Сад-город

Обв’язка дерев на зиму: вибираємо матеріал

— 23 листопада 2018 —

Як захистити молоді дерева від морозу, вітру, а також ушкоджень кори зайцями й мишами? Найпростіший варіант — обмотати стовбури підходящим матеріалом на висоту 1-1,5 метра від землі.


Корисний для здоров’я врожай на підвіконні

— 22 листопада 2018 —

У холодну пору року, коли організму так не вистачає вітамінів, на допомогу вам прийдуть листова городина і свіжа ароматна зелень, яку легко можна виростити взимку на підвіконні.


Заготовка ґрунту для розсади

— 30 жовтня 2018 —

Для багатьох дачників купувати ґрунт для розсади - це справжня проблема, тому що з великої кількості пропозицій важко вибрати якісний товар, якому можна довіряти. До цього потрібно додати, що купувати ґрунт - це завжди додаткові фінансові витрати. Щоб заощадити витрати на ґрунт, його можна приготувати самому.


Осіннє прибирання в теплиці

— 30 жовтня 2018 —

Фахівці рекомендують за можливістю ґрунтовно чистити теплицю восени – тоді її можна буде використовувати вже з березня. При цьому пам'ятайте: нам потрібна чистота, але не стерильність. Це ж теплиця, а не операційна!


Цибуля під зиму: сорти, вибір місця, строки посадки

— 25 жовтня 2018 —

Осінь - це не тільки пора збору врожаю, але і зручний час для посадки деяких видів овочів, для одержання раннього врожаю в наступному році. Зокрема, до таких овочів можна віднести моркву, часник і цибулю. Наприклад, посадивши цибулю під зиму можна одержати врожай цибулі одночасно з полуницею, тобто, приблизно в червні. Ще один плюс - виключається ризик, що в процесі тривалого зберігання цибуля-сівок засохне і стане непридатною для посадки.


Як правильно зберегти врожай: поради та секрети

— 25 жовтня 2018 —

Як правильно зберегти врожай: поради та секрети


Осіння посадка аґрусу

— 17 жовтня 2018 —

Хочете посадити на ділянці новий сорт аґрусу? Або розмножити старий відводками? А може, є необхідність перенести дорослий плодоносний кущ на нове місце? Робіть це восени!


Обрізка винограду на зиму: основні правила

— 17 жовтня 2018 —

Винограднику потрібен ретельний догляд, тільки в цьому випадку можна одержати багатий урожай. Особливу увагу слід приділити обрізці винограду. Цю процедуру слід виконувати 2 рази на рік, восени й навесні. Обрізка є важливим агротехнічним прийомом, від якого залежить плодоносіння і схоронність лози.


Як правильно зберегти врожай: поради та секрети

— 10 жовтня 2018 —

Як правильно зберегти врожай: поради та секрети


Для чого потрібне перекопування ґрунту

— 10 жовтня 2018 —

Не будемо впадати в крайності, адже є люди які не копають практично ніколи, так само як і ті, хто перекопує свій сад - город суцільно. Розберемося насамперед у плюсах і мінусах такої звичайної здавалося б операції, як перекопування. Для чого, власне, люди копають у себе на дачі, для чого потрібно брати лопатою ґрунт і перевертати, у чому смисл цієї операції.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс