Сад-город

Усе про розсаду солодкого перцю

— 5 березня 2014 —

Усе про розсаду солодкого перцю


Суничні клумби... і не тільки

— 26 лютого 2014 —

Так, дуже незвичайно виглядають суничні клумби. І, головне, зробити їх не так вже і складно. Для цього потрібний ящик без дна і кришки. Його довжина може бути довільною. Ширина - не більше 1,5 м, що дозволяє обробляти рослини з двох боків.


Мінеральні добрива: що ми про них знаємо?

— 26 лютого 2014 —

Добрива - це неорганічні й органічні речовини, застосовувані в сільському господарстві та рибальстві для підвищення врожайності культурних рослин і рибопродуктивності ставків. Вони бувають: мінеральними (або хімічними), органічними і бактеріальними (штучне внесення мікроорганізмів з метою підвищення родючості ґрунтів).


Тепличні грунти

— 19 лютого 2014 —

Ґрунт для городньої теплиці може бути сильною позитивною складовою її продуктивності.


Обліпиха

— 19 лютого 2014 —

Таку назву ця рослина отримала завдяки зовнішньому вигляду, адже її гілки суцільно обліплені цілющими плодами. 


Подбайте про новий урожай

— 12 лютого 2014 —

На календарі останній місяць зими. Але синоптики нас не радують, і навіть бабак Тимка напророчив затяжну зиму. Весна, за прогнозами, наступить лише у квітні - і відразу літо. А з огляду на це, потрібно завчасно подбати про новий урожай.


Баклажани - час сіяти насіння

— 12 лютого 2014 —

З усіх овочів - це найніжніша культура, що зростає у нас. Баклажани мають особливий, ні з чим непорівнянний смак. Ми їх частіше називаємо «синенькі», хоча є вже й білі, такі ж смачні. Крім смаку, вони мають гарні дієтичні та лікувальні властивості. У баклажанах є вітаміни групи В, С, РР, а також численні мікро- і макроелементи: калій, фосфор, залізо, кальцій, магній, мідь, марганець.


Особливості вирощування салатів

— 12 лютого 2014 —

У розумінні більшості людей салат - це культура, листя якої використовують у свіжому вигляді. З цього погляду до салатних овочів можна віднести як безпосередньо істинні салати, так і салат-латук, пекінську капусту, крес-салат, ендивій, ескаріол, салатну гірчицю, шпинат, цикорний салат і ряд інших культур.


Базилік - ароматний і багатоликий

— 5 лютого 2014 —

Ця цікава пряна ароматна рослина дуже популярна в кухні народів Південної Європи, Кавказу, Південно-Східної Азії й Африки. Рід базиліку  (Ocimum basilicum) належить до сімейства губоцвітних і нараховує близько 150 видів, розповсюджених у тропічних і субтропічних країнах в усьому світі.


Трав'яні закваски для підживлення

— 5 лютого 2014 —

Відмінним добривом для рослин є трав'яна закваска. Щоб зрозуміти чому, потрібно згадати, що крім макроелементів - азоту, фосфору й калію, рослини мають потребу в основному будівельному матеріалі - вуглеці. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс