Сад-город

Золоті правила вирощування солодкого червоного буряка

— 4 липня 2021 —

Як виростити буряк? Майже будь-який городник впевнений, що тут немає нічого складного. Однак хоча буряк вважається невибагливою рослиною, але для отримання хорошого врожаю тут потрібно знати і дотримуватися деяких правил. Інакше солодким і смачним домашнім буряком легковажний господар пригостити свою сім’ю не зможе.


Борошниста роса на огірках: як виявити і швидко позбутися її

— 27 червня 2021 —

Мікози — загальна назва захворювань рослин, що викликаються мікроскопічними паразитуючими грибками. Борошниста роса належить до одних з найбільш шкідливих і, на жаль, поширених мікозів у наших широтах, здатних значно скоротити ваш урожай, особливо у теплицях.


Що посадити на грядки, що звільнилися

— 20 червня 2021 —

Ранні сорти салату, редис, зелена цибуля – це культури, які дають свій останній урожай приблизно на початку червня. Після них грядки залишаються вільними, і виникає питання, що краще посадити на ділянках, що звільнилися. Можна, звичайно, засіяти їх сидератами, але ж є й інші варіанти, які можуть дати додатковий урожай.


Обробка томатів під час цвітіння для багатого врожаю

— 20 червня 2021 —

Вже настало літо й помідорні кущі починають активно рости та зацвітати. Настав час подбати про їх захист та догляд, щоб в подальшому забезпечити родину добрим врожаєм.


Що слід робити, щоб позбутися від пирію на городі. Дієві методи на замітку городникам

— 20 червня 2021 —

На присадибній ділянці ростуть різні бур’яни, серед яких часто зустрічається пирій. Його позбутися буває дуже складно й робота ця важка та невдячна. Знищити пирій можна за допомогою гербіциду, але це дуже шкідливо для здоров’я, а чорне агроволокно з мульчею на великих площах виходить дорогим задоволенням.


Підживлення помідорів після висадження в ґрунт

— 13 червня 2021 —

Кожна рослина потребує правильного догляду. Щоб виростити у відкритому ґрунті помідори й одержати гарний урожай, необхідно дотримуватися певних правил. Одним зі способів догляду за цим овочем є періодична підгодівля помідорів після висадження в ґрунт.


Вирощування гарбуза: На що звернути увагу

— 13 червня 2021 —

Вирощування гарбуза вважається легкою справою. Гарбуз - це ж найневибагливіший овоч на світі, хіба тут потрібна спеціальна агротехніка? Однак багато хто намагається вирощувати гарбуз і кидає цю справу, тому що плодів виростає мало або вони несолодкі або погано зберігаються, незважаючи на життєстверджуючі написи на пакетиках з насінням.


Універсальна суміш для всіх культур 2 в 1: захист від шкідників плюс підживлення

— 5 червня 2021 —

Кожний запеклий дачник, який з настанням сезону має справу з важкими городніми роботами, буде радий дізнатися, як приготувати універсальну суміш для всіх типів культур. Нижче постараємося розкрити секрет її приготування й довідаємося, наскільки є корисним таке підживлення.


Які добрива покласти в лунку з перцем для багатого врожаю

— 5 червня 2021 —

Перець вважається досить примхливою культурою. Щоб він після висаджування розсади у відкритий ґрунт почав плодоносити, необхідно внести певні добрива.


Догляд за виноградом перед цвітінням

— 27 травня 2021 —

Виноград перед цвітінням стає найбільш уразливим. Даний період є вкрай важливим, що обумовлюється початком формування майбутнього врожаю. Важливо ретельно й відповідально проводити всі необхідні процедури, приділяючи багато уваги дріб’язкам. Немаловажне значення має етапність проведення робіт. Усі процедури слід здійснювати по закінченню попередньої.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс