Сад-город

Теплички для розсади із пластикових пляшок

— 31 січня 2018 —

Для вирощування розсади дрібнонасінних рослин (наприклад, петунії) дуже зручно спорудити тепличку з 5-ти літрової пластикової пляшки або контейнерів з під печива із кришками.


Використання гідрогелю: плюси й мінуси

— 31 січня 2018 —

Вирощування розсади в гідрогелі – це прогресивний метод, який забезпечує сильні та здорові паростки при мінімальних витратах зусиль. У нього є свої тонкощі, але при дотриманні основних правил більшість городників стають його постійними шанувальниками.


Як приготувати якісний ґрунт для розсади

— 24 січня 2018 —

Як приготувати якісний ґрунт для розсади


Вирощування розсади: коли сіяти овочі

— 24 січня 2018 —

Уже в лютому є сенс почати вираховувати оптимальні строки посіву на розсаду насіння овочів і квітів. Тим більше, що зробити це зовсім нескладно. 


Що за дивовижна рослина мелотрія?

— 17 січня 2018 —

Ця мініатюрна рослина для любителів екзотичних культур належить до сімейства гарбузових. Плоди її зовні схожі на маленькі огірочки величиною всього до 2 см, та й за смаком зрілі плоди нагадують огірки, але злегка кислуваті. Плоди вживають у свіжому, маринованому виді, використовують для прикраси екзотичних страв, салатів. 


Як приготувати якісний ґрунт для розсади

— 17 січня 2018 —

Майбутній урожай розсадних культур прямо залежить від якості ґрунту, у якому їх вирощують. Знайте, не існує універсального ґрунту, що підходить для всіх рослин, адже кожна з них висуває свої вимоги до складу ґрунтової суміші.


Як зберегти капусту свіжою до літа?

— 10 січня 2018 —

Зберегти капусту допоможе звичайна харчова плівка. 


Правила зимової обрізки плодових дерев

— 10 січня 2018 —

Узимку, наприкінці січня - у лютому господарі плодового саду починають обрізку дерев. Насамперед, мова йде про ті дерева, які вже віддали свій щедрий урожай.


Способи посадки дрібного насіння

— 10 січня 2018 —

Багато садівників скаржаться, що насіння улюблених рослин не тільки дуже дороге, але й має погану схожість. І особливі складності виникають із посадкою дрібного насіння. З овочевих і ягідних - на розум приходять селера, базилік і безвуса ремонтантна суниця. А серед квіткових культур таких рослин величезна безліч: маки різних сортів, петунія, лобелія, бегонія, портулак, наперстянка, піретрум та інші.


Грибна грядка: особливості вирощування гливи для початківців

— 3 січня 2018 —

Усі прекрасно знають, що гливи й печериці – це гриби, які ми з вами купуємо в супермаркетах, адже саме їх продають у свіжому виді. А чому б не спробувати виростити їх своїми руками? Для цього не обов'язково бути фахівцем в області вирощування грибів. Достатньо буде дотримуватися певної послідовності дій і у вас усе вийде.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс