Сад-город

Саджаємо гриби на дачній ділянці

— 10 жовтня 2018 —

Ви любите грибне полювання? Любіть собі на здоров'я, тільки їздити в ліс для цього зовсім не обов'язково: справжні лісові гриби прекрасно ростуть на дачі!


Підзимові посіви: що, коли і як саджати

— 3 жовтня 2018 —

Багато городників задаються таким важливим питанням: чи є смисл мудрувати з осінніми посадками, їхати на ділянку в мороз, витрачатися на насіння і поступатися власним часом?


Чи можна отримати з деревної тирси добриво?

— 3 жовтня 2018 —

Незамінне органічне добриво, звичайно ж, гній. Але далеко не всі можуть його сьогодні роздобути. Як же бути в цьому випадку? Деякі наші читачі запитують, а чи можна замінити гній звичайною тирсою?


Жовтоплідна малина

— 3 жовтня 2018 —

Ви, напевно, уже знайомі із цією ягодою. Однак, чи знаєте ви, чим вона відрізняється від червоної, крім кольору ягід?


Що робити з бадиллям після збору врожаю

— 26 вересня 2018 —

Багато грядок уже звільняється від посівів. Від деяких рослин залишається велика кількість бадилля. Невже його доведеться викидати? Або можна знайти застосування всьому, що виросло на ділянці?


Підготовка саду до зими

— 26 вересня 2018 —

З приходом осені у садівників починаються нові турботи, пов'язані з підготовкою до зими. Ні для кого не секрет, що врожай наступного року закладається восени попереднього. Як усі рослини перезимують, такий і врожай від них слід чекати. Особливо це питання актуальне, коли можлива холодна зима з дуже низькими температурами. А оскільки важко визначити, якою буде наступаюча зима, то садівникам доводиться готуватися до гіршого.


Правильне збирання врожаю моркви

— 19 вересня 2018 —

Морква тим корисніша, чим довше вона залишається на грядці, тому що саме в осінні дні в ній інтенсивно накопичуються живильні речовини й вітаміни. І разом з тим з усіх коренеплодів, мабуть, у моркви, більше чим в інших овочів, від правильності вибору строків збирання залежать і розмір, і якість урожаю, і схоронність коренеплодів узимку.


Добрива, які краще вносити восени

— 12 вересня 2018 —

Осінь - цей кращий час, щоб гарненько удобрити ґрунт на ділянці. Ґрунт відпочиває, а у мікроорганізмів з'являється шанс більш ефективно переробляти живильні компоненти. Городнику це дає можливість заздалегідь підготувати земельну ділянку до майбутніх посадок, звільняючи час навесні на більш важливі справи.


Що можна посадити на початку вересня

— 5 вересня 2018 —

У вересні грядки на городі порожніють. Зібраний урожай кабачків, баклажанів, томатів, цибулі, моркви, одна лише зимова капуста сиротливо круглиться в куточку та пузаті гарбузи жадібно ловлять жовтогарячими боками промені сонця, що остигають із кожним днем. Голий і порожній город, але рано опускати натруджені за літо руки. Новачкам на городі часто невтямки, що навіть на початку осені можна знову наповнити город яскравою, смачною та корисною зеленню.


Непотрібні турботи. Три осінні помилки дачників

— 5 вересня 2018 —

Кінець сезону – заморочливий час. Перевірте себе: чи не навантажуєте ви свою родину непотрібною роботою або додатковими витратами?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс