Кулінарія

Грибна ікра

— 3 жовтня 2013 —

5 кг свіжих грибів (лисички, опеньки, білі, підберезники, красноголовці), 1/2 кг цибулі, 1 скл. рослинної олії, 1 скл. крупної солі.
На кожну півлітрову банку: 1 ст. л. яблучного оцту, кілька гілочок кропу і петрушки.


Пиріг з грибами і картоплею

— 3 жовтня 2013 —

Тісто: 300 г борошна, 150 г вершкового масла, 2 яйця, щіпка солі.
Начинка: 200-300 г грибів, 3 картоплини, 1 цибулина, 250 г сметани, 100 г молока, 2 яйця, 3 ст. л. борошна, сіль, перець.


«Тихе полювання» триває. Що приготувати з лісових грибів?

— 2 жовтня 2013 —

Лісові гриби - білі, красноголовці, підберезники, маслюки, лисички, рижики, грузді - використовують практично в багатьох національних кухнях. І це не дивно: лісові гриби смачні, ароматні та ситні - будь-яка страва з ними стає незвичайною. 


Картопляна запіканка з ковбасою

— 2 жовтня 2013 —

4 середні картоплини, 200 г ковбаси, 1 невелика голівка ріпчастої цибулі, 2 зубки часнику, 3 яйця, 2 ст. л. рослинної олії, 200 мл сметани, 3 ст. л. вершків, 100 г сиру, сіль, чорний мелений перець - за смаком, пучок петрушки.


Курячі грудки в тісті з вершковим соусом

— 2 жовтня 2013 —

Для соусу: 50 г вершкового масла, 1 ст. л. борошна, 150 мл молока, 1 ст. л. вершків 35%, 1 зубчик часнику, 2 гілочки базиліку, петрушка, хмелі-сунелі, сіль, перець.
Куряча грудка, 2 ст. л. манної крупи.
Для тіста: 500 г борошна, 2 яйця, 2 ст. л. сметани, 75 г вершкового масла, трохи кунжуту, трошки солі.


Риба в клярі

— 25 вересня 2013 —

500 г філе риби (тріски), сіль, перець, лимон, олія для фритюру.
Для кляра: 0,5 скл. крижаної мінеральної води, 0,5 скл. борошна, 1 яйце, щіпка солі.


Ніжний яєчний сир

— 25 вересня 2013 —

Яйця - 8 шт., молоко - 1 літр, домашній кефір або магазинна сметана - 1 скл., по 1 чайній ложці цукру і солі. 


Курячі котлети з гарбузом і сиром

— 25 вересня 2013 —

200 г гарбузової м'якоті, 900-1000 г курячого філе (або філе індички), 50 г твердого сиру, 1 плавлений сирок або 150 г твердого сиру, 50 г очищених волоських горіхів, рослинна олія для обсмажування, 3 ст. ложки майонезу, 1 яйце, 1 ст. ложка борошна, сіль, будь-які готові спеції для курки або сванська суміш.


Готуємо зі слив

— 25 вересня 2013 —

Будь-які страви зі сливи відрізняються чудовим смаком і яскравим ароматом. Цей фрукт використовують як начинку для пирогів, додають у печиво і тирамісу. Домашні рецепти зі сливи - це різні варіанти варення. Його можна зварити винятково із цього плода або з додаванням інших фруктів.


Деруни

— 25 вересня 2013 —

12 картоплин середнього розміру, 1 куряче яйце, пара столових ложок борошна і сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс



Loading...