Куточок споживача

Що вибрати для правильного харчування: геркулес чи вівсянку

— 26 грудня 2021 —

Вівсянка на сніданок - це дуже корисно і смачно. Але коли приходиш в магазин, в голові плутанина з марок і видів пластівців. Велика частина людей, при згадці про вівсянку, представляє вівсяні пластівці, але не всі знають, що натуральна каша - це щось інше. Як же розібратися у відмінностях?


Названо подарунки, які не можна приймати

— 26 грудня 2021 —

Вважається, що кожен предмет має свою енергетику, і не завжди вона позитивна. Навіть найзатятішим любителям подарунків варто знати, які речі можуть принести в їхнє життя невдачі та погані події.


Як вибрати теплицю з полікарбонату

— 10 грудня 2021 —

Мабуть, ті, хто поставив на меты придбати теплицю, розуміють, для яких цілей вона буде використовуватися. Одним городникам достатньо, щоб конструкція виглядала красиво на ділянці, для інших вибір спорудження виступає як основа бізнесу по вирощуванню овочів.


Мандарини й клементини: у чому їх відмінність

— 10 грудня 2021 —

Мандарини й клементини зовні дуже схожі між собою. Не кожний може з легкістю відрізнити їх друг від друга. Така схожість зрозуміла, адже клементин є гібридом мандарина, який був схрещений з апельсином-корольком ще на початку минулого століття Клементом Родьє. Від його імені цей цитрус і одержав свою назву.


Як правильно робити шопінг в період розпродаж

— 2 грудня 2021 —

Як робити шопінг в період розпродаж, щоб не накупувати непотрібного. Апетит прокидається під час їжі, а азарт — під час розпродажів.


Силікон на нашій кухні - надійний помічник або підступний ворог

— 19 листопада 2021 —

Останнім часом з’явилася велика кількість посуду, що виготовлений із силікону. Це й усілякі форми для випічки, і лопаточки, і формочки для льоду, і дошки для розкочування тіста, і інше кухонне приладдя. Багато господарок задаються питаннями: як серед усього цього достатку вибрати якісний посуд із силікону, і наскільки безпечний такий матеріал?


Сковорода з мармуровим покриттям: основні достоїнства й корисні поради по експлуатації

— 12 листопада 2021 —

Мармурове покриття (англійською мовою - Marble Coating) сприяє поліпшенню зовнішніх параметрів сковорідки, наділяючи їх сприятливим зовнішнім ефектом. Такий вид покриття не справляє впливу на функції сковороди в плані готування їжі, але має (у порівнянні із традиційними варіантами покриттів) велику кількість достоїнств, які оцінить будь-яка гарна господарка.


Кабмін обновив ПДР для велосипедистів

— 30 жовтня 2021 —

Кабінет міністрів вніс зміни в правила дорожнього руху в Україні: нововведення стосуються вимог до велосипедистів. Про це свідчить постанова Кабміну.


Такі різні таблетки

— 30 жовтня 2021 —

Сьогодні у вигляді капсул або таблеток продаються не тільки ліки, але й БАДи. У чому основні відмінності?


Як переночувати на природі?

— 25 жовтня 2021 —

Незалежно від того, чи проводите ви ніч в кемпінгу, посеред лісу або біля підніжжя гір, якісний сон повинен бути вашим пріоритетом. Крім спального мішка і килимка, про нього подбає вуличний намет або інше укриття, яке захистить вас від негоди.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс