Сад-город

Перець солодкий, перець гіркий: відстань між грядками

— 3 червня 2015 —

Багато дачників намагаються на своєму городі розмістити якнайбільше різних овочевих культур. Хочеться мати й болгарський перець, і гіркий. А багато хто говорить, що саджати їх поруч не можна. От багато хто й мучається питаннями: на якій відстані один від одного саджати гіркий і солодкий перець, чи можливе перезапилення перців, як вибрати потрібну відстань між солодким і гірким перцем, щоб не зіпсувався смак плодів?


Горох усе літо

— 27 травня 2015 —

Таку овочеву культуру, як горох, можна зустріти практично на кожному городі. Але, що ми знаємо про неї? Те, що вона належить до бобових, має властивість акумулювати на своїх бульбочках азот, любить чіплятися вусиками за опори... І, мабуть, усе! Однак культура ця не настільки примітивна, як здається на перший погляд, і тому її варто не тільки вирощувати, але й експериментувати з нею.


Як поквапити білокачанну капусту

— 27 травня 2015 —

Як і будь-яка овочева культура, білокачанна капуста має свої секрети, і стосуються вони не тільки правильних строків посадки, норм поливу та захисту рослин від шкідників, але правил, що дозволяють зібрати гарний урожай у більш ранній термін. 


Відвар полиню знищує гусениць

— 20 травня 2015 —

Дворазова обробка саду настоєм полиню з інтервалом сім днів знищує гусеницю в саду.


Як без ваг визначити дозу добрив

— 20 травня 2015 —

Найкраще користуватися... звичайною сірниковою коробкою і відром.


І все росте як на дріжджах

— 20 травня 2015 —

Дріжджі - це відмінний стимулятор росту для рослин. Вони багаті живильними речовинами, що необхідні рослинам, поліпшують мікрофлору ґрунту і придушують розвиток хвороботворних мікроорганізмів. 


Її люблять усі, а вирощувати вирішується не кожний

— 20 травня 2015 —

Мова йтиме про цвітну капусту. Адже відомо, що це - незамінний продукт дієтичного і дитячого харчування. 


Чому жовтіє часник? 7 основних причин

— 13 травня 2015 —

Чому жовтіє часник? 7 основних причин


Незвичайний кабачок

— 13 травня 2015 —

Цей незвичайний овоч називається лагенарія (індійський огірок або в'єтнамський кабачок) - однолітня рослина сімейства гарбузових. До нас завезли його порівняно недавно, хоча вирощують з античних часів.


Слимаки в саду: 10 способів боротьби

— 13 травня 2015 —

Зазвичай слимаки з'являються на території заміської ділянки ранньою весною, а зникають лише пізно восени. Таким чином, плоди їхньої «праці» відчуваються практично весь сезон.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс