Сад-город

Салат корисний для вашого здоров’я

— 22 травня 2019 —

Конвеєр зелених культур не припиняється протягом усього року. Стіл прикрашається й урізноманітнюється свіжими вітамінними рослинами не тільки за рахунок цибулі, петрушки та селери, але й за допомогою різноманітних салатів, шпинатів, листяних видів капусти та буряка.


Вирощування дині у відкритому ґрунті

— 22 травня 2019 —

Аромат південноазіатської красуні злегка кружляє голову, нагадуючи про жарке сонце, чиї промені (за легендою) жовтий пісок перетворили в чудесні плоди із загадковою назвою – диня.


Помічник рослинам - борна кислота

— 14 травня 2019 —

Бор – важливий мікроелемент, який необхідний для успішного вирощування розсади й надалі великого врожаю. Він транспортує кисень і піднімає імунітет рослинам. Нестача речовини відзначається поганим ростом і зів’яненням рослини. Деякі квіти, такі як троянди, гладіолуси й жоржини, чуйні до внесення добрива. Як же розрахувати дози й правильно зробити підгодівлю?


Добриво із трави: як приготувати добриво з бур’янів

— 14 травня 2019 —

В органічному землеробстві добрива із трави давно користуються широкою популярністю. Садівники люблять зелені підгодівлі за простоту, безпеку, а також за швидку засвоюваність і швидкодію, настільки необхідні в період інтенсивного росту рослин. Дикоростучі трави, бур’яни з городу при правильному застосуванні можуть замінити покупні азотні й калійні добрива або значно скоротити їхні обсяги.


Висадження розсади у відкритий ґрунт

— 14 травня 2019 —

У випадку вирощування розсади в окремих стаканчиках перед її висадженням не потрібно особливої підготовки. Рослини повинні бути помір-ковано политі, щоб грудка землі легко діставалася із ємності й не розсипалася при вилученні.


Вирощування буряка

— 2 травня 2019 —

Багато написано й розказано про агротехніку цього корисного овочу, але однаково досить часто у багатьох виникає питання: як правильно вирощувати буряк?


Вирощування огірків у теплиці й відкритому ґрунті. Посадка, догляд, підгодівля

— 2 травня 2019 —

Огірок на 95% складається з води й містить цукри, а також корисні вітаміни й мікроелементи. Майже дистильована вода, що втримується в огірку, добре виводить токсини й благотворно впливає на наш організм. Огірковий сік - один із кращих натуральних засобів догляду за шкірою. Як успішно вирощувати хрусткі огірочки на садовій ділянці?


Саджаємо з розумом. Заощаджуємо не тільки місце й час, але й одержуємо захист від корисних сусідів

— 19 квітня 2019 —

Існують перевірені схеми посадки, які дозволяють зайняти всю землю й крім того, одержати з однієї грядки аж 4 урожаї. От кілька варіантів таких грядок:


Підготовка картоплі до посадки

— 19 квітня 2019 —

Картопля найчастіше вирощується не з насіння, а з бульб, але вони точно так само потребують передпосівної підготовки, як і насіння овочевих культур. Кілька простих процедур перед висадженням посприяють дружним і раннім сходам, забезпечать профілактику можливих хвороб і збільшать урожайність кожного куща. Будемо розбиратися, як підготувати бульби картоплі до посадки.


Як доглядати за ягідними культурами

— 19 квітня 2019 —

Смородина, агрус, а також малина особливо потребують доброго догляду серед усіх плодово-ягідних культур. Від правильного догляду залежить тривалість життя кущів і їх урожайність.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс