Декоративні рослини

Підзимовий посів газону

— 10 грудня 2021 —

Для того щоб насолоджуватися рівним і гарним газоном, недостатньо визначитися з вибором трав, необхідно ще й правильно засіяти ділянку насінням. Адже саме від цього й залежить подальший успіх усієї справи. Тому, якщо ви прагнете зробити все як найкраще, то потрібно буде додержуватися певних правил та порад.


Остеоспермум або африканська ромашка: правила вирощування, догляду й розмноження

— 2 грудня 2021 —

Ромашки люблять усі квіткарі, і саме для них трохи екзотична, але не менш прекрасна багаторічна квітка – остеоспермум. Чому ми спочатку заговорили про ромашки? Тому що остеоспермум називають африканською ромашкою. Вона поки не так популярна, але її зовнішній вигляд уже скорив багатьох ландшафтних дизайнерів і просто любителів гарних і невимогливих у догляді квітів.


Евкоміс - садовий «ананас»: вирощування й догляд

— 12 листопада 2021 —

Евкоміс (еукоміс) - декоративна рослина, схожа на ананас, яку можна вирощувати в саду й в будинку. Евкоміс невибагливий, але теплолюбний і не переносить заморозку. Агротехніка евкоміса проста - поливи й підгодівлі.


Догляд за трояндами в жовтні: поради досвідчених садівників по підготовці до зими

— 23 жовтня 2021 —

Троянди в саду при правильній підготовці можуть переносити морози до -18…-20°C. Їхня стійкість до холодів залежить не тільки від сорту, але й від правильної підготовки до зими. Багато садових робіт по підготовці цих квітів до зимівлі припадають на жовтень.


Що робити із чорнобривцями після цвітіння

— 3 жовтня 2021 —

Яскраві, сонячні чорнобривці (Tagetes) часто прикрашають квітники й грядки. Досвідчені городники знають про корисні властивості цих квітів і висаджують їх по всій ділянці, щоб віджахнути різних шкідників і оздоровити землю.


Секрети вирощування горшкових хризантем

— 17 вересня 2021 —

Зачаруванню горшкових хризантем неможливо не піддатися. Величезні «снопи» або кулі, укриті великою кількістю квіток, напередодні осені наводнюють ринки й прилавки квіткових магазинів.


Декоративний соняшник - сонце на грядці

— 3 вересня 2021 —

Соняшник - прекрасна рослина для декоративного саду. Він відмінно вписується в групові композиції й своїм яскравим цвітінням прикрашає будь-яку грядку. З декоративних соняшників виходять дуже гарні букети, які досить довго (близько двох тижнів) можуть стояти у воді.


Рудбекія — рослина яскрава та маловимоглива

— 13 серпня 2021 —

Рудбекія – прекрасна рослина, яке починає цвісти з середини літа і до пізньої осені. Її яскраві сонячні квіти додають світла в квітники. Крім того, вона вимагає до себе мінімум уваги. Вона також приваблює безперервно різних запилювачів, в тому числі і бджіл. У Північній Америці її часто називають Чорноокою Сюзанною.


Розсаджуємо гортензію діленням куща: 5 корисних підказок по розмноженню рослини

— 8 серпня 2021 —

Ділення куща – найбільш популярний спосіб розмноження гортензії. Він дозволяє швидко одержати нові екземпляри рослини, які можуть зацвісти вже на наступний рік. Однак потрібно врахувати, що маніпуляції проводяться з дорослим кущем, а це значить, буде потрібно дотримуватися певних умов, щоб захід пройшов успішно. Діленням куща розмножують гортензію будь-якого виду – деревоподібну, волотисту, великолисту.


Які квіти можна посадити в серпні на дачі?

— 7 серпня 2021 —

Серпень – не тільки сезон активного збору врожаю овочів та фруктів, але й підходящий час для посадки різних квітів. Для облаштованості клумб наприкінці літа дачники використовують дворічні й багаторічні декоративні рослини. Які квіти можна саджати в серпні на дачі, щоб у наступному році любуватися запашними і барвистими клумбами – розглянемо в цій статті.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс