріз і перекопування з ґрунтом, а можна залишити зверху - перегниє до весни. Не уклався в зазначений термін - залишається тільки гірко зітхати.


Редиска - перший весняний овоч

— 20 березня 2020 —

Редиска – це овоч, який першим навесні з’являється у продажу. Особливий пікантний смак і приємний аромат коренеплоду надають гірчичні олії, що містяться у ньому. Щоб отримувати редиску з теплиці, потрібно знати не тільки технологію вирощування, але й особливості цієї культури.


Як правильно поливати розсаду

— 13 березня 2020 —

Розсада проходить кілька стадій – від малесенького насіннячка до дорослої рослини. Говорячи про полив, потрібно враховувати в тому числі й віковий фактор, щоб підібрати максимально підходящий спосіб.


Плануємо посадку капусти броколі на серпень

— 13 березня 2020 —

Капуста броколі надзвичайно корисна, її вирощують багато дачників. Але багато городників зустрічаються з тим, що  броколі не зав’язує голівки. Чому це відбувається?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс