Сад-город

Попіл замість хімікатів

— 10 травня 2017 —

Щороку мої сусіди по дачі обприскують свої грядки з капустою всілякою хімією для захисту від шкідників. Запах від цих засобів стоїть такий, що навіть на моїй ділянці він добре відчувається.


Висаджуємо помідори у відкритий ґрунт

— 10 травня 2017 —

Якщо ви хочете одержати повноцінний урожай, важливо детально вивчити питання про те, на якій відстані саджати помідори.


Чим удобрювати картоплю

— 10 травня 2017 —

Коли ми саджаємо картоплю на ділянці, де до цього була цілина, урожай виходить відмінним без усіляких добрив. Але якщо нам у спадщину дістається дача від бабусі, де вже років сорок ішло активне городництво з перекопками, прополками та іншими принадностями, гарної картоплі просто так не виростиш. 


Як позбутися осоту й пирію на дачній ділянці

— 3 травня 2017 —

Осот, як і багато інших бур'янів, заподіює дачникам і городникам досить багато турбот. Якщо ваші старання й старанні прополки залишаються марними, то ця стаття розкриє секрет, як можна позбутися зеленого «шкідника». Як боротися з осотом, і як його вивести – дуже актуальні питання. Але якщо прикласти зусилля і скористатися нашими порадами, то все вийде. Тим більше що цей злісний бур'ян не такий страшний, як про нього думають.


Буряк: секрети гарного врожаю

— 3 травня 2017 —

Буряк: секрети гарного врожаю


Як визначити дозу добрива

— 26 квітня 2017 —

Найкраще користуватися... звичайною сірниковою коробкою і відром.


Загартовування і висадження розсади в ґрунт

— 26 квітня 2017 —

Час біжить стрімко, здається, що ми тільки-но посадили насіння і пораділи першим сходам, а вже незабаром слід задуматися і про переселення вирощеної розсади з теплого, затишного підвіконня в теплицю або на відкриті грядки. І хотілося б зробити так, щоб наші, з такою любов'ю вирощені «вихованці», перенесли без втрат для здоров'я це переселення. Тому необхідно обов'язково провести загартовування розсади.


Весняна посадка суниці садової

— 26 квітня 2017 —

Садова суниця може рости на будь-яких добре вдобрених, досить зволожених ґрунтах, але більше віддає перевагу супіщаним і суглинним. Малопридатними є сухі й перезволожені ґрунти. Ділянку, на якій планується посадка садової суниці, насамперед, потрібно очистити від бур'янів і розкислити (бажано за рік до посадки). Прекрасним попередником для суниці є люпин.


Розсада помідорів не росте – вживаємо заходів

— 19 квітня 2017 —

При вирощуванні такої чудової культури як томати садівники зустрічаються з рядом труднощів, найпоширеніша проблема - розсада помідорів не росте.


Формуйте огірки грамотно!

— 19 квітня 2017 —

Формування куща огірка – обов'язкова процедура, що впливає як на кількість, так і на якість плодів. Щоб у розпал сезону в теплиці не буйствувала суцільна зелень, а поспівали відмінні огірки, необхідно вчасно прищипувати огіркові батоги. Отже, як формувати кущ огірка?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс